سلام.
یک وبسایت با وردپرس می خوام بزنم و می خوام براش تبلیغات هم بکنم. شاید بازدید سایت به روزانه 10-20هزار آی پی یا بیشتر برسه.
می خواستم بدونم برای شروع سرور با چه مشخصاتی بگیرم خوبه؟(چون از یه طرف نمی خوام خیلی خرج کنم و می خوام بیشتر به تبلیغات بپردازم و از طرفی نمی خوام همینکه تبلیغات گرفت و بازدید رفت بالا سایت down بشه) ممنون میشم راهنمایی کنید.
| KVM - SERVER |
April 14th, 2014, 20:00
سلام
میانگین و حداکثر بازدیدکننده همزمانی که دارید چقدر هست؟
theboy
April 14th, 2014, 20:03
نمی دونم، شاید به 1000 تا برسه(البته من چون تجربه ای از تبلیغات ندارم مطمئن نیستم بازدهی چقدر باشه ولی می خوام به مرگ بگیرم که به تب راضی شه ;) )
تقریبا رنک 10000 جهان حساب کنید دیگه.(ده هزار)
| KVM - SERVER |
April 14th, 2014, 20:15
هزار بازدید همزمان؟
سرور مجازی کفاف این مقدار request را نمیده.
باید از سرور اختصاصی استفاده کنید.
ULTRAWEB
April 14th, 2014, 20:18
سرور مجازی بهترین گزینه هست از 19تومنی میتونین بگیری و بعدش ارتقا بدین
theboy
April 14th, 2014, 20:19
هزار بازدید همزمان؟
سرور مجازی کفاف این مقدار request را نمیده.
باید از سرور اختصاصی استفاده کنید.
راستش سرور مجازی رو گذاشتم برای وقتی که سایت درآمد زا شد.
نمی دونم شاید زیاد گفتم، با چند بازدید همزمان میشه گفت سایت به یه درآمد میرسه؟ رنک مثلا بیست هزار الکسا در جهان دیگه.
| KVM - SERVER |
April 14th, 2014, 20:27
راستش سرور مجازی رو گذاشتم برای وقتی که سایت درآمد زا شد.
نمی دونم شاید زیاد گفتم، با چند بازدید همزمان میشه گفت سایت به یه درآمد میرسه؟ رنک مثلا بیست هزار الکسا در جهان دیگه.
1000 بازدید کننده همزمان خیلی بالاست.
سایت خبری - تفریحی با الکسا 2000 ایران و 160 هزار جهان حدود 150-200 بازدید کننده همزمان داره.
20 هزار الکسا همون حدودی که شما فرمودید میشه؛
میتونید با سرور مجازی شروع کنید، بسته به نیاز رم ، پردازنده ، هارد دیسک و چه و چه ارتقا بدید.
novin-web
April 14th, 2014, 20:34
سلام
برای شروع یک سرور با رم 4 و 4000 گیگاهرتز سی پیو خوب هست
و اگر حرفه ای کانفیگ بشه حالا حالا پاسخ نیاز شما رو میده.
theboy
April 14th, 2014, 20:47
سلام
برای شروع یک سرور با رم 4 و 4000 گیگاهرتز سی پیو خوب هست
و اگر حرفه ای کانفیگ بشه حالا حالا پاسخ نیاز شما رو میده.
برای شروع میشه به 2 گیگ رم هم فکر کرد؟
پ.ن : هزینه ای که برای لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین هست ماهانست یا سالانه؟
| KVM - SERVER |
April 14th, 2014, 22:22
برای شروع میشه به 2 گیگ رم هم فکر کرد؟
پ.ن : هزینه ای که برای لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین هست ماهانست یا سالانه؟
دایرکت ادمین ماهیانه 15 - 30 هزارتومان | لایف تایم 180 هزارتومان هم میشه پیدا کرده
سی پنل هم ماهیانه 15 دلار
Mr.Te0
April 15th, 2014, 04:10
دوستان ای نکته رو در نظر نگرفتند که ایشون برای شروع سوال پرسیدند و عملا سوال در مورد مقدار بازدید درست نیست.
شما اگر تجربه ای در زمینه ی در مدیریت سرور ندارید ، پیشنهاد میکنم حتما از جای مطمئن هاست تهیه بفرمایید.
