ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دیتابیس غیر هم نام! از یک هاست به هاست دیگر

hgh11
April 20th, 2014, 23:14
با سلام خدمت اساتید محترم
من با یک چالشی در دیتابیس MySql برخوردم. هدفم انتقال یک دیتابیس از هاست A به یک دیتابیس جدید در هاست B هست. متاسفانه امکان هم نام سازی دیتابیس ها وجود ندارد و شرکت های سرویس دهنده بیش از این همکاری با من نمیکنند!! مخصوصا شرکت هاست A. در حال حاضر من به هر دو سرور از طریق phpMyadmin دسترسی دارم. از داخل این پنل بروی هاست A از قسمت Export یک فایل با پسوند Sql به عنوان خروجی جداول دیتابیس گرفته ام اما وقتی این فایل را در پنل هاست B بروی دیتابیس جدیدی import می کنم به دلیل یکسان نبودن نام Database و User Name دیتابیس با خطا مواجه می شوم و به هیچ عنوان جدولی در دیتابیس جدید import نمیشود!
راه های زیر را هم تا اینجا امتحان کرده ام:
1- در داخل پنل phpMyadmin دیتابیس مورد نظر را انتخاب و روی گزینه Operation کلیک کرده و در قسمت Rename Database to نام دیتابیس مقصد را نوشتم اما به Error مواجه شدم!!!
2- فایلی که از دیتابیس هاست A خروجی گرفته بودم و با نرم افزار Notepad باز کردم و در هر قسمتی که نام دیتابیس قدیم یا نام کاربری قدیم نوشته شده بود ویرایش نمودم و نام دیتابیس جدید را جایگزین کردم و سپس در سرور هاست B فایل را Import کردم اما با کلی پیغام خطای جدید مواجه شدم و باز هم نشد!!!
3- یک دیتابیس جدید در سرور هاست A بصورت یکسان با نام دیتابیس هاست B ساختم و از همان منوی Operation این بار گزینه Copy Database To را انتخاب کردم و نام دیتابیس تازه ایجاد شده را دارم اما کپی انجام نشد!!!!

دست به دامان اساتید و مهندسین برنامه نویس عزیز هستم که یک راهکار به من بدهند تا این مشکل به ظاهر کوچک و ساده که 10 روز است ما را معطل کرده حل نمایم. با تشکر از دوستان

ULTRAWEB
April 20th, 2014, 23:40
یک دیتابیس دیگر در سرور جدید ایجاد کنین و دسترسی ها ی لازم رو بهش بدین و جدید رووو در اون ایمپورت کنین تموم شد
درضمن بعداز ان فایل تنظیمات مربوط به فایل سرویس مدیریت محتوی خود را تغییر دهید نشد به رایگان اطلاع دهید براتون درست کنیم

hgh11
April 20th, 2014, 23:48
دوست عزیز با تشکر از محبت شما
منظور شما این است که غیر هم نام بودن دیتابیس ها اهمیتی ندارد؟ نکته ای که در پست قبلی فراموش کردم بگویم این بود که در زمان ساخت دیتابیس جدید در سرور مقصد کاراکترهایی بصورت پیش فرض به پیشوند نام دیتابیس اضافه میشوند. به طور مثال نام دیتابیس جدید : **************_9002 است که فقط شما به جای ستاره ها می توانید کاراکتر وارد کنید. این مساله مشکل ساز نیست؟

98M!zban
April 20th, 2014, 23:52
چرا از my sql dumper استفاده نمی کنید ؟ بهترین و کم دردسرترین روش هست

ULTRAWEB
April 21st, 2014, 00:05
دوست عزیز با تشکر از محبت شما
منظور شما این است که غیر هم نام بودن دیتابیس ها اهمیتی ندارد؟ نکته ای که در پست قبلی فراموش کردم بگویم این بود که در زمان ساخت دیتابیس جدید در سرور مقصد کاراکترهایی بصورت پیش فرض به پیشوند نام دیتابیس اضافه میشوند. به طور مثال نام دیتابیس جدید : **************_9002 است که فقط شما به جای ستاره ها می توانید کاراکتر وارد کنید. این مساله مشکل ساز نیست؟

چرا که اهمیت ندارد دارد و منم گفتم عوض کنین
درقسمت دوم پیشوند رو بیخیال شید و هرچی میتونین طبق الگوی هاست وارد کنین
نه مشکل ساز نیست

- - - Updated - - -

چرا از my sql dumper استفاده نمی کنید ؟ بهترین و کم دردسرترین روش هست

MYSQL DUMPERنیاز به دسترسی اس اس اچ دارد و یک مشترک که دسترسی ندارد!

