توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میکروتیک چیست ؟ استارتر
succes
April 23rd, 2014, 16:04
با سلام
من هیچ اطلاعاتی در مورد میکروتیک ندارم و الان یکی ازم خواسته براش VPS میکروتیک درست کنم (سرور اختصاصی با Vmware دارم) ... اگر ممکنه توضیح بدین چه جوری باید این کار رو بکنم و کاربرد های میکروتیک چی هست و چه جوری میشه شبکه و ... رو روش کانفیگ کرد ؟
دیتا سنتر من OVH هست ... لطفا راهنمایی فرمایید و لینک iso هم برای نصب بدین ... ممنون
OmidX
April 23rd, 2014, 16:13
با سلام
من هیچ اطلاعاتی در مورد میکروتیک ندارم و الان یکی ازم خواسته براش VPS میکروتیک درست کنم (سرور اختصاصی با Vmware دارم) ... اگر ممکنه توضیح بدین چه جوری باید این کار رو بکنم و کاربرد های میکروتیک چی هست و چه جوری میشه شبکه و ... رو روش کانفیگ کرد ؟
دیتا سنتر من OVH هست ... لطفا راهنمایی فرمایید و لینک iso هم برای نصب بدین ... ممنون
فایل ova رو از اینجا : MikroTik RouterOS 6.12 for VMware « DiGiBoY (http://www.digiboy.ir/?p=1646) دانلود و deloy کنید ...
succes
April 23rd, 2014, 16:59
فایل ova رو از اینجا : MikroTik RouterOS 6.12 for VMware « DiGiBoY (http://www.digiboy.ir/?p=1646) دانلود و deloy کنید ...
Deploy کردم ازم رمز میکروتیک و نام کاربری می خواد ... root میدم رمز رو چی بدم ؟
Yas-Host
April 23rd, 2014, 17:36
Deploy کردم ازم رمز میکروتیک و نام کاربری می خواد ... root میدم رمز رو چی بدم ؟
یوزر نیم : admin
پسورد رو هم وارد نکنید.
succes
April 24th, 2014, 13:17
خوب حالا چه کارایی می تونم با میکروتیک انجام بدم ؟؟ واردش شدم ولی موندم که به چه دردی می خوره ... ممکنه راهنمایی بفرمایید چه کارهایی با این میکروتیک میشه انجام داد !؟
Yas-Host
April 24th, 2014, 13:23
MikroTik یک سرور مبتنی بر کرنل لینوکس است که بر روی یک کامپیوتر معمولی قابل نصب و سرویس دهی به صورت کاملا پایدار می باشد. اما چرا این نام MikroTik نام گرفت ؟ میکروتیک یک شرکت در کشور لیتوانی در اروپای شرقی است که در سال 1995 کار خود را با فروش روتر های وایرلس شروع و در پی توسعه کار خود سیستم عاملی را تحت عنوان MikroTik Router OS ارائه کرد که همین امر باعث آن شد که در سال 2007 میلادی تعداد کارمندان این شرکت به 70 نفر افزایش پیدا کند. خوب حالا این سوال پیش میاید که Router OS چست ؟ Router OS یک سیستم عامل بر پایه لینوکس است که می تواند بر روی سیستم های معمولی مانند نصب شود و در آن قابلیت های خوبی از جمله :
Firewall
کنترل پهنای باند
هات اسپات
قابلیت وایرلس اشاره کرد
برای استفاده از این سیستم عامل ، نرم افزاری به نام winbox وجود دارد که یک رابط گرافیکی برای این سیستم عامل است .
می رسیم به قابلیت های Router OS :
Router OS قابلیتهای زیادی دارد و می توان در محیط های کوچک تا متوسط از آن استفاده نمود(در متن اصلی متوسط تا بزرگ اعلام شده بود که به شخصه این طور نمی دانم) به صورت مثال از پروتکل های مسیر یابی OSPF, BGP , VPLS/MPLS در یک سیستم می توانید استفاده کنید و برای راهنمای استفاده از این سیستم عامل نیز می توانید به سایت میکروتیک بخش جزوات آن ( Document ) و ویکی سایت مراجعه نمایید. این سیستم محدودیتهایی در زمینه شناخت سخت افزار دارد مخصوصا در زمینه وایرلس که فقط سخت افزارهایی با چیپ Atheros و Prism را پشتیبانی می کند. خوب برگردیم سراغ میکروتیک ، در واقع MikroTik از pc های ما یک Router کارآمد می سازد و این امکان را به ما می دهد که به آسانی بر روی آن پورتهای مختلف را اضافه و کم کنیم.
