توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایش قیمت در virtuemart
shyton021
April 13th, 2014, 20:52
سلام خسته نباشید
قیمت محصولات در حالت عادی در سایت به درستی نمایش داده میشه اما به هنگام ثبت نام و ورود به سیستم قیمت ها با دو عدد صفر اضافه نمایش داده میشه که هنگام پرداخت آنلاین هم به مشکل بر می خورم !
ورژن ویرچومارت : 2.0.22d
ورژن جوملا : 2.5.14
برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟
joomlanevis
April 14th, 2014, 10:01
سلام دوست عزیز
گاهی اوقات استفاده از افزونه های رایگان آدم رو کلافه می کنه، دلیلش هم اینه که افزونه های رایگان زمانی برای ما مفید هستند که توسط تیم های ایرانی نوشته شده باشند. افزونه ویرچومارت، Joomshop ،Hikashop یا ... همه این ها توسط تیم های خارجی نوشته شدند و برای آنها بومی شده است. وقتی آدم از این افزونه ها استفاده می کنه باید کلی از امکاناتی که بهش نیاز نداره رو غیر فعال کنه و بعضی از اوقات هم نیاز به راهنمایی داریم تا یه مشکل ریز اما مهم رو حل کنیم اما مدت ها زمان می بره تا مشکل حل شه.
به همین دلیل گروه ما افزونه فروشگاه ساز جوملا ایزی شاپ رو نوشته و من به شما پیشنهاد می کنم از این افزونه استفاده کنید. هر چند که افزونه تجاری هست اما دارای پشتیبانی قوی هست و دارا برروز رسانی رایگان هست و از همه مهمتر برای کاربران ایرانی بومی شده.
فروشگاه ساز جوملا (http://www.joomlanevis.com/product/joomla-component-store.html)
برنامه نویسی شده توسط گروه جوملا نویس