توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دامنه در لودینگ طولانی سایت
sir-mammad
April 17th, 2014, 20:10
سلام
من یک هاست بیزینس از یک شرکت هندی گرفتم نتیجه DNS :
intoDNS: nicarno.com - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/nicarno.com)
سایت که روی هاست اشتراکی بود عالی بود اما از وقتی اومده روی پلن بیزینس لودش یک ساعت طول میکشه
یک آی پی اختصاصی داره این سرویس که با آی پی روون و عالی کار میکنه اما دسترسی به سایت با دامنه خیلی کند میشه
اگر اساتید زحمت بکشید کمک کنید ممنون میشم
iwpanel
April 18th, 2014, 06:49
سلام
من یک هاست بیزینس از یک شرکت هندی گرفتم نتیجه DNS :
intoDNS: nicarno.com - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/nicarno.com)
سایت که روی هاست اشتراکی بود عالی بود اما از وقتی اومده روی پلن بیزینس لودش یک ساعت طول میکشه
یک آی پی اختصاصی داره این سرویس که با آی پی روون و عالی کار میکنه اما دسترسی به سایت با دامنه خیلی کند میشه
اگر اساتید زحمت بکشید کمک کنید ممنون میشم
سلام نام سایت روبدید چک کنیم
Yas-Host
April 18th, 2014, 08:05
nicarno.com
اگر سایت شما , این سایت هست لود آن مناسب می باشد.
iwpanel
April 18th, 2014, 08:11
ما هم لينكي كه دوستمون اعلام كردن تست كرديم مشكلي نداشت
sir-mammad
April 19th, 2014, 10:50
سلام و سپاس از دوستان عزیز بابت چک کردن
بله صفحه اول خوب و کامل لود میشه اما وقتی لاگین می کنید حدود 1 دقیقه تا 2 دقیقه طول میکشه بره توی dashboard
نمیدونم اینترنت من مشکل داره یا کلن برای همه همینطوره
البته اینترنت من وقتی وارد سایت با آی پی میشم خیلی خیلی سریعتر از خود دامنه وارد قسمت های مختلف سایت میشه
rezahesami
April 19th, 2014, 11:38
سلام نام سایت روبدید چک کنیم
شما که میخاین باعث پیشرفت تکنولوژی توی کشور بشید اگر به لینکی که دادن دقت کنید می تونید ببینید آدرس سایت رو.من بی سواد هم دیدم لینک رو شما چطور ندیدی؟
iwpanel
April 19th, 2014, 11:45
سلام و سپاس از دوستان عزیز بابت چک کردن
بله صفحه اول خوب و کامل لود میشه اما وقتی لاگین می کنید حدود 1 دقیقه تا 2 دقیقه طول میکشه بره توی dashboard
نمیدونم اینترنت من مشکل داره یا کلن برای همه همینطوره
البته اینترنت من وقتی وارد سایت با آی پی میشم خیلی خیلی سریعتر از خود دامنه وارد قسمت های مختلف سایت میشه
دوست عزيز اگه شما واردادمين ميشيد اينجوري هست روي بقيه اينترنت ها هم چك كنيدببينيدهمين جوري هست يا حتي از*** استفاده كنيد براي تست مسئله بعدي به نظر من ربطي به آي پي نداره كه زودترباز ميكنه به احتمال زياد نتتون كش ميكنه بازم منتظربشيد بقيه اساتيدنظر بدن شايدمشكلتون حل شد
rezahesami
April 19th, 2014, 11:45
سرعت لود بالاست واقعا. بعد ورود هر گزینه رو کلیک می کنی حداقل ۳۰ ثانیه باید منتظر بمونی تا لود بشه! قابل توجه دوستانی که می گن چک کردند خوشحال میشم روش چک کردن شون هم بگن که ما هم یاد بگیریم بتونیم چک کنیم
iwpanel
April 19th, 2014, 11:47
شما که میخاین باعث پیشرفت تکنولوژی توی کشور بشید اگر به لینکی که دادن دقت کنید می تونید ببینید آدرس سایت رو.من بی سواد هم دیدم لینک رو شما چطور ندیدی؟
عزيز جان من روموبايل دارم چك ميكنم بعداشم ماانقدرسرمون شلوغه كه بعضي وقت ها دقت كامل رونميكنيم
iwpanel
April 19th, 2014, 11:52
سرعت لود بالاست واقعا. بعد ورود هر گزینه رو کلیک می کنی حداقل ۳۰ ثانیه باید منتظر بمونی تا لود بشه! قابل توجه دوستانی که می گن چک کردند خوشحال میشم روش چک کردن شون هم بگن که ما هم یاد بگیریم بتونیم چک کنیم
روش رو به هركي نميگن درس بخون تا شايد سوادت كمكت كنه شما هم نتد مشكل داره من شخصا تمامي صفحاتشون رو چك كردم هيچ مشكلي نداشت در خداكثر ٦ ثانيه طول ميكشه با اينترنت ١٢٨ شاتل پيجاشون باز شه
rezahesami
April 19th, 2014, 11:55
عزيز جان من روموبايل دارم چك ميكنم بعداشم ماانقدرسرمون شلوغه كه بعضي وقت ها دقت كامل رونميكنيم
نمیخام با شما بحث کنم یا بحث رو از موضوع اصلی خارج کنم هدف تلنگری ساده بود اما حرف تون عذر بدتر از گناهه برادر.
شما که میخاین تکنولوژی پیشرفت کنه نباید اونقدر بی دقت باشید که مشکل طرف رو چک نکرده راه حل بدید.
حداقل روی لینک ایشون اگه کلیک می کردید می تونستید ببینید تنظیمات دی ان اس این بنده خدا درسته یا نه!بعد دنبال راه حل باشید.
