خوب همه اون بنر دانلود رو که تو سایت های دانلود هست دیدین تازگیا شایعه شده که اون نرم افزاری که دانلود میشه ویروس هست کسی چیزی دربارش می دونه؟
drstreet3
April 19th, 2014, 21:39
:) دوست خوبم شما مرورگرت Maleware گرفته ! :) از سایتهای دانلود نیست از سمت شماست!
delta
April 19th, 2014, 21:43
سلام
خوب همه اون بنر دانلود رو که تو سایت های دانلود هست دیدین تازگیا شایعه شده که اون نرم افزاری که دانلود میشه ویروس هست کسی چیزی دربارش می دونه؟
به قول دوستمون یا آلوده شده مرورگرت یا دارید از چیز پی استفاده میکنی رایگانش!! وگرنه همچین بنری نیست جایی..
h_mirgh20
April 20th, 2014, 10:37
یک عکس از بنر مورد نظرت بزاری بهتر میشه راهنماییت کرد
farbodsteps
April 20th, 2014, 23:05
شگفتا ... سایت خارجیه باهام تماس گرفته که منم بنرش رو بذارم!
نمونه بنر
http://www.takmelody.ir/wp-content/uploads/jz.gif
http://polmontventures.adk2.co/polmontventures/creatives/28391131
mahdi271
April 21st, 2014, 08:24
راست میگه برای منم هست . این بنر نمیدونم چیه ولی هنوز که بازش نکردم.
از هیچی استفاده نمی کنم. مرورگرم گوگل کروم هست
tikweb.ir
April 21st, 2014, 08:33
:)
نمیدونم میشه از اسمشو ویروس گذاشت یا نه چون بعضی از انتی ویروسا ویروس نمیشناسنش ! ، ولی معمولا وقتی از یه سری قند شکنا استفاده میکنی یا یه سری نرم افزارای خاص باعث میشن این بنر توی خیلی از سایتا براتون نمایش داده بشه
در صورتی که فقط شما دارید میبینید و همچین بنری در اون سایتا وجود نداره !
با اپدیت انتی ویروس و پاک کردن قند شکن ها و اسکن سیستم فکر کنم مشکلتون رفع بشه
MOHSEN-1
April 21st, 2014, 08:51
والله این بنر پدر منو هم در اورد بود روفتم توی افزونه های گوگل کروم و فایر فاکس دیدم خود به خود نصب شده و فعال هم هست گزینه ای به نام hd plus همچین نامی داره غیرفعال میکنی باز فعال میشه در ریستارت بعدی
farbodsteps
April 21st, 2014, 20:46
دوستان عزیز دارم میگم اون کسی که تبلیغ این بنر ها رو تو سایت ها می گذارد با من هم تماس گرفته تا منم بنرش رو بذارم رو سایت!
mahdi271
April 21st, 2014, 21:11
دوستان عزیز دارم میگم اون کسی که تبلیغ این بنر ها رو تو سایت ها می گذارد با من هم تماس گرفته تا منم بنرش رو بذارم رو سایت!
چقدر پرداخت میکنند از این دانلود چه سودی مبیرند
arc1o0
April 21st, 2014, 21:32