PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با کد اینماد enamad

delta
April 13th, 2014, 15:22
سلام. ما امروز بهمون بعد چند ماه کد نماد اعتماد دادند.. اما هر کاری میکنم و هر جوری این کد ای فریم رو فراخوانی میکنم تو سایت اصلی سایت تو لود گیر میکنه و اصلا لود نمیشه..چه از ساخت بلوک گرفته تا داخل کدهای خود سایت میزارم گیر میکنه و باعث میشه سایت نصفه کاره باز بشه و بمونه.. کسی بلد هست کمکمون کنه بگه چی به چیه چیکار کنیم؟

delta
April 13th, 2014, 15:23
این فروشگاه .. نیوک 8.2 هست

فروش جدیدترین بازی ها و نرم افزارها - For The Game (http://shop.deltafoxy.com/index.html)

delta
April 13th, 2014, 17:05
کسی نبود؟

aligoli
April 13th, 2014, 19:51
از چه حالتی استفاده می کنید ؟
بعضا در داخل بلاک قرار می دهند و بعضا به عنوان یک قسمت ثابت در کل صفحات سایت قرار می دهند.
شما کدام روند را می پسندید ؟

delta
April 13th, 2014, 22:47
والا در بلوک میزارم صفحش هم میاد اما خودتون میدونید بعد قرار دادن باید بریم سایت اینماد و تایید کنیم تا نشون بده... من تو بلاک میزارم و میرم دکمه اینماد رو میزنم میگه مشکل داره و تایید نمیشه!!

delta
April 14th, 2014, 07:02
حرفه ای در این ضمینه کسی نیست؟ هزینشو میدم..

delta
April 14th, 2014, 13:15
نبود

aligoli
April 14th, 2014, 16:10
از تاخیر در پاسخگویی عذرخواهی می نمایم.
7 سالی هست که با نیوک کار نکردم، ولی اگر تمایل داشتید دسترسی بدید. (هاست و مدیریت سایت)
--------------------------
شما کاری که فکر میکنید صحیح است رو انجام بدید، تایید بزنید، این مورد برای ما هم وجود داشت، یعنی بعد از درج تایید در سایت، 3 روز بعد اتوماتیک نماد پدیدار شد !!