بریم سراغ قابلیت های این سرور :
یکی از ویژگی های MikroTik پایداری آن است. MikroTik همانند یک روتر قوی از سرعت بوت بالا و عملکرد خودکار بدون نیاز به هیچ گونه login یا استارت کردن هر نوع سرویس بر خوردار است. علاوه بر دسترسی محلی می توان MikroTik را به وسیله Telnet و SSH و Web server داخلی آن و رابط ویندوزی ارائه شده به همراه MikroTik به نام Winbox تنظیم کرد. دیگر قابلیت قابل توجه MikroTik سرعت نصب و سرعت تنظیمات آن است. MikroTik در عرض چند دقیقه نصب و براحتی تنظیم می شود و این قابلیت در آن وجود دارد که بتوان تنظیمات آن را Import و Export کرد.در ضمن این رو هم اشاره میکنم که مهم ترین نقطه قوت سرور میکروتیک به صرفه بودن آن نسبت به نمونه های مشابه سخت افزاری است .
ULTRAWEB
April 24th, 2014, 17:41
MikroTik یک سرور مبتنی بر کرنل لینوکس است که بر روی یک کامپیوتر معمولی قابل نصب و سرویس دهی به صورت کاملا پایدار می باشد. اما چرا این نام MikroTik نام گرفت ؟ میکروتیک یک شرکت در کشور لیتوانی در اروپای شرقی است که در سال 1995 کار خود را با فروش روتر های وایرلس شروع و در پی توسعه کار خود سیستم عاملی را تحت عنوان MikroTik Router OS ارائه کرد که همین امر باعث آن شد که در سال 2007 میلادی تعداد کارمندان این شرکت به 70 نفر افزایش پیدا کند. خوب حالا این سوال پیش میاید که Router OS چست ؟ Router OS یک سیستم عامل بر پایه لینوکس است که می تواند بر روی سیستم های معمولی مانند نصب شود و در آن قابلیت های خوبی از جمله :
Firewall
کنترل پهنای باند
هات اسپات
قابلیت وایرلس اشاره کرد
برای استفاده از این سیستم عامل ، نرم افزاری به نام winbox وجود دارد که یک رابط گرافیکی برای این سیستم عامل است .
می رسیم به قابلیت های Router OS :
Router OS قابلیتهای زیادی دارد و می توان در محیط های کوچک تا متوسط از آن استفاده نمود(در متن اصلی متوسط تا بزرگ اعلام شده بود که به شخصه این طور نمی دانم) به صورت مثال از پروتکل های مسیر یابی OSPF, BGP , VPLS/MPLS در یک سیستم می توانید استفاده کنید و برای راهنمای استفاده از این سیستم عامل نیز می توانید به سایت میکروتیک بخش جزوات آن ( Document ) و ویکی سایت مراجعه نمایید. این سیستم محدودیتهایی در زمینه شناخت سخت افزار دارد مخصوصا در زمینه وایرلس که فقط سخت افزارهایی با چیپ Atheros و Prism را پشتیبانی می کند. خوب برگردیم سراغ میکروتیک ، در واقع MikroTik از pc های ما یک Router کارآمد می سازد و این امکان را به ما می دهد که به آسانی بر روی آن پورتهای مختلف را اضافه و کم کنیم.
بریم سراغ قابلیت های این سرور :
یکی از ویژگی های MikroTik پایداری آن است. MikroTik همانند یک روتر قوی از سرعت بوت بالا و عملکرد خودکار بدون نیاز به هیچ گونه login یا استارت کردن هر نوع سرویس بر خوردار است. علاوه بر دسترسی محلی می توان MikroTik را به وسیله Telnet و SSH و Web server داخلی آن و رابط ویندوزی ارائه شده به همراه MikroTik به نام Winbox تنظیم کرد. دیگر قابلیت قابل توجه MikroTik سرعت نصب و سرعت تنظیمات آن است. MikroTik در عرض چند دقیقه نصب و براحتی تنظیم می شود و این قابلیت در آن وجود دارد که بتوان تنظیمات آن را Import و Export کرد.در ضمن این رو هم اشاره میکنم که مهم ترین نقطه قوت سرور میکروتیک به صرفه بودن آن نسبت به نمونه های مشابه سخت افزاری است .
این توضیح رو شما که ننوشتی وقتی متنی رو از جایی کپی پیست میکنی بهترهست منبعش رو بنوسی چرا که من مثلا در این سایت
مقاله :: میکروتیک چیست ؟ (http://network.itpro.ir/articles/304/%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F)
نمونه ی حرف شما رووو دیدم البته مممکن هست شما از سایت دیگری برداشت کرده باشی
این نوشته نیز خود دارای ایراد هست همون خط اول نوشته میکروتیک سروری است:) که بر پایه ی هسته ی لینوکس نوشته شده که بسیارخنده دار هست
و می بایست می نوشت سیستم عاملی هست که بر پایه ی هسته لینوکس نوشته شده شما وقتی کپی پیست میکنی یک منبع رو بخون و لااقل منبعش رو نمیزاری اصلاح کن
متنی رو که میزاری!
succes
April 27th, 2014, 16:31
یوزر نیم : admin
پسورد رو هم وارد نکنید.
