PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صاحبان سایت فیلم یه سوال !

sadeghbb
April 19th, 2014, 03:02
سلام
دوستان بنده بتازگی یه بکاپ سایت فیلم خریداری کردم که مشکلات فراونی داشت و بالاخره تونستمراش بندازم
سایت آماده فعالیت هست
فقط تنها نکته ای که هست اینه که لینک های موجود برای فیلم ها و... در سایت از آدرسی استفاده میکنن که بنده بهش دسترسی ندارم و الان باید کل لینک ها رو تعویض کنم در این صورت ؟!
و سوال دوم هم اینه که الان سرور بنده(سرور اختصاصی هست که یه وی پی اس براش کریت شده_حدود 4.7ترا فضا داده شده) چهار پارتیشن داره که پارت 1 برا ویندوز هست و باقی پارت ها فایل های سایت
الان واسه راه انداری iis بنده باید چه مراحلی رو طی کنم ... الان دانلود رایگان هست و احتمالا تا 2-3ماه دیگه دانلود vip بشه

پس یه خواهش دارم از دوستان که چطوری میتونم فایل ها رو به بهترین وجه ممکن روی سایت قرار بدم !
واقعا موندم تو این قضیه !
هزینه ای هم داشته باشه میپردازم ...

ارادتمند

behnam1366
April 19th, 2014, 12:53
سلام
دوستان بنده بتازگی یه بکاپ سایت فیلم خریداری کردم که مشکلات فراونی داشت و بالاخره تونستمراش بندازم
سایت آماده فعالیت هست
فقط تنها نکته ای که هست اینه که لینک های موجود برای فیلم ها و... در سایت از آدرسی استفاده میکنن که بنده بهش دسترسی ندارم و الان باید کل لینک ها رو تعویض کنم در این صورت ؟!
و سوال دوم هم اینه که الان سرور بنده(سرور اختصاصی هست که یه وی پی اس براش کریت شده_حدود 4.7ترا فضا داده شده) چهار پارتیشن داره که پارت 1 برا ویندوز هست و باقی پارت ها فایل های سایت
الان واسه راه انداری iis بنده باید چه مراحلی رو طی کنم ... الان دانلود رایگان هست و احتمالا تا 2-3ماه دیگه دانلود vip بشه

پس یه خواهش دارم از دوستان که چطوری میتونم فایل ها رو به بهترین وجه ممکن روی سایت قرار بدم !
واقعا موندم تو این قضیه !
هزینه ای هم داشته باشه میپردازم ...

ارادتمند

سلام

دوست عزیز لینک ها رو باید تعویض کنید

واسه سئوال 2 : والا تا اونجا که من بلدم فقط میشه یک درایو رو iis کرد من قبلا سرور خودم رو iss کردم ولی بنظر من nginx خیلی بهتر و راحت هست بعد میتونید vip کنید اگر دوست داشتین آیدی منو ادد کنید بیشتر کمکتون کنم

id: behnam.jamei66

arc1o0
April 19th, 2014, 13:13
در IIS می تونید درایو های مختلف رو با فولدر آدرس دهی کنید

\:D ==>

domain.com/D

\:F ==>

domain.com/F

or

domain.com/Film

98M!zban
April 19th, 2014, 13:48
شما برای تغییر آدرس ها به آدرس جدید با اجرای یک دستور در php my admin کار رو تمام می کنید

و اما در مورد سرور آیدی یاهو بنده رو ادد کنید کامل شما رو راهنمایی می کنم در این مورد

از همین الان هم وی پی ای رو راه انداری کنید به نظر من اما بزارید روی حالت رایگان . کار از اول باید سفت محکم انجام بشه

برای من اخلاق حرف اول رو می زنه اگر اخلاقیات رو حفظ کنید می تونم مدیر فنی سایت شما باشم