توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی سایتی نظیر رپید باز
omid7000
April 19th, 2014, 06:01
با سلام خدمت همه دوستان و کارشناسان محترم
من میخام یه سایت لیچ حرفه ای ایجاد کنم که مثل رپید باز
1-لطفا اگر شخصی خبره برای نصب رپید لیچ و پلاگینهای کل 70 سایت اشتراک فایل را سراغ دارید معرفی کنید
2-برای شروع یه سرور مجازی 1 گیگ رم و 60 گیگ هارد در نظر دارم ولی نمی دونم از کدوم دیتا سنتر؟(ترچیحا اروپایی که به مباحث وارز حساس نباشه )
3-تو سایت وب هاستینگ تاک یه جا دیدم یکی نوشته بود می تونیم مثلا از رپید شیر 1 ترابایت رو 100 هزار تومان خریداری کنیم ولی نمی دونم از کجا؟
لطفا در این 3 مورد راهنمایی کنید
hamid.soltani92
April 19th, 2014, 07:28
با سلام خدمت همه دوستان و کارشناسان محترم
من میخام یه سایت لیچ حرفه ای ایجاد کنم که مثل رپید باز
1-لطفا اگر شخصی خبره برای نصب رپید لیچ و پلاگینهای کل 70 سایت اشتراک فایل را سراغ دارید معرفی کنید
2-برای شروع یه سرور مجازی 1 گیگ رم و 60 گیگ هارد در نظر دارم ولی نمی دونم از کدوم دیتا سنتر؟(ترچیحا اروپایی که به مباحث وارز حساس نباشه )
3-تو سایت وب هاستینگ تاک یه جا دیدم یکی نوشته بود می تونیم مثلا از رپید شیر 1 ترابایت رو 100 هزار تومان خریداری کنیم ولی نمی دونم از کجا؟
لطفا در این 3 مورد راهنمایی کنید
سلام
به ترتیب پاسخ میدم:
۱-رپیدلیچ رو فراموش کنید.سرویس هایی که اول فایل رو روی سرور خودشون دانلود میکنن و بعد تحویل کاربر میدن زیاد طرفدار ندارن. سرویسی مثل مولتی شر به درد میخوره که بدون اتلاف( اطلاف) وقت و به صورت آنی فایل رو تحویل کاربر میده.
۲-اگر از رپیدلیچ استفاده می کنید، سرور مجازی رو فراموش کنید! فرض کنید ارائه دهنده سرویس شما بر روی یک سرور (در بهترین شرایط) ، ۵ سرور مجازی راه اندازی کرده باشه. پورت ۱ گیگابیتی رو اگر دقیق تقسیم کنیم،حدود ۲۰۰ مگابیت به شما پهنای باند میرسه. اگر شما ۱۰ کاربر داشته باشید که سرعت اتصال به اینترنتشون ۵۱۲ مگابیت باشه،حدود ۱ مگابایت از پهنای باندتون برای کاربر ها میره و ۲۴ مگابایت بر ثانیه برای دریافت فایل از سرور های اشتراک گذاری فایل باقی میمونه.حالا اگر این ۱۰ نفر (که مسلما ۱۰ کاربر عددی نیست، باید بیش از این ها باشه!) به صورت همزمان از سرور فایل دریافت کنن، به هر کاربر ۲/۴ مگابایت بر ثانیه می رسه. این یعنی یک فایل ۱ گیگابایتی رو در ۷ دقیقه به کاربر تحویل میدید که به هیچ وجه زمان قابل قبولی نیست!
۳-در مورد این سوالتون اطلاعات لازم رو ندارم.
موفق باشید.
ra3ou1
April 19th, 2014, 12:35
سلام
بصورت تخصصی و حرفه ای میتوانیم برای شما راه اندازی کنیم
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با بنده در ارتباط باشید