توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاثیر پسوند دامین ها بر سئو
sparrow
April 14th, 2014, 17:55
سلام
آیا پسوندهای دامین بر سئو و پیشرفت اون سایت تاثیری داره؟؟؟
الان من میخوام برم یه دامین in (برای هندوستان) بخرم. بنظرتون مشکلی پیش نمیاد؟؟
چیزی نمیشه؟
iwpanel
April 14th, 2014, 22:37
سلام
آیا پسوندهای دامین بر سئو و پیشرفت اون سایت تاثیری داره؟؟؟
الان من میخوام برم یه دامین in (برای هندوستان) بخرم. بنظرتون مشکلی پیش نمیاد؟؟
چیزی نمیشه؟
سلام
نه پسوند هیچ تاثیری رو
سئو نداره دوست عزیز
shervinrv
April 14th, 2014, 22:41
انقدر تاثیر کیفیت مطلب زیاده که نیازی به فکر کردن به پسوند دامین نیست
البته نام خود دامنه خیلی تاثیر داره
persianboy
April 14th, 2014, 22:54
خیر پسوند تاثیری نداره
sparrow
April 15th, 2014, 09:26
ولی من یک مقاله خوندم که میگفت تاثیر داره!!
iwpanel
April 15th, 2014, 09:28
ولی من یک مقاله خوندم که میگفت تاثیر داره!!
نه اصلا تاثيرنداره فقط روي محتواي سايت و نام دامين تاحدودكمي تاثيرداره اصل كار محتواي سايت وشيوه برنامه نويسي سايت هست
AliFatehi
April 15th, 2014, 09:51
سلام
نه پسوند هیچ تاثیری رو
سئو نداره دوست عزیز
درسته پسوند تاثیری که شما فکر میکنید نداره!
اما گوگل به پسوند توجه میکنه!
مثال : سایت هاستینگ با پسوند .host باشه مطمئنا بعنوان کلمه ای ثابت در آدرس سایتتون هست که هر جا host یا هاست سرچ بشه سایت شما هم اگر سئو خوب شده باشه نمایش داده میشه!
iwpanel
April 15th, 2014, 09:57
درسته پسوند تاثیری که شما فکر میکنید نداره!
اما گوگل به پسوند توجه میکنه!
مثال : سایت هاستینگ با پسوند .host باشه مطمئنا بعنوان کلمه ای ثابت در آدرس سایتتون هست که هر جا host یا هاست سرچ بشه سایت شما هم اگر سئو خوب شده باشه نمایش داده میشه!
اصلا هم اين طور نيست گوگل پسوند رونميخونه spaider هاي گوگل فقط كدهاي htmlروميخونند بعضي ازجاهاهم گفته شده اگه نام دامنه مربوط به محتواي سايت باشه بازم تاثيير داره ولي تاثييربسياركمي ماداريم روي سايت كارميكنيم كه تشكيل شده از ٨ كارمختلف كه بهم اصلاربطي ندارند فقط فقط كدهاي html مهمه
hamid.soltani92
April 15th, 2014, 10:01
با احترام خدمت تمام دوستانی که فرمودن تاثیر نداره، باید عرض کنم که تاثیر داره، خوب هم داره!!!
این لینک رو مشاهده بفرمایید:
https://support.google.com/webmasters/answer/182192?hl=en
[*=left]ccTLDs (country-code top-level domain names). These are tied to a specific country (for example .de for Germany, .cn for China), and therefore are a strong signal to both users and search engines that your site is explicitly intended for a certain country. (Some countries have restrictions on who can use ccTLDs, so be sure to do your research first.) We also treat some vanity ccTLDs (such as .tv, .me, etc.) as gTLDs, as we've found that users and webmasters frequently see these as being more generic than country-targeted (we don't have a complete list of such vanity ccTLDs that we treat as gTLDs, because such a list would change over time). See a full list of domains Google treats as generic. (https://support.google.com/webmasters/answer/answer.py?hl=en&answer=1347922)
بر اساس این متن که خود گوگل منتشرش کرده، حتی مکان فیزیکی سرور هم مهم هست! چه برسه به پسوند دامنه. این حساسیت روی دامنه های cc خیلی بیشتر میشه و سایت رو به عنوان یک سایت geotargeted شناسایی میکنه!
iwpanel
April 15th, 2014, 10:05
چون دوستمون بادليل فرمودند من حرفم روكاملا پس ميگيرم به دليل آگاه نبودن به صورت كامل
hamid.soltani92
April 15th, 2014, 10:10
چون دوستمون بادليل فرمودند من حرفم روكاملا پس ميگيرم به دليل آگاه نبودن به صورت كامل
بابت آف-تاپیک عذر میخوام، ولی با مردونگی و شهامتتون خیلی حال کردم! دم شما گرم. تو این انجمن کم پیدا میشه کسی که همچین حرفی بزنه!
viva
April 15th, 2014, 12:27
چرا In دامنه های ir بگیرید. من که به اینجور سایتها اعتماد ندارم
pazis
April 15th, 2014, 13:22
من چند ماه پیش یه تحقیق دانشگاهی کامل روی این مسئله انجام دادم و نتیجه ای که حاصل شد اینه که دامنه ی سایت هم روی میزان خزش، هم روی زمان کشف سایت، هم روی رتبه بندی و هم روی تمامی ارتباطات روی گراف وب برای گوگل تاثیر داره.
