PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ||البرز سرور || فروش ویژه سرور اختصاصی مجازی پارس آنلاین

azadfalah
April 21st, 2014, 14:53
به نام خدا

http://alborzserver.ir/template/logo.png

سرور های مجازی البرز سرور دارای منابع کاملا اختصاصی به صورت نامحدود میباشد

مشخصات پلن های سرور مجازی ایران با منابع اختصاصی

Plan
Plan0
plan1
plan2

Cpu
1 Core
2 Core
4 Core

Ram
512M
1024M
2048M

HDD
30G
60G
100G

Teraffic
500Gig
800Gig
1Tra

Port
100M
100M
100M

DataCenter
ParsOnline
ParsOnline
ParsOnline

هزینه ماهانه
40 هزار تومن
65 هزار تومن
100 هزار تومن

لینک خرید
خرید (http://alborzserver.ir/portal/cart.php)

سرویس های فوق هم بر روی اینترانت و یا اینترنت قابل ارائه می باشد .

زمان تحویل سرور ها از 1 تا 8 ساعت متغیر می باشد.

امکان ارتقا سرویس در بین پلن های موجود در هر لحظه امکان پذیر است.

هر کور سی پی یو بدون محدودیت پردازنده 2.4 گیگاهرتز می باشد .

قیمت هر 1ترا ترافیک 40 هزار تومن می باشد .

هزینه ی هر یک گیگ رم اضافی 15 هزار تومن

وبسایت: البرز سرور . ارائه دهنده سرور های مجازی داخ&#1 (http://www.alborzserver.ir)
یاهو: sajad.azadfalah

mehranp
April 21st, 2014, 16:37
سلام میکروتیک هم ارائه میشه؟

azadfalah
April 21st, 2014, 16:43
سلام میکروتیک هم ارائه میشه؟

بله دوست عزیز

ostadomid
April 24th, 2014, 00:38
با سلام

یعنی سرور یا روی اینترنت هست یا روی اینترانت؟ همزمان هر دو تا نمیشه؟

zamanian.h
April 24th, 2014, 14:12
من از ایشون خریداری کردم متاسفانه پورت pptp در سرورهاشون بستست!

d3m0n3y3z
April 25th, 2014, 10:13
لطفاً آی پی جهت تست پینگ بدید.

ostadomid
April 25th, 2014, 11:14
میشه بفرمایید چرا اینقدر پهنای باند شما ارزونه؟

azadfalah
April 27th, 2014, 14:40
با سلام

یعنی سرور یا روی اینترنت هست یا روی اینترانت؟ همزمان هر دو تا نمیشه؟
سلام
همزمان میتونیم بهتون هم آی پی ایترانت اختصاص بدیم هم اینترنت

azadfalah
April 28th, 2014, 23:38
من از ایشون خریداری کردم متاسفانه پورت pptp در سرورهاشون بستست!

بله متاسفانه pptp بر روی سرویس های ما بسته شده .

azadfalah
May 13th, 2014, 10:19
لطفاً آی پی جهت تست پینگ بدید.

پخ شد

nasser115
May 13th, 2014, 16:27
لطفا اینو هم بفرمایید که هر چند روزی چندین ساعت هم سروراتون داون میشن و برا کسی که نیاز به آپتایم بالا داره بدرد نمیخورن . من ازشون یه سرور مجازی گرفتم ولی هر چند روز یه بار خاموش میشد هر چه گفتم به دردم نمیخوره اینطوری میگن دیتا سنتر باید به من خسارت بده و اگه نداد من هم سرورتون رو کنسل نمیکنم اگه من ضرر بکنم شما که از من خریدید هم باید ضرر بکنید . به هر حال من که بیخیال اون 40 تومن سرور شدم و یه سرور دیگه تهیه کردم .

azadfalah
May 13th, 2014, 17:05
لطفا اینو هم بفرمایید که هر چند روزی چندین ساعت هم سروراتون داون میشن و برا کسی که نیاز به آپتایم بالا داره بدرد نمیخورن . من ازشون یه سرور مجازی گرفتم ولی هر چند روز یه بار خاموش میشد هر چه گفتم به دردم نمیخوره اینطوری میگن دیتا سنتر باید به من خسارت بده و اگه نداد من هم سرورتون رو کنسل نمیکنم اگه من ضرر بکنم شما که از من خریدید هم باید ضرر بکنید . به هر حال من که بیخیال اون 40 تومن سرور شدم و یه سرور دیگه تهیه کردم .

