توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میخوام برم تو کار فروش دامنه از Directi
aghaee
May 24th, 2010, 12:16
سلام
اقا من میخوام خودم مستقیم از دایرکت ای خرید کنم یعنی خودم پنل داشته باشه و ..... کسی می تونه راهنمایی کنه!
*** در مورد تهیه دلار و ... هم ممنون میشم کمی بحث بشه! پی پال و..
:79:
Sajad
May 24th, 2010, 12:31
خیلی خیلی معذرت میخوام که اینطور میگم ! اما جستجو کنید لطفا !
aghaee
May 24th, 2010, 12:45
آقا سجاد عزیز...!
منظور من از این تاپیک استفاده از تجربیات دوستان هست! من میمدونم با جستجو می تونم بفهمم با 200دلار می تونم اکانت دایرکت ای رو شارژ کنم و ....
مهم اینکه که تجربیاتی که دیگران دارن رو بدونی!
از name ، از Directi ، از UK2 , از Onlinenic ,.....
1eng.ir
May 24th, 2010, 13:15
تجربه از دایرکتی میخوای یا رجیستار دیگه ؟
دایرکتی / name
1. مشتری پسنده / کاربر حرفه ای پسنده.
2. شارژ اولیه 200 دلار نیاز داره که کارمزد پی پال رو از مشتری کم میکنه - 200 دلار شارژ کنی، فقط 193 دلار توپ پنلت باقی میمونه / نیاز به شارژ اولیه نداره.
3. شونصد تا ارور داره / 1 ارور هم نداره
4. ساپورتش بعد 2 روز شاید جواب بده / ساپورتش در حد دقیقه ای ـه.
5. سرچ کن ;)
آفلاین نیک و Uk2 هم بی خیالش شو.
Subhosting
May 24th, 2010, 13:45
@ starter
سلام دوست عزیز
دایرکت آی هیچ مشکلی ندارد. باید بدونید چطوری کار کنید با دایرکت آی.
طرف نیم هم نروید چون بعدا به مشکل بخورید از دامنه ها خبری نیست چون ایرانی هستید!
Sajad
May 24th, 2010, 14:45
آقا سجاد عزیز...!
منظور من از این تاپیک استفاده از تجربیات دوستان هست! من میمدونم با جستجو می تونم بفهمم با 200دلار می تونم اکانت دایرکت ای رو شارژ کنم و ....
مهم اینکه که تجربیاتی که دیگران دارن رو بدونی!
از name ، از Directi ، از UK2 , از Onlinenic ,.....
آخه هر چی فکر میکنم در این مورد هم بحث شده به دفعات. بهر حال خود دانید !
mohammadHN
May 24th, 2010, 14:53
Subhosting (http://www.webhostingtalk.ir/members/subhosting/) تایید میشن!
من ازشون یک پنل نمایندگی(دایرکتی) دارم و ازش راضی هستم!
it-net
May 24th, 2010, 17:55
من خودم تا حالا دامنه ثبت نکرده بودم که از داریکت آی رسلر گرفتم و الان راضی هستم و هم میشه رسیلر داد و هم پنل برای مشتری و تنظیمات خوبی داره که فعلا باهاشون کار نکردم و در مورد شارژ هم خواستی می تونم بهت کمک کنم.
aghaee
May 25th, 2010, 12:54
سلام
در مورد نمایندگی هستن شرکتهای خوبی که از پنا خودشون به ما ریسیلر میدن ولی من میخوام خودم از دایرکت i بخرم و در واقع مثل اونا بشم فروشنده اصلی!
پس باید 200 دلار حساب رو شارژ کنم و .... فقط پای پال کار می کنند؟
Subhosting
May 25th, 2010, 13:00
با سلام
شما میتوانید هم با کردیت کارت و هم با پی پال پرداخت نمایید اما توجه داشته باشید باید پرداخت انجام شده را تایید نمایید ( با ارسال اسکن پاسپورت و ... )
aghaee
May 27th, 2010, 14:26
یعنی چی پرداخت ر و تائید کنم!
در مورد این پرداخت ممنون میشم کمی راهنمایی کنید
چطوری حساب باز کنم و... از کی دلار بخرم... چطوری پرداخت رو انجام بدم و....
om!d-D
February 13th, 2011, 17:06
به نظر من در شرایط فعلی یک ریسک بزرگه... بهتره ساب ریسلر باشید تا یک ریسلر اصلی.بخواهید از نو شروع کنید و اسلب ها رو برید جلو....خیلی زمان بره...اگر نتونی جمش کنی همه چیز نابود میشه.ما در اسلب سه هستیم.اگر نیازی به دریافت نمایندگی بدون شارژ داشتید به سایت روز وب سفارش دهید.
(http://www.webhostingtalk.ir/f22/21049)
mrtteam
February 13th, 2011, 19:48
سلام
ببخشید دوست عزیز شما که میفرمایید اگر نتونی جمش کنی همه چیز نابود میشه چی نابود میشه ریسلری از بین میره !!! تنها ضرری که ایشون شاید بده تو بهای هر دامنه هست مثلا ایشون مجبوره بیاد 12 تومان بفروشه یکی میاد میفروشه 11 تومان تنها فرقش این هست اگر غیر از این هست بیشتر راهنمایی بفرمایید....
February 13th, 2011, 21:39
منظور من شروع کار بود.چرا آدم یه راهی که یکی دیگه رفته رو دوباره بره؟ فروش باید با سود همراه باشه.بحث من اسلب بود.مشتریان به دنبال دامنه ارزان هستند.دامنه با هاست فرق میکنه برادر من.کسانی در فروش دامنه موفقند که یا بسیار تبلیغات کنند و یا اینکه خیلی ارزان بدهند.شروع کار از اول باعث میشه دیرتر به هدفت برسی
8-|