توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بک آپ گیری از whmcs
mamadletsgo
April 23rd, 2014, 11:04
سلام دوستان
من به سرور بخاطر اتمام لایسنس سی پنل دسترسی ندارم
ممکنه که امروز یا فردا سرور اکسپایر یشه و تمام اطلاعات من بپره
سعی کردم که از طریق بک آپ گیری خود whmcs بتونم بک آپ بگیرم اما فایل دیتابیس با حجم 0 کیلوبایت برام ارسال میشه
از طریق خروجی ها هم خواستم لیست مشتری ها رو بگیرم که متأسفانه فایل اکسل دریافت شده غیر قابل خواندن هست اطلاعات مشتریان رو به این صورت میده دهقان
دوستان اگه راه حلی میدونید برای اینکه من اطلاعات مشتریام و سفارشات و سایر تراکنش هارو از دست ندم بنده رو راهنمایی بفرمایید
باتشکر
vahab00
April 23rd, 2014, 11:17
سلام استاد
اینکه کاری نداره
اف تی پی دارید از طریق اف تی پی تمام فایل هاتون در دسترس هست
برای بک آپ از whmcs هم از خود بک اپ سیستم استفاده کنید
البته آدرس ایمیل ندید
به جاش آدرس اف تی پی بدید تا بریزه تو ی هاست دیگه و از اونجا دانلود کنید
mamadletsgo
April 23rd, 2014, 11:23
مشکل من هم همینه ، شرکتی که از من و تمام مشتریهاش هزینه ریسلر هارو یکساله گرفته بعد از 2 ماه سرویس دادن ؛ ظاهرا قصد کلاه برداری داره
پسورد ریسلر قبل از اتمام لایسنس توسط صاحب خود شرکت تغییر داده شده !
شرکت هم جوابگو نیست و منو تمام مشتریهای شرکت الان موندیم که چیکار کنیم ، نه بک آپ میدن بهمون و نه جواب تماس ها و تیکت هارو میدن
نماد الکترونیک و شماره ثبت و آدرس هم دارن اما از هر طریقی شکایت کردیم به جوابی نرسیدیم !
از طریق اف تی پی هم اقدام کردم ، از چند روز پیش تا الان هر شب به هاست دیگه ارسال میکنه ولی اون هم با حجم 0 بایت
از طریق خود whmcs نمیشه مشکل رو حل کرد که بتونم بک آپ بگیرم؟
vahab00
April 23rd, 2014, 11:48
راهی دارید تو هاست یک فایل آپلود کنید ؟
اگه آره این افزونه رو نصب کنید
Dropbox Backup for WHMCS | WHMCS Addons | WHMCS Modules | cPanel Addons | cPanel Modules | Dropbox Apps (http://www.busyrack.com/whmcs-dropbox-backup)
راحت از هر حالتی که بخواید از whmcsتون بک آپ میگیره
البته ورژن رایگان هم داره
mamadletsgo
April 23rd, 2014, 11:51
خدا لعنتشون کنه هرچی بهشون زنگ میزنم جواب نمیدن
هیچ راه ورودی به هاست ندارم
abbas141
April 23rd, 2014, 13:07
برای بکاپ گیری از whmcs از کدام قسمت اقدام به تهیه بکاپ میکنید ؟
ULTRAWEB
April 23rd, 2014, 13:11
کی هست این ادم؟
mamadletsgo
April 23rd, 2014, 16:32
برای بکاپ گیری از whmcs از کدام قسمت اقدام به تهیه بکاپ میکنید ؟
تنظیمات > متفرقه > پشتیبان گیری پایگاه داده
کی هست این ادم؟
اکثر دوستان میشناسن ، اکانتشون هم تو انجمن مسدود شده
بهتره فعلا نامی برده نشه ، که اگه 1 درصد احتمال بک آپ دادن و درست شدن وجود داشت به مشکل نخورم ، اما حدود 2 ماه و نیم هست که از این شرکت ریسلر گرفتم تا تونستن اذیت کردن ، نه بک آپ ریستور میکنن نه پشتیبانی میکنن ، گاها سرورهاشون که دچار قطعی میشه ازشون درخواست رسیدگی میکنیم با پرو بازی جواب میدن !
والا پشیمون شدیم که چرا هزینه یکساله دادیم به اینا
zigma4000
April 23rd, 2014, 18:29
از خود WHMCS میتونین مستقیم روی FTP سروری که در هر جایی دارین بَک آپ بگیرین