بله هر روز سرور های ما دان بود گفتم بهتون مشکل از هارد باید حل شه از طرف دیتا سنتر و برای جبران خسارت چند روز به سرور ما اضافه میکنند که در مقابل منم همون قدر به سرویس شما اضافه میکنم و شما قبول کردین . و گفتین حداقل صفر کن از اول حساب کن گفتم صبر کنید

و 18 روز به سرور شما اضافه شد و سرور شما خیلی وقته که فعال و دیگه دان تایم نداشته .

موفق باشید

nasser115
May 13th, 2014, 17:50
بله هر روز سرور های ما دان بود گفتم بهتون مشکل از هارد باید حل شه از طرف دیتا سنتر و برای جبران خسارت چند روز به سرور ما اضافه میکنند که در مقابل منم همون قدر به سرویس شما اضافه میکنم و شما قبول کردین . و گفتین حداقل صفر کن از اول حساب کن گفتم صبر کنید

و 18 روز به سرور شما اضافه شد و سرور شما خیلی وقته که فعال و دیگه دان تایم نداشته .

موفق باشید

من اون موقع نمیتونستم صبر کنم که سرور تون به پایداری کامل برسه و یه سرور جدید گرفتم الان تاریخ تمدیدی که توی پنل کاربری هست درسته یعنی تا 20/3/93 سرور فعال هست ؟
مشکلات هارد کلا برطرف شده ؟
اگه رم رو به 4 و پهنای باند رو به 3 ترا افزایش بدید هارد رو هم 150 چقدر باید بدم و هزینه تمدید چقدر هست ؟ تضمین برگشت پول در صورت بوجود آمئن مشکات قبلی هم هست یا نه ؟

azadfalah
May 13th, 2014, 19:04
سلام

بله تضمین میشه مشکلات قبلی پیش نمیاد .

هزینه به صورت توافقی میباشد داخل سایت تیکت کنید هزینه محسابه بشه .

d3m0n3y3z
May 13th, 2014, 19:17
امکان تست وجود داره؟

azadfalah
May 14th, 2014, 14:04
امکان تست وجود داره؟

سلام بله داخل سایت تیکت کنید یک ساعت بهتون تست ارائه میدیم .

m_dg_farari
May 14th, 2014, 21:04
قربان اگر پورت پی پی تی پی بسته باشه روی سرورهاتون ، به طور کلی سیستم عامل میکروتیک به درد کاربرانتون نمیخوره.
بهتره این مورد رو ذکر کنید به کاربران.
و یک سوال اینکه آیا خودتون روی روتر بستید این پورت رو یا دیتا سنتر بسته به طور کلی؟

d3m0n3y3z
May 15th, 2014, 14:30
قربان اگر پورت پی پی تی پی بسته باشه روی سرورهاتون ، به طور کلی سیستم عامل میکروتیک به درد کاربرانتون نمیخوره.
بهتره این مورد رو ذکر کنید به کاربران.
و یک سوال اینکه آیا خودتون روی روتر بستید این پورت رو یا دیتا سنتر بسته به طور کلی؟

این نظر شماست! بهتره راجع به سیستم عامل ros بیشتر مطالعه بفرمایید!!! Ros یه روتر تمام عیار هست، چه ارتباطی داره به pptp? اگه یه عده از یه سیستم عامل برای یه منظور خاص استفاده می کنن دلیلی نمیشه که بقیه هم برای همون منظور منظور استفاده می کنن.