ممنونم از لطفتون ... حالا من چه جوری آی پی رو در میکروتیک کانفیگ کنم و به مشتری تحویل بدم ؟؟
Mr.Te0
April 27th, 2014, 21:12
ممنونم از لطفتون ... حالا من چه جوری آی پی رو در میکروتیک کانفیگ کنم و به مشتری تحویل بدم ؟؟
از دستور های زیر استفاده کنید:
ip address add address=youre ip netmask=youre netmask interface=ether1
Enter بزنید برای خط بعدی :
ip route add dst-address=0.0.0.0/0 gateway=youre gateway
succes
April 27th, 2014, 21:14
وقتی مشتری میکروتیک میخواد بعد از نصب اون template به چه کاری نیاز هست تا آماده تحویل دادن به مشتری بشه ؟؟
Mr.Te0
April 27th, 2014, 21:22
وقتی مشتری میکروتیک میخواد بعد از نصب اون template به چه کاری نیاز هست تا آماده تحویل دادن به مشتری بشه ؟؟
عرض کردم که دوست عزیز:
وارد محیط میکروتیک بشید با دستور هایی که اعلام کردم ای پی را کانفیگ کنید.
سپس برای سنجش صحت کانفیگ ها ببنید ای پی ست شده پینگ دارد.
سپس میتونید سرور را به مشتری تحویل بدید.
succes
April 27th, 2014, 23:40
عرض کردم که دوست عزیز:
وارد محیط میکروتیک بشید با دستور هایی که اعلام کردم ای پی را کانفیگ کنید.
سپس برای سنجش صحت کانفیگ ها ببنید ای پی ست شده پینگ دارد.
سپس میتونید سرور را به مشتری تحویل بدید.
کارهایی که فرمودین رو کردم و اومدم از CMD پینگ بگیرم از آی پی time out داد
Mr.Te0
April 28th, 2014, 01:08
با برنامه winbox میتونید به سرور متصل بشید؟
javadezati
April 28th, 2014, 09:26
سلام
برای ست کردن ایپی هم از دستور IP Address میتونید ست کنید و هم از این دستور میتونید استفاده کنید
اول :
ip address print
ip address remove 0
enter
ip address remove 1
بعد
setup
enter
A
enter
A
enter
حالا ایپی رو به صورت سابنتی بدید مثال:
192.168.2.10/24
ایپی خودتون رو جایگزین بالایی کنید
بعد اینتر
بعد حرف G رو بزنید برای گتوی
بعد هم ادرس گتوی سرور رو بدید
مثلا : 192.168.2.1
بعد هم دوتا X بزنید و یک پینگ از 4.2.2.4 بگیرید
Ctrl + C
همینطور با برنامه winbox به سرور وصل بشید از طریق مرورگر هم می توانید وصل بشید
آی پی در مرورگر وارد می کنید و اینتر میزنید
موفق باشید
succes
April 28th, 2014, 10:31
من با این روش ست کردم ولی جواب نداد :
ip address add address=198.27.87.00 netmask=255.255.255.255 interface=ether1
Enter
کد:
ip route add dst-address=0.0.0.0/0 gateway=198.27.87.254
برای مثال آی پی سرور 198.27.87.00 هست و gateway 198.27.87.254 هست ... میشه بفرمایید کجای کار اشتباهه ؟
javadezati
April 28th, 2014, 10:32
من با این روش ست کردم ولی جواب نداد :
ip address add address=198.27.87.00 netmask=255.255.255.255 interface=ether1
Enter
کد:
ip route add dst-address=0.0.0.0/0 gateway=198.27.87.254
برای مثال آی پی سرور 198.27.87.00 هست و gateway 198.27.87.254 هست ... میشه بفرمایید کجای کار اشتباهه ؟
سلام
روش شما سخته عزیز من آموزش گذاشتم مثل آب خوردن آی پی ست میشه
موفق باشید
succes
April 30th, 2014, 14:48
سلام
برای ست کردن ایپی هم از دستور IP Address میتونید ست کنید و هم از این دستور میتونید استفاده کنید
اول :
ip address print
ip address remove 0
enter
ip address remove 1
بعد
setup
enter
A
enter
A
enter
حالا ایپی رو به صورت سابنتی بدید مثال:
192.168.2.10/24
ایپی خودتون رو جایگزین بالایی کنید
بعد اینتر
بعد حرف G رو بزنید برای گتوی
بعد هم ادرس گتوی سرور رو بدید
مثلا : 192.168.2.1
بعد هم دوتا X بزنید و یک پینگ از 4.2.2.4 بگیرید
Ctrl + C
همینطور با برنامه winbox به سرور وصل بشید از طریق مرورگر هم می توانید وصل بشید
آی پی در مرورگر وارد می کنید و اینتر میزنید
موفق باشید
سلام
سابنت شما مطمئن هستی 255.255.255.255 هست
قانونا نباید این باشه
مثلا آمریکای ما رو پک 30 تایی
255.255.255.224 هستش
با تشکر
Bit-O-Byte
April 30th, 2014, 18:35
بعد از Deploy وارد کنسول بشید و با یوزرنیم admin بدون پسورد وارد بشید و دستورات زیر را وارد کنید
ip address add address=x.x.x.x/a interface=ether1
enter
ip route add dst-address=0.0.0.0/0 gateway=x.x.x.x
a سابنت هست (/29 - /27 - /24 - ....)