hgh11
April 21st, 2014, 00:19
چرا که اهمیت ندارد دارد و منم گفتم عوض کنین
درقسمت دوم پیشوند رو بیخیال شید و هرچی میتونین طبق الگوی هاست وارد کنین
نه مشکل ساز نیست

- - - Updated - - -

ببینید برادر نام دیتابیس اول و مبدا من : mehrsad_ne_3733 است و نام دیتابیس جدید و مقصد من 9002Mehrsad_221 است. اگر میفرمایین که با همین حالت امکان Export و Import وجود دارد که انجام دادم و نشد. اگر منظورتان این است که بدون توجه به پیشوند 9002 سرور مقصد دیتابیسی با نام 9002mehrsad_ne_3733 ایجاد کنم که تست نکردم.
با تشکر از وقت و حوصله ای که میزارین :-)

ULTRAWEB
April 21st, 2014, 00:37
نام دیتابیس شما در مقصد جدید باید طبق الگوی داده شده باشد که معین شده تست کنین جواب میگیرین خواهش میکنم وظیفه است

hgh11
April 21st, 2014, 10:14
نام دیتابیس شما در مقصد جدید باید طبق الگوی داده شده باشد که معین شده تست کنین جواب میگیرین خواهش میکنم وظیفه است

نشد برادر. پیغام: MySQL said: http://irmysql5.***********/themes/original/img/b_help.png (http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/error-messages-server.html)
#1044 - Access denied for user '9002_Mehrsad_221'@'%' to database 'mehrsad_ne_3733'
من نام دیتابیس جدید را طبق الگو ساختم اما برای UserName به دلیل محدود بودن کاراکتر سرور مقصد نشد که هم نام UserName اولی بگذارم. راه حل چیست؟ اگر نیاز هست یک ایمیل لطف کنید مشخصات هاست و سرور را براتون بفرستم یک نگاه بندازید. باتشکر فراوان

h_mirgh20
April 21st, 2014, 10:26
اگر میخواید اطلاعات رو پ.خ کنید من براتون انتقال میدم.

hgh11
April 21st, 2014, 13:33
اگر میخواید اطلاعات رو پ.خ کنید من براتون انتقال میدم.

ممنون از پیگیری تون. اما قبلش می تونم بپرسم چه کاری باید انجام بشه؟ چون واقعا من راه های مختلف رو اکثرا امتحان کردم

98M!zban
April 21st, 2014, 13:38
MYSQL DUMPERنیاز به دسترسی اس اس اچ دارد و یک مشترک که دسترسی ندارد!

حداقل 10 بار از این اسکریپت استفاده کردم

در اون نیاز به ssh ندیدم

فقط لازمه نام کاربری و رمز عبور هاست اول و همچنین هاست دوم رو داشته باشی و روی هر دو هاست نصب کنی

در هاست اول بک آپ بگیری در هاست دوم ریستور کنی

همین

kourosh_it
April 21st, 2014, 13:41
درود بر شما اگر کنترل پنلتون دایرکت ادمین و یا سی پنل به هست به صورت زیر عمل کنید
از دیتابیستون در هاست a بکاپ تهیه کنید و به هاست b برید و یک دیتابیس با هر نامی که میخوایید بسازید و یوزرشم بسازید و اد کنید
سپس اگر به ssh دست رسی دارید با دستور
mysql -u username -p namebd < dbold.sql
دیتابیس رو راحت ریستور کنید ! اگر هم دست رسی ندارید بکاپ دیتابیس رو بدید به میزبانتون براتون ریستور کنند ! کار سخت و شاخی نیست! و به اسم دیتابیس ها هم هیچ ربطی نداره عزیز

hgh11
April 21st, 2014, 13:50
درود بر شما اگر کنترل پنلتون دایرکت ادمین و یا سی پنل به هست به صورت زیر عمل کنید
از دیتابیستون در هاست a بکاپ تهیه کنید و به هاست b برید و یک دیتابیس با هر نامی که میخوایید بسازید و یوزرشم بسازید و اد کنید
سپس اگر به ssh دست رسی دارید با دستور
mysql -u username -p namebd < dbold.sql
دیتابیس رو راحت ریستور کنید ! اگر هم دست رسی ندارید بکاپ دیتابیس رو بدید به میزبانتون براتون ریستور کنند ! کار سخت و شاخی نیست! و به اسم دیتابیس ها هم هیچ ربطی نداره عزیز

دسترسی ssh رو چه طور تست کنم که دارم یا نه؟ البته بعید می دونم که دسترسی داشته باشم. و دیگر اینکه توی پست اول نوشته بودم که میزبان های هاستم در این زمینه همکاری نمی کنند و در پاسخ به تیکت من نوشته اند که لطفا از یک برنامه نویس برای این کار کمک بخواهید چون شامل پشتیبانی هاست نمی شود!!!