بهترین دامنه ها برای مصارف عمومی .com و .net و .org هستند که دارای سریع ترین زمان کشف و بیشترین ضریب خزش هستند و برای سایتهایی که دامنه ی خاص ندارند رتبه بندی بهتری نسبت به سایتهای مشابه دارند و همچنین تاثیر لینکهای آنها روی گراف وب بیشتر است.
hamid.soltani92
April 15th, 2014, 13:30
من چند ماه پیش یه تحقیق دانشگاهی کامل روی این مسئله انجام دادم و نتیجه ای که حاصل شد اینه که دامنه ی سایت هم روی میزان خزش، هم روی زمان کشف سایت، هم روی رتبه بندی و هم روی تمامی ارتباطات روی گراف وب برای گوگل تاثیر داره.
بهترین دامنه ها برای مصارف عمومی .com و .net و .org هستند که دارای سریع ترین زمان کشف و بیشترین ضریب خزش هستند و برای سایتهایی که دامنه ی خاص ندارند رتبه بندی بهتری نسبت به سایتهای مشابه دارند و همچنین تاثیر لینکهای آنها روی گراف وب بیشتر است.
ضمن تایید بخشی از فرمایشات شما، خدمتتون عرض کنم که .com و net و org بهترین ها نیستند. در واقع کل گروه gTLD ها برای سایت های جهانی و ccTLD ها برای سایت های کشوری-منطقه ای مناسب هستند و برای مثال گوگل و سایر موتور های جستجو بین دامنه های .com و .int و بقیه اعضای خانواده gTLD فرقی قائل نیستند.
زمان کشف هم به عوامل زیادی بستگی داره و شاید کم اهمیت ترین عامل همین پسوند دامنه باشه. شما اگر یک سایت موفق .ir داشته باشید ممکنه گوگل هر ۵ دقیقه یک بار سایت شما رو crawl کنه! ضریب و سرعت خزش ارتباط مستقیمی با پیج رنک سایت شما داره.
sparrow
April 16th, 2014, 09:45
ممنونم از عزیزانی که راهنمایی کردن.
اگه بخواین الان به من یک جواب قطعی و درست بدید من دامین in بخرم یا نه؟؟؟
هاست من خارج از کشور هست.
دامین org چطور؟؟؟
iwpanel
April 16th, 2014, 09:47
ممنونم از عزیزانی که راهنمایی کردن.
اگه بخواین الان به من یک جواب قطعی و درست بدید من دامین in بخرم یا نه؟؟؟
هاست من خارج از کشور هست.
دامین org چطور؟؟؟
سلام دامين .org به نظرمن بهتره دوست عزيز
sparrow
April 16th, 2014, 09:47
چرا In دامنه های ir بگیرید. من که به اینجور سایتها اعتماد ندارم
همشو ثبت کردن
فقط in اون دامین مونده متاسفانه
sparrow
April 16th, 2014, 09:49
سلام دامين .org به نظرمن بهتره دوست عزيز
ممنونم از لطفتون
دامین org اون برند امروز منقضی شد.
بنظرتون چقدر طول میکشه تا آزاد بشه و من ثبتش کنم؟؟
بیرجند
April 16th, 2014, 09:51
مطلقا ک دامین تاثیر داره عزیز شما دامین رایگان tk ثبت کنید به هیچ عنوان در رتبه اول گوگل نمیاره در برابری ای ار و ....
هم براساس محتو هست هم دامین هم تاثیر داره
iwpanel
April 16th, 2014, 09:51
ممنونم از لطفتون
دامین org اون برند امروز منقضی شد.
بنظرتو چقدر طول میکشه تا آزاد بشه و من ثبتش کنم؟؟
بين ٧٠ تا٩٠ روز
چرا ازپسوندهاي .support يا.center يا pw استفاده نميكنيد
يااصلا دنباله يه اسم مناسب ترنميريد كه همه بسوندهاش باشه
sparrow
April 16th, 2014, 09:58
بين ٧٠ تا٩٠ روز
چرا ازپسوندهاي .support يا.center يا pw استفاده نميكنيد
يااصلا دنباله يه اسم مناسب ترنميريد كه همه بسوندهاش باشه
ببخشید من با این پسوندها آشنا نیستم میشه بیشتر توضیح بدید یا جایی رو معرفی کنید؟؟
راستش ما یک مجموعه هستیم.که حدود 10 تا زیر شاخه یا همون سایت داریم.