اگر تنظیمات رو قبل از این دستکاری کردید برای پاک کردن ip address :
ip address print
enter
ip address remove #
برای پاک کردن ip route :
ip ro print
enter
ip ro remove #
# در دستورات بالا شماره ایندکس هست که بعد از دستور print نمایش داده میشه
succes
April 30th, 2014, 21:44
سلام
سابنت شما مطمئن هستی 255.255.255.255 هست
قانونا نباید این باشه
مثلا آمریکای ما رو پک 30 تایی
255.255.255.224 هستش
با تشکر
من تو ویندوز و CentOS سابنت رو 255.255.255.255 وارد میکنم و بدون مشکل کار میکنه ... از کجا باید بدونم سابنت من چند هست ؟؟
آیا این مراحلی که رفتم درسته ؟؟
javadezati
April 30th, 2014, 21:53
من تو ویندوز و CentOS سابنت رو 255.255.255.255 وارد میکنم و بدون مشکل کار میکنه ... از کجا باید بدونم سابنت من چند هست ؟؟
مراحل کاملا درسته
فقط سر سابنت مشکل هست به نظر من
شما موقع خرید پک آی پی به شما آی پی و سابنت و گت وی میدن
به همین راحتی با آیدی من درتماس باشید و تیم ویور بده اکی کنم برات
با تشکر
Mr.Te0
May 1st, 2014, 14:21
با کدام دیتا سنتر کار میکنید؟
معمولا با مشخصات سرور اطلاعات ای پی هم براتون ارسال میشه که این اطلاعات شامل:
IP Range
Netmask
Gateway
و...
میباشد.
succes
May 3rd, 2014, 12:08
با کدام دیتا سنتر کار میکنید؟
معمولا با مشخصات سرور اطلاعات ای پی هم براتون ارسال میشه که این اطلاعات شامل:
Ip range
netmask
gateway
و...
میباشد.
از ovh سرور اختصاصی دارم ... پس به ovh تیکت بدم تا این اطلاعات رو بهم بدن ؟!
Mr.Te0
May 4th, 2014, 03:57
از ovh سرور اختصاصی دارم ... پس به ovh تیکت بدم تا این اطلاعات رو بهم بدن ؟!
عزیز کانفیگ در سرور های او وی اچ کمی متفاوت است برای اینکه ساب نت باید روی 255.255.255.255 ست شوند و مک ادرس هم برای هر ای پی جداگانه دستی ست شود.
____
اطلاعات را مطمئنن به شما دادند - شما مشخصاتی که هنگام تحویل سرویس ، دریافت کردید را چک کنید.
succes
May 4th, 2014, 10:42
من از ovh اطلاعات سرور رو برای کانفیگ میکروتیک درخواست کردن پاسخ زیر رو بهم دادن :
hello,
have you properly configured your ips using our guides?
if you need to use your failover ip to configure a virtual machine, use our bridge guide:
OVH : bridgeclient (http://help.ovh.ie/bridgeclient)
if you need you failover ip to point to your dedicated server, use our alias guide:
OVH : IpAlias (http://help.ovh.ie/ipalias)
cordially,
rod @ ovh support
Mr.Te0
May 5th, 2014, 17:21
من از ovh اطلاعات سرور رو برای کانفیگ میکروتیک درخواست کردن پاسخ زیر رو بهم دادن :
شما Detail سرور کنونی را درخواست کنید.
n4ser
May 6th, 2014, 01:08
جناب succes اگر مجازی ساز شما vmware است با vspher به ان وصل بشید و برای فهمیدن گت وی و سابنت طبغ اموزش زیر پیش بروید
نمایش تصویر New_Bitmap_Image_2EfMNc.png - آپلود عکس (http://www.xum.ir/image/MzFQ)