توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنترل پنل اختصاصی دامین
98melody
April 20th, 2014, 13:42
با سلام
دوستان من 2 تا دامین .com دارم که کنترل پنل اصلی دامین دست من نیست و تو هاستین های ایرانی ثبت کردم
از اونجایی که میترسم زحماتم به باد بره حالا یا هاستینگ دیگه کار نکنه و یا ... میخوام پنل اصلی دامین دست خودم باشه تا بتونم سالیانه بدون مشکل خودم تمدید کنم ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار باید بکنم
MOHAMMAD MOHSEN
April 20th, 2014, 14:01
برای اینکه دامین رو خودتون بخواین تمدید کنید باید از شرکت های خارجی خرید کنید که برای اون هم نیاز به حساب پی پال ، وبمانی و ... دارید. الان ریسلو پنل می ده اما شما باید از طریق شرکتی که دامین رو ازش خریدن تمدید کنید. داشتن صرف پنل این امکان رو فراهم نمی کنه که بتونید خودتون تمدید کنید.
یا باید خودتون مستقیم خرید کنید که دردسر خاص خودش رو داره یا باید از سرویس دهنده ایرانی البته از ثبت کننده های مطمئن و معتبر
Abolijoon
April 20th, 2014, 14:05
با سلام
دوستان من 2 تا دامین .com دارم که کنترل پنل اصلی دامین دست من نیست و تو هاستین های ایرانی ثبت کردم
از اونجایی که میترسم زحماتم به باد بره حالا یا هاستینگ دیگه کار نکنه و یا ... میخوام پنل اصلی دامین دست خودم باشه تا بتونم سالیانه بدون مشکل خودم تمدید کنم ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار باید بکنم
از اونجایی که ثبت کردید تتیکت بدید پنل اصلی دامنه تونو بهتون بدن. موفق باشید.
arc1o0
April 20th, 2014, 14:37
در خواست دسترسی به پنل اصلی ریسلو یا رسلرکلاب رو برای شرکت ها بفرستید
نباید مشکلی باشد.
iwpanel
April 20th, 2014, 16:21
با سلام
سلام شما دامین هاتون به یه پنل دیگه مثل name or godday or namecheap or onlinenic که پنل به مشترک معمولی هم میدن انتقال بدید که دیگه ترسی برای ازدست دادنشون نداشته باشید