heshi
April 15th, 2014, 17:08
سلام به نظر من که اولش یه هاست معمولی بگیر بعد که به امید خدا بازدیدت بهتر شد ارتقا بده به پر بازدید بعد هم که خیلی بیشتر شد اون موقع سرور بگیر
اگه از همین الان سرور بگیری فقط هزینه اضافی هست خیلی هم گرون در میاد
theboy
April 16th, 2014, 12:01
سلام به نظر من که اولش یه هاست معمولی بگیر بعد که به امید خدا بازدیدت بهتر شد ارتقا بده به پر بازدید بعد هم که خیلی بیشتر شد اون موقع سرور بگیر
اگه از همین الان سرور بگیری فقط هزینه اضافی هست خیلی هم گرون در میاد
درسته، ولی چون می خوام تبلیغات کنم میترسم یوهو مثلا 17-18 نفر باهم آن بشن و یهو بازدید روزانه بره بالا بعد هاست دووم نیاره و اوله کاری سایت آف بشه، با یه هاست خوب میشه سایت رو به جایی رسوند؟
persianboy
April 16th, 2014, 14:04
درسته، ولی چون می خوام تبلیغات کنم میترسم یوهو مثلا 17-18 نفر باهم آن بشن و یهو بازدید روزانه بره بالا بعد هاست دووم نیاره و اوله کاری سایت آف بشه، با یه هاست خوب میشه سایت رو به جایی رسوند؟
اگر مطمئن هستید از ابتدای شروع تبلیغات بازدید زیادی خواهید داشت میتونید از هاست پربازدید هم استفاده کنید
ولی برای سایت با بازدید معمولی بهتره یه هاست معمولی بگیرید. بازدید که زیاد شد هاست پربازدید یا سرور مجازی بگیرید
pazis
April 16th, 2014, 15:21
برای بازدید بالا اگر دیتابیس سایت بزرگ باشه، هارد سرور بیشتر از بقیه چیزا bottleneck میشه. چون سرور مجازی دیگران هم دارن از هارد استفاده می کنن و شما محدودیت دارید. اگر خواستید سرور بگیرید حتماً هارد SSD بگیرید که خیالتون راحت باشه.
FARZADFREE
April 16th, 2014, 16:16
بهترین پیشنهادی که میتونم برای کسی که تازه میخواد یک بیزینس رو شروع کنه و از آینده کار خبر نداره و دوست نداره وسط کار سرویسش داون بشه ، هارد سرور بسوزه ، و ... که خودتون بهتر میدونید استفاده از یک سرویس هاست کلود هست
هر چقدر استفاده کنی پول پرداخت میکنی و از بابت تحمل فشار و خرابی خیالت راحت تره چون بر اساس کلود کامپیوتیگ کار میکنه
بعدا که کارت گرفت میتونی رو سرور اختصاصی و گذاشتن لود بالانسر فکر کنی
خیلی از شرکت بزرگ که ایده های بزرگشونو با شک و تردید ران میکنند برای جلوگیری از هزینه های گزاف زیاد از کلود استفاده میکنند
viva
April 16th, 2014, 16:42
برای بازدید بالا اگر دیتابیس سایت بزرگ باشه، هارد سرور بیشتر از بقیه چیزا bottleneck میشه. چون سرور مجازی دیگران هم دارن از هارد استفاده می کنن و شما محدودیت دارید. اگر خواستید سرور بگیرید حتماً هارد SSD بگیرید که خیالتون راحت باشه.
این برای وقتی هست که کسی که سرور مجازی فروخته بخواد سر شما کلاه بگذاره نه سرور با منابع مجزا
viva
April 16th, 2014, 16:44
سرور پر قدرت باشه نیازی به سرور مجازی هم ندارید
pazis
April 16th, 2014, 17:03
این برای وقتی هست که کسی که سرور مجازی فروخته بخواد سر شما کلاه بگذاره نه سرور با منابع مجزا
والا هارد غیر SSD روی سرور اختصاصی هم وقتی لود بالا میره bottleneck هست چه برسه به سروری که مثلاً هاردش بین 20 تا ماشین مجازی share شده!
viva
April 16th, 2014, 17:10
والا هارد غیر SSD روی سرور اختصاصی هم وقتی لود بالا میره bottleneck هست چه برسه به سروری که مثلاً هاردش بین 20 تا ماشین مجازی share شده!
بستگی به سطح مجازی سازی داره
tatnet
April 16th, 2014, 17:37
روزانه چقدر بازدید دارید ؟؟
freeacounting
April 16th, 2014, 20:07
هاست خیلی بهتره سرور درسر زیاد داره
heshi
April 17th, 2014, 13:41
سلام مجدد
اگه اینجوریه که یه هاست پرترافیک 500 مگابایت یا 1 گیگ بگیر کافیه هزینش هم زیاد نمیشه
ولی اینکه از اول کار سرور بگیری به نظرم کار درستی نیست چون علاوه بر هزینه زیاد خود سرور هزینه کنترل پنل و مدیریت سرور هم هست که ارزش نداره خودتو به دردسر بندازی
amirfateh
April 17th, 2014, 14:55
سایت های ورد پرسی با بازدید بالا به سبب تعداد کوئری همزمان بالای که روی دیتابیس زده می شود mysql سی پی یو یورزج بالای می اشغعال می کند. وسبب بالا رفتن لود سرور از دسترس خوارج شدن آن می شود.
به شما سرور مجازی منابع اختصای رو پیشنهاد می کنیم+
کانفیگ خرفه ای برای سایت های ورد پرسی. ترجیحا هم پارتیشن دوم مثلا 10 گیگی SSD اگر برای MYsql و دیتابیس در نظر بگیرید عالی خواهد شد.
سبد خرید - Discover Web Idea (http://discoverwebidea.com/billing/cart.php?gid=11)
هر سئوال یا نکته ای بود خوشحال می شویم تماس بیگرید.
باتشکر،
فاتح