شما فکر کن اون دامینی که ما در نظر داریم ترنم هست.
تمامی بخش ها این طوری نامگذاری شده : ترنم چت
ترنم موزیک
ترنم بلاگ
ترنم تم
و...
اسم دیگه ای به ذهنمون نمیرسه که ازاد باشه و بشه باهاش این بخش ها رو زد.
لطفا درباره اون پسوندها بیشتر توضیح بدید
ممنونم
iwpanel
April 16th, 2014, 10:01
ببخشید من با این پسوندها آشنا نیستم میشه بیشتر توضیح بدید یا جایی رو معرفی کنید؟؟
ترنم موزیک
ترنم بلاگ
ترنم تم
و...
ممنونم
لطفا این لینک روببینید
http://www.webhostingtalk.ir/f23/109954/
pazis
April 16th, 2014, 15:15
ضمن تایید بخشی از فرمایشات شما، خدمتتون عرض کنم که .com و net و org بهترین ها نیستند. در واقع کل گروه gTLD ها برای سایت های جهانی و ccTLD ها برای سایت های کشوری-منطقه ای مناسب هستند و برای مثال گوگل و سایر موتور های جستجو بین دامنه های .com و .int و بقیه اعضای خانواده gTLD فرقی قائل نیستند.
زمان کشف هم به عوامل زیادی بستگی داره و شاید کم اهمیت ترین عامل همین پسوند دامنه باشه. شما اگر یک سایت موفق .ir داشته باشید ممکنه گوگل هر ۵ دقیقه یک بار سایت شما رو crawl کنه! ضریب و سرعت خزش ارتباط مستقیمی با پیج رنک سایت شما داره.
بله درسته. من هم عرض کردم برای مصارف عمومی و سایتهای با مخاطب local و... جزو این دسته نیستند. همچنین منظور من از زمان کشف، زمان خزش و ایندکس شدن نیست. منظورم دفعه ی اولی بود که گوگل سایت رو پیدا می کنه. میزان خزش هم همون طور که شما فرمودید به freshness سایت , pagerank خیلی بیشتره بر می گرده تا دامین سایت. دامین سایت اهمیت خیلی کمی داره ولی بی اهمیت هم نیست.
M-Sadeghi
April 16th, 2014, 16:14
اصلا پیسوند چه ربطی به سئو داره؟
iwpanel
April 16th, 2014, 16:17
با احترام خدمت تمام دوستانی که فرمودن تاثیر نداره، باید عرض کنم که تاثیر داره، خوب هم داره!!!
این لینک رو مشاهده بفرمایید:
https://support.google.com/webmasters/answer/182192?hl=en
بر اساس این متن که خود گوگل منتشرش کرده، حتی مکان فیزیکی سرور هم مهم هست! چه برسه به پسوند دامنه. این حساسیت روی دامنه های cc خیلی بیشتر میشه و سایت رو به عنوان یک سایت geotargeted شناسایی میکنه!
اصلا پیسوند چه ربطی به سئو داره؟
لطفا لينكي كه دوستمان گذاشتن رونگاه كنيد
khabaloo
April 16th, 2014, 23:54
ترنم موزیک
ترنم بلاگ
ترنم تم
و...
ممنونم
حالا چرا ترنم؟ دامنه زیاد خوبی نیست چون حالتهای نوشتاری گمراه کننده زیاد داره.
در ضمن اکسپایر شدن یک دامنه به معنای این نیست که دامنه حتما آزاد میشه بلکه هنوز زمان زیادی برای تمدیدش داره.
اینجوری خودتون رو معطل اکسپایر شدن یک دامنه خاص نکنید
sparrow
April 17th, 2014, 09:48
حالا چرا ترنم؟ دامنه زیاد خوبی نیست چون حالتهای نوشتاری گمراه کننده زیاد داره.
در ضمن اکسپایر شدن یک دامنه به معنای این نیست که دامنه حتما آزاد میشه بلکه هنوز زمان زیادی برای تمدیدش داره.
اینجوری خودتون رو معطل اکسپایر شدن یک دامنه خاص نکنید
ترنم فقط یک مثال بود.
اون برند و اسمی که ما در نظر داریم بررسی شده و مشکلی نداره
درباره اکسپایر شدن دامین هم باید بگم که کاملا حق با شماست
ممنونم