توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مورد تنظیم دامنه !
MEHDI KARAMI
April 16th, 2014, 16:44
مشکل فکر کنم از همون آ رکورد بود چون وقتی ایجادشون کردم ارورهای قرمز رنگ برطرف شدند
ممنون از دوستانی که کمک کردن مخصوصا اقا رضا
سپاس.
viva
April 16th, 2014, 16:58
ارور هایی که توی اون سایت نشون میده همیشه باعث قطعی سایت نمیشه. ممکن هست دی ان اس های سایتی که ازش نمایندگی گرفتی مکشل داشته باشه. از کدوم سایت گرفتی تا بررسی بشه
MEHDI KARAMI
April 16th, 2014, 17:16
ارور هایی که توی اون سایت نشون میده همیشه باعث قطعی سایت نمیشه. ممکن هست دی ان اس های سایتی که ازش نمایندگی گرفتی مکشل داشته باشه. از کدوم سایت گرفتی تا بررسی بشه
بله دقیقا همین طور هستش، همیشه قطع نیست اما گاهی وقت ها قطع میشه
از i-whost.net
viva
April 16th, 2014, 18:22
قطعی سرور هست که پایداری لازم نداره .به گفته کاربرای دیگه این شرکت سابقه جواب ندادن به تیکت ها داره
MEHDI KARAMI
April 16th, 2014, 18:45
قطعی سرور هست که پایداری لازم نداره .به گفته کاربرای دیگه این شرکت سابقه جواب ندادن به تیکت ها داره
معمولا تیکت ها زیر 5 دقیقه جواب داده میشه !
اما در این مورد تعجب میکنم مشکل رو حل نمیکنند.
viva
April 16th, 2014, 18:54
چندتا از یوزرها هم از ش شکایت داشتن که برای قسمت های فنی سرور خوب حواب نمیده ولی نمیدونم چطور هست چون باهاش کار نکردم
rezahesami
April 16th, 2014, 19:01
بله دقیقا همین طور هستش، همیشه قطع نیست اما گاهی وقت ها قطع میشه
از i-whost.net
چیزی که به نظر میاد اینه که
ns1.mehdi-online.ir.
ns2.mehdi-online.ir.
براشون آ رکورد ساخته نشده
ایرادی دیگه اش هم اینه که نیم سرورهای آی وب هاست هنوز توی دامین شما وجود داره اونها رو باید حذف کنی. یا اگه کردی باید وایسی کامل ست بشه.
MEHDI KARAMI
April 16th, 2014, 19:13
چیزی که به نظر میاد اینه که ns1.mehdi-online.ir.ns2.mehdi-online.ir. براشون آ رکورد ساخته نشدهایرادی دیگه اش هم اینه که نیم سرورهای آی وب هاست هنوز توی دامین شما وجود داره اونها رو باید حذف کنی. یا اگه کردی باید وایسی کامل ست بشه.آقا ممنون ارورهای قرمز رنگ برطرف شدند 3 روز بود سر این مسئله بودم :|
MEHDI KARAMI
April 16th, 2014, 19:21
مشکل فکر کنم از همون آ رکورد بود چون وقتی ایجادشون کردم ارورهای قرمز رنگ برطرف شدند
ممنون از دوستانی که کمک کردن مخصوصا اقا رضا
سپاس.