بعد شما واقعا با موبایل چک می کنید و می گید سرعت لود خوبه؟! شما سرعت لود با موبایل رو با سرعت لود دسکتاپ یکی می دونید و ملاک قرار میدید؟
iwpanel
April 19th, 2014, 12:00
نمیخام با شما بحث کنم یا بحث رو از موضوع اصلی خارج کنم هدف تلنگری ساده بود اما حرف تون عذر بدتر از گناهه برادر.
شما که میخاین تکنولوژی پیشرفت کنه نباید اونقدر بی دقت باشید که مشکل طرف رو چک نکرده راه حل بدید.
حداقل روی لینک ایشون اگه کلیک می کردید می تونستید ببینید تنظیمات دی ان اس این بنده خدا درسته یا نه!بعد دنبال راه حل باشید.
بعد شما واقعا با موبایل چک می کنید و می گید سرعت لود خوبه؟! شما سرعت لود با موبایل رو با سرعت لود دسکتاپ یکی می دونید و ملاک قرار میدید؟
اول که سايت ايشون هم روموبايل هم رو لپ تاپ تست شده مشكلي نداشته دومم بنده كاره ايشون رو ٣تا آي پي مختلف ازكشورهاي متغييرچك كردم كه بهشون ميگم مشكلي ندارن
شما چي فقط رواينترنت منزلتون چك كردي ؟
rezahesami
April 19th, 2014, 12:02
روش رو به هركي نميگن درس بخون تا شايد سوادت كمكت كنه شما هم نتد مشكل داره من شخصا تمامي صفحاتشون رو چك كردم هيچ مشكلي نداشت در خداكثر ٦ ثانيه طول ميكشه با اينترنت ١٢٨ شاتل پيجاشون باز شه
شما که اونقدر سطح سوادتون بالاست که نمی تونید لینک سایت طرف رو از intodns ببینی معلومه مابقی ماجرا چیه!روشت تایپ آدرس توی آدرس بار و شمردنه عزیزم . غیر از این بود اینجوری به هم نمیریختی و می گفتی فلان مدل تست کردم.
ضمنا جناب ۱۲۸ شاتل ، قابل توجه جنابعالی سرعت اینترنت من رو تصویرش رو گذاشتم چشمات رو خوب باز کن ببین مثل چک کردن سایت ایشون نسنجیده و نفهمیده راه حل ارایه نکن :
ویرایش : از روی اینترنت منزل که بالا مشاهده کردی چک کردم. من به عنوان یه آدم بی سواد از شما که اهل فن هستید سوال می کنم امیدوارم راهنمایی کنید من رو تا یاد بگیرم. چه پارامترهایی روی سرعت لود یک سایت شبکه اجتماعی تاثیر داره؟
آیا موقعیت بازدید کننده در سرعت لود تاثیر گذار هست به این شدت یا خیر؟
iwpanel
April 19th, 2014, 12:08
شما که اونقدر سطح سوادتون بالاست که نمی تونید لینک سایت طرف رو از intodns ببینی معلومه مابقی ماجرا چیه!روشت تایپ آدرس توی آدرس بار و شمردنه عزیزم . غیر از این بود اینجوری به هم نمیریختی و می گفتی فلان مدل تست کردم.
ضمنا جناب ۱۲۸ شاتل ، قابل توجه جنابعالی سرعت اینترنت من رو تصویرش رو گذاشتم چشمات رو خوب باز کن ببین مثل چک کردن سایت ایشون نسنجیده و نفهمیده راه حل ارایه نکن :
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f59/19859-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%B7%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-screen-shot-2014-04-19-10-28-33-png
عزيزجان بگو اصلا اينترنت شما ١٠٠مگ يعني اصلا مشكل dnsنداري ؟ فكر كنم خودت provider نت هستي اگه هستي يه نت به من بده موضوع اينجا مشكل سايت ايشون هست كه چه جوري داره لود ميشه نه اينكه چرا حالا من دامينشون رو تو آدرس بار گوشيم نديدم حتي يكي از دوستان هم ميگه مشكل نداره بعد يعني جواب شما حتما درسته كه انتقدر باتاكييد ميگي؟
rezahesami
April 19th, 2014, 12:16
عزيزجان بگو اصلا اينترنت شما ١٠٠مگ يعني اصلا مشكل dnsنداري ؟ فكر كنم خودت provider نت هستي اگه هستي يه نت به من بده موضوع اينجا مشكل سايت ايشون هست كه چه جوري داره لود ميشه نه اينكه چرا حالا من دامينشون رو تو آدرس بار گوشيم نديدم حتي يكي از دوستان هم ميگه مشكل نداره بعد يعني جواب شما حتما درسته كه انتقدر باتاكييد ميگي؟
من یه کاربر ساده ام نه پرووایدرم نه فروشنده نه خریدار. میام اینجا فقط برای یادگیری و بس.اون دوست مون هم اشتباه می کنه. ولی وقتی برای خودش و برای من دیر لود میشه یعنی یه ایرادی هست.
iwpanel
April 19th, 2014, 12:21
من یه کاربر ساده ام نه پرووایدرم نه فروشنده نه خریدار. میام اینجا فقط برای یادگیری و بس.اون دوست مون هم اشتباه می کنه. ولی وقتی برای خودش و برای من دیر لود میشه یعنی یه ایرادی هست.
عزيز جان ايراد تو توجايي هست كه سرويس گرفته احتمالا روبعضي ازآي پي ها درست جواب نميده ماله ما درست جواب داد كه وظيفه مون بود بگييم سرعت لود پايينشونم از يه جهتي مربط به ssl هم ميشه تامقداري ولي خوب براي ماخيلي بد نبود معمولي هست