PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز فوری به هاست ایران با مشخصات زیر

marlonsat
April 17th, 2014, 01:29
ضمن عرض سلام خدمت دوستان و وب مستر های عزیز

نیازمند هاست از دیتا سنتر داخل ایران با مشخصات زیر هستم

حجم 200 مگ
پهنای باند ماهیانه بین 3 الی 5 گیگ
امکانات (اللخصوص دامین ) نامحدود
پشتیبانی واقعی !!
اخذ هزینه بصورت ماهانه
انتقال بکاپ قبلی بصورت رایگان !

و اینکه مشکلی با فیل تر ینگ نداشته باشن چون فروشگاه ما مربوط به اکانت های سی سی کم هست و ماهی یکبار فیل تر میشه !

پی نوشت: قبلا از شرکت میهن وب هاست سرویس داشتیم ، همه چی تا لحظه ی فیل تر شدن سایت عالی بود ولی از اون به بعد دیگه ما رو نشناختن ! نه جوابمونو دادن و نه هیچی ! بکاپ و باقی مانده ی وجهمون رو هم به زور واسطه تحویل گرفتیم !

ممنون میشم از دوستان محترم اگه کسی میتونه ارایه بده قیمت هاشو اعلام کنه

موفق باشید.

sheitonakshirazi
April 17th, 2014, 01:42
1-2: انجمن وب هاستینگ تالک تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است .لطفاْ در زمان مطرح كردن مطلبي در سایت ، به مسايل و قوانين کشور ، و نیز پرهیز از بحث و تبادل نظر در موضوعات مطرح شده در " فهرست مصادیق محتوای مجرمانه (موضوع ماده 21 قانون جرایم رایانه ای) (http://internet.ir/crime_index.html) "دقت لازم و کافی را مبذول فرمائید. و از قرار دادن مطالب و تصاوير مخالف با آن جداْ خودداري فرماييد.مدیران انجمن کلیه مطالبی که به نوعی دربردارنده مطالب فوق باشد را حذف و دسترسی کاربر خاطی را محدود خواهند کرد.

marlonsat
April 17th, 2014, 01:49
ببخشید کجای پست بنده توهین به قوانین سایت بود ؟!!
و یا در بردارنده ی مطالب فوق هست ؟ !

هاست 97
April 17th, 2014, 09:41
ببخشید کجای پست بنده توهین به قوانین سایت بود ؟!!
و یا در بردارنده ی مطالب فوق هست ؟ !
"
و اینکه مشکلی با فیل تر ینگ نداشته باشن چون فروشگاه ما مربوط به اکانت های سی سی کم هست و ماهی یکبار فیل تر میشه !"
خلاف قوانین جرایم رایانه ای کشور هست

marlonsat
April 17th, 2014, 12:25
در قوانینی که دوستان مریدش هستن اشاره ای به سی سی کم نشده
بحث بده چیز دیگه ای هست و اون اینه که در صورت بروز چنین مشکلی آیا خدمات به یکباره قطع و ما کان لم یکن تلقی میشیم یا ساپورت کماکان ادامه داره ؟!

دوستانی که همچین چیزی دارن پیام خصوصی بدن
ظاهرا خاطر بعضی ها حتی با شنیدن نام فیل ترینگ هم مکدر میشه !

AliFatehi
April 17th, 2014, 12:39
هاست ایران نمیتونید پیدا کنید که بتونه پشتیبانی بده به شما!
چون سریعا از زیرساخت و دیتاسنتر ها شکایت میکنن و کلی دردسر برای شما و هاستینگ میشه!
پس به دنبال هاست ایران نباشید!

marlonsat
April 17th, 2014, 12:56
هاست ایران نمیتونید پیدا کنید که بتونه پشتیبانی بده به شما!
چون سریعا از زیرساخت و دیتاسنتر ها شکایت میکنن و کلی دردسر برای شما و هاستینگ میشه!
پس به دنبال هاست ایران نباشید!
خدا اموات شما رو بیامرزه دوست من
باز یکی پیدا شد که مجری قانون نباشه و ما رو راهنمایی کنه !

mhiizadi
April 17th, 2014, 13:15
خدا اموات شما رو بیامرزه دوست من
باز یکی پیدا شد که مجری قانون نباشه و ما رو راهنمایی کنه !

یاد آوری کنم
اینجا ایران است.