ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم دسترسی به ssh با وجود اینکه رمز عبور درست است + مشکلات کلی در سیستم عامل

parsanik
April 19th, 2014, 18:56
سلام دوستان
یه سرور اختصاصی دارم که روش esxi نصب کردم و چندتا VPS ساختم، چند روز پیش توی یکی از VPSها که روش Centos 6 و دایرکت ادمین نصبه، اقدام کردم به ساختن یک یوزر توی دایرکت ادمین که خطا داد، بعد سعی کردم سرویسهای رو ریستارت کنم باز خطا دارد. بعدش سعی کردم با استفاده از پوتی لاگین کنم، خطای access denied داد. البته همه سایتها درست کار میکردن و مشکی نبود، چند روز بعد احتمال دادم که سیستم عامل کرش کرده باشه، بخاطر همین از vcenter سیستم رو ریستارت کردم، دیگه سیستم عامل بالا نیومد. توی grub باقی میموند، تصمیم گرفتم که گراب رو اصلاح کنم، طبق دستورات مربوط به اصلاح گراب در centos که پیش میرفتم، توی یه مرحله میگفت که /bin/sh وجود نداره. مجبور شدم اسنپ شاتی که حدود یک ماه قبل از خرابی از سرور گرفته بودم رو برگردونم و بکاپهایی رو که داشتم ریستور کنم.
امروز باز همین مشکل پیش اومده، از ترس اینکه باز مشکل قبلی به وجود بیاد، فعلا هیچ کاری نکردم، پسورد root رو که توی putty میزنم میگه access denied و لاگین نمیشه. دایرکت ادمین هم نمیتونه بکاپ بگیره، هیچ یک از سرویسها رو نیمتونم ریستارت کنم، نمیشه یوزر جدید ساخت. واقعا کلافه شدم. البته از اونجا که توی ویرایش فایلهای سیستمی مثل sshd_config از بخش file editor دایرکت ادمین نیاز به وارد کردن پسورد روت هست، پسورد روت رو که وارد میکنم قبول میکنه و فایلها رو ویرایش میکنه، بخاطر همین احتمال میدم که پسوردها عوض نشده و مشکل چیز دیگه هست.
از اساتید خواهش میکنم کمک کنند. واقعا ممنون میشم

parsanik
April 19th, 2014, 21:02
دوستان کسی نمیتونه کمکی بکنه؟ :-s

spark3r
April 19th, 2014, 21:35
سلام
اگر می تونید دسترسی بدید چک کنم.

parsanik
April 20th, 2014, 01:20
باسلام و تشکر از شما دوست عزیز
متاسفانه چون سرور متعلق به یه مجموعه دولتی هست امکان ارائه دسترسی ندارم.
باز از لطف شما یک دنیا متشکرم و ممنون میشم منو از راهنمایی هاتون بهرمند کنید تا بتونم مشکل رو حل کنم.

parsanik
April 20th, 2014, 07:57
از دوستان کسی نیست که کمکی بکنه؟

parsanik
April 21st, 2014, 08:30
به نظر میرسه که اساسی تو دردسر افتادم، چون وقتی کسی چیزی نمیگه یعنی وضعیت خیلی خرابه دیگه نه؟ :-s

tikweb.ir
April 21st, 2014, 08:38
برای حل مشکلتون نیاز به دسترسی هست

پیشنهاد میکنم برای حل مشکتون برید پیش کسایی که در مسائل کانفیگ و مدیریت سرور حرفه ای هستن و ازشون کمک بخواید

یکم هزینه کنید ، فکر کنم ارزش داشته باشه

hamid.soltani92
April 21st, 2014, 08:56
احیانا permitrootaccess رو دستکاری نکردید؟
با کاربر دیگه ای میتونید لاگین کنید؟

parsanik
April 21st, 2014, 09:02
نه، من هیچ تنظیمات خاصی انجام ندادم. و این مشکل یه دفعه پیش اومده.
با هیچ کاربری هم امکان لاگین به ssh و همچنین سرور به صورت مستقیم نیست.
همونطور که گفتم وقتی سرور رو ریست میکنم، توی خط فرمان فقط مینویسه grub و همونجا میمونه

hamid.soltani92
April 21st, 2014, 09:10
روت سرور اصلی خودتون هستین دیگه؟
دی وی دی سنت او اس رو مونت کنید و سرور مجازیتون رو ری استارت کنید.
تو صفحه بوت دی وی دی، upgrade an existing installation رو انتخاب کنید و بعد :‌ upgrade boot loader configuration
احتمالا مشکلتون حل میشه.

parsanik
April 21st, 2014, 10:42
متاسفانه حل نشد.
بعد از انتخاب upgrade توی یه مرحله گفت که سیستم عامل فعلی شما i686 هست ولی فایل نصبی که الان داری کار میکنی x86-64 ، منم گفتم مشکلی نداره و رفت و مراحل نصب رو رفت جلو. آخرش گفت که نصب با موفقیت انجام شد ولی سیستم شما قادر به بوت شدن نیست و بعد از اینکه سیستم رو ریست کرد چندتا گزینه توی گراب قابل انتخاب بود که با انتخاب هرکدوم از اونا میگفت که فایل پیدا نشد و یک دکمه رو فشار بده تا برگردیم به صفحه قبلی.
جناب سلطانی به نظرتون مشکل چیه؟

hamid.soltani92
April 21st, 2014, 11:12
متاسفانه حل نشد.
بعد از انتخاب upgrade توی یه مرحله گفت که سیستم عامل فعلی شما i686 هست ولی فایل نصبی که الان داری کار میکنی x86-64 ، منم گفتم مشکلی نداره و رفت و مراحل نصب رو رفت جلو. آخرش گفت که نصب با موفقیت انجام شد ولی سیستم شما قادر به بوت شدن نیست و بعد از اینکه سیستم رو ریست کرد چندتا گزینه توی گراب قابل انتخاب بود که با انتخاب هرکدوم از اونا میگفت که فایل پیدا نشد و یک دکمه رو فشار بده تا برگردیم به صفحه قبلی.
جناب سلطانی به نظرتون مشکل چیه؟
خب با iso i686 باید این کار رو انجام بدید عزیز.
لینک دارید یا لینک بدم؟

parsanik
April 21st, 2014, 12:11
من نتونستم پیدا کنم، ممنون میشم لینک بدین.

arminak
April 21st, 2014, 14:07
مشخصات سرور چی هستش؟
رم و سی پیو و هارد

hamid.soltani92
April 21st, 2014, 14:16
من نتونستم پیدا کنم، ممنون میشم لینک بدین.
بفرمایید.
​Index of /archive/linux/centos/6.5/i386 (http://hamidsoltani.name/archive/linux/centos/6.5/i386/)

parsanik
April 21st, 2014, 18:48
جناب سلطانی از لطف شما متشکرم، ولی لینکی که محبت کردین i386 هستش نه i686 همین رو باید استفاده کنم؟

parsanik
April 21st, 2014, 21:41
چی گفتم، خوب شما لینکی که دادین برای نصب i686 بوده دیگه. شرمنده.
از لینکی که دادین ممنونم. توی مراحل نصب، لینوکس نصب شده رو شناخت ولی آخر نصب یه کادر کوچیک بدون هیچ توضیحی باز شد و اعلام کرد که خطا به وجود اومده و سیستم شما نمیتونه درست بوت بشه.
دیگه کاری نمیشه کرد به نظرتون؟