98M!zban
April 21st, 2014, 14:12
دسترسی ssh رو چه طور تست کنم که دارم یا نه؟ البته بعید می دونم که دسترسی داشته باشم. و دیگر اینکه توی پست اول نوشته بودم که میزبان های هاستم در این زمینه همکاری نمی کنند و در پاسخ به تیکت من نوشته اند که لطفا از یک برنامه نویس برای این کار کمک بخواهید چون شامل پشتیبانی هاست نمی شود!!!

دوست عزیز چرا روشی که میگم رو تست نمی کنید واقعا ؟

باور کنید آسون ترین راه رو پیشنهاد دادم به شما که نیاز به هیچی نداره فقط لازمه یوزر و پسورد هاست اول و هاست دوم رو داشته باشید

kourosh_it
April 21st, 2014, 14:37

ریستور دیتابیس و.. وظیفه میزبان شماست و باید انجام بدن!

hgh11
April 21st, 2014, 17:02
دوست عزیز چرا روشی که میگم رو تست نمی کنید واقعا ؟

باور کنید آسون ترین راه رو پیشنهاد دادم به شما که نیاز به هیچی نداره فقط لازمه یوزر و پسورد هاست اول و هاست دوم رو داشته باشید

من که از خدامه برادر شما فقط گفتید my sql dumper نفرمودید چه مراحلی باید انجام بشه. در ضمن من User و Pass جفت هاست ها رو هم دارم. به پنل phpmyadmin هم دسترسی دارم. چه کار باید انجام بدم؟

Adline
April 22nd, 2014, 00:58
من که از خدامه برادر شما فقط گفتید my sql dumper نفرمودید چه مراحلی باید انجام بشه. در ضمن من User و Pass جفت هاست ها رو هم دارم. به پنل phpmyadmin هم دسترسی دارم. چه کار باید انجام بدم؟

سلام جسارت نباشه دوست عزیز ولی بنده خدا اسم داده یه سرچ کن تو گوگل
خدمت شما - هلو برو تو گلو

سایت اصلی برای دانلود اسکریپت : (چون نویسنده های اسکریپت آلمانی هستن فیلم آموزش به زبان آلمانی هست اما تو فرومشون به سوالات انگلیسی جواب میدن)

MySQLDumper - Backup your MySQL-Database (e.g. forum, guestbooks and online shops) (http://www.mysqldumper.net/)

اینم بهترین آموزش به زبان انگلیسی موجود - گام به گام از نصب تا نحوه استفاده

Setting up mySQLdumper of a JaguarPC Server | 14590 | JaguarPC (http://forums.jaguarpc.com/web-hosting-managed-hosting-business-hosting/14590-setting-up-mysqldumper-jaguarpc-server.html)

hgh11
April 22nd, 2014, 10:12
ممنون از دوستانی که پیشنهاد دادن که من از My Sql Dumper استفاده کنم. اما متاسفانه من تو بد شرایطی هستم و به دلیل منقضی شدن هاست اول، فقط به کنترل پنل هاست و پنل PhpMyAdmin هست قبلی دسترسی دارم و امکام دسترسی و اتصال و آپلود در ftp وجود ندارد. :-(

98M!zban
April 22nd, 2014, 12:54
ممنون از دوستانی که پیشنهاد دادن که من از My Sql Dumper استفاده کنم. اما متاسفانه من تو بد شرایطی هستم و به دلیل منقضی شدن هاست اول، فقط به کنترل پنل هاست و پنل PhpMyAdmin هست قبلی دسترسی دارم و امکام دسترسی و اتصال و آپلود در ftp وجود ندارد. :-(

برای چند ساعت از میزبان اول وقت بگیرید و به سرعت کار بک آپ گیری و انتقال با my sql dumper رو انجام بدید

اگر همون ابتدا که راهنمایی کردم توجه می کردین 100 % مشکلتون حل شده بود اما دنبال راه های متفرقه بودین

مشکلی نیست امیدوارم میزبان اول اونقد درک داشته باشه که اطلاعات شما قراره منتقل بشه و همکاری کنه