ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال سرور با کپی کردن فایلهای home امکان پذیر است؟

parsanik
April 22nd, 2014, 10:19
سلام دوستان
مدتیه که یه سوال ذهنم رو درگیر کرده. با کپی کردن پوشه home یک کاربر از سرور لینوکسی میشه اون کاربر رو به یک سرور دیگه منتقل کرد؟ منظورم اینه که تمامی فایلها، دیتابیس، ایمیل و غیره منتقل میشه؟ البته یک بار تست زدم و یه سری مشکلاتی داشت، یعنی اومدم پوشه ای که کاربر توی /home داشت رو کپی کردم، بعد از دایرکت ادمین پاکش کردم، دوباره یه یوزر هم نام اون یوزر اولی ساختم بعدش پوشه قبلی یوزر که کپی گرفته بودم رو با پوشه جدید یوزر در /home جایگزین کردم.
به طور کلی برای جابجایی یه سرور میشه پوشه home رو کپی کرد بعد توی سرور مقصد فقط یوزرا رو ساخت بعدش پوشه home رو جایگزین کرد؟ مشخصا تعریف یوزرها با کنترل پنل دایرکت ادمین مدنظرمه.

nginxweb
April 22nd, 2014, 10:25
درود
خیر دوست من
پوشه /home فقط حاوی دیتا اصلی وب سایت ها هستش و مواردی مانند mysql در مسیر دیگری هستند

هموما در مسیر زیر در سرور هستند /var/lib/mysql و همراه پوشه /home منتقل نمیشوند

parsanik
April 22nd, 2014, 10:29
یعنی با کپی کردن /home و /var/lib/mysql میتوان یک سرور رو انتقال داد؟ یا تنظیمات خاصی هم نیاز داریم؟ منظورم تنظیماتی غیر از سطح دسترسی و ایناست.
ایمیلها ، فورواردرهایی که تعریف شده و cron jobها چطور؟

hamid.soltani92
April 22nd, 2014, 10:34
۱۰۰٪ نمیشه!
برای مثال،محتوای فایل های /etc/passwd و /etc/named.conf باید منتقل بشن.
بهترین کار برای انتقال اطلاعات سرور در صورتی که کنترل پنل داشته باشید،‌ گرفتن بک اپ و ری استور کردن در سرور جدید هست.

nginxweb
April 22nd, 2014, 10:34
یعنی با کپی کردن /home و /var/lib/mysql میتوان یک سرور رو انتقال داد؟ یا تنظیمات خاصی هم نیاز داریم؟ منظورم تنظیماتی غیر از سطح دسترسی و ایناست.
ایمیلها ، فورواردرهایی که تعریف شده و cron jobها چطور؟

درود
با انتقال این 2 میتوان سایت ها را انتقال داد اما مواردی مانند cronjob ها و تنظیمات server side مانند اکانت های ftp و ایمیل لیست ها و... خیر منتقل نخواهند شد

FREETOOLS
April 22nd, 2014, 10:42
بهترین روش این هست فایل های home را انتقال بدید و بعد از mysql بک آپ بگیرید.و بک آپ را انتقال بدید.
MYSQL حجم زیادی داره و ممکن هست با سیستم دوم همخونی نداشته باشه.
بکک آپش حجم خیلی کمی داره

parsanik
April 22nd, 2014, 10:53
جناب سلطانی اگه فقط دسترسی به فایلهای سرور داشته باشیم و امکان نصب کنترل پنل نباشه به هیچ طریقی نمیشه اون سرور رو منتقل کرد؟ البته با این فرض که قبلا کنترل پنل دایرکت ادمین روی سرور نصب بوده و همه روالهای تعریف یوزرها با دایرکت ادمین انجام شده