PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به دلار پی پال برای شارژ دایرکتی

h_zaman06
May 24th, 2010, 18:34
با سلام ...

300 دلار پی پال جهت شارژ دایرکتی نیاز دارم ...

توجه کنید که طرف حتما باید بتونه مشخصات صاحب پی پال رو ارائه بده

لطفا قیمت بدید

با تشکر

J4vad
May 24th, 2010, 20:13
با سلام ...

300 دلار پی پال جهت شارژ دایرکتی نیاز دارم ...

توجه کنید که طرف حتما باید بتونه مشخصات صاحب پی پال رو ارائه بده

لطفا قیمت بدید

با تشکر

با سلام ،

دوست من اگر دوست دارید دامنه های شما به هر دلیلی بعد از چند مدت مشکل دار نشوند از Paypal استفاده نکنید .

سایت :http://www.webtransfer.org خدمات پرداخت با مستر کارت را برای شما با قیمت بسیار معقول برای شما انجام می دهد و اطمینان در این روش پرداخت بسیار بالاست و می توانید با خیال راحت دامنه های خود را به ثبت برسانید .

موفق باشید .

h_zaman06
May 24th, 2010, 20:37
آخه این سایت که داره واسه هر دلار 1039 میگیره به غیر از اون تازه برای 300 دلار 31 هزار تومان کارمزد میگیره

معقولانه نیست

J4vad
May 24th, 2010, 20:53
آخه این سایت که داره واسه هر دلار 1039 میگیره به غیر از اون تازه برای 300 دلار 31 هزار تومان کارمزد میگیره

معقولانه نیست

از نظر من معقول است ، دوست عزیز قیمت پی پال را هم بگیرید و بعد مقایسه کنید که البته من امنیت پرداخت های پی پال را در قیاص با مستر کارت 1% به 100% در نظر می گیرم .

به هر حال این را برای خودتان گفتم چون به من چیزی نخواهد رسید .

موفق باشید .

h_zaman06
May 24th, 2010, 21:13
با پی پال سری های قبلی یه عزیزی شارژ میکرد ... در می اومد 320 ... یعنی 20 ت ارزون تر ... متاسفانه فعلا ندارند که انجام بدن وگرنه مزاحم بقیه نمی شدم