توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : داون بودن soltanhost.net
h4k3r
April 12th, 2014, 20:58
سلام
اساتید کسی از سایت soltanhost.net خبر داره ؟
دو سه روزه کلا داونه یه سرویس هم روش داریم اونم داون شده
glxx
April 12th, 2014, 21:01
سایتش واگذار کرد سرچ کن
h4k3r
April 12th, 2014, 21:03
اقو میزاشتن دو روز ما جامون روی این سرویس محکم میشد بعد
http://up.ashiyane.org/images/qg99qpcpwtwvyedhxss7.jpg
له له شدم یعنی
ممنون عزیزم خوندم با صاحب جدیدش هم دارم صحبت میکنم مثل اینکه صاحب قبلی کلاه بردار از اب دراومده پول و دیتای ما هم رفته
Hostline
April 12th, 2014, 21:25
سلام وقت به خیر
سلطان هاست به بنده واگذار شده
بعد از واگذاری مشاهده کردم cpanel ایشون 14 روزه بوده و تریال بوده البته ایشون گفتن که هزینه لایسنس رو در سایتxvps پرداخت کردن ولی دیدم که نکرده بودن چیزی
و لایت اسپید ایشون هم Trial بوده و از کار افتاده
البته بنده خودم هاستینگ دارم ولی تا تکلیفش مشخص نشه و کامل تحویلم ندن نمیتوم دس بزنم بهش و ور برم باهاش.
hamedmj
April 12th, 2014, 21:29
سلام وقت به خیر
بعد از واگذاری مشاهده کردم cpanel ایشون 14 روزه بوده و تریال بوده البته ایشون گفتن که هزینه لایسنس رو در سایتxvps پرداخت کردن ولی دیدم که نکرده بودن چیزی
البته بنده خودم هاستینگ دارم ولی تا تکلیفش مشخص نشه و کامل تحویلم ندن نمیتوم دس بزنم بهش و ور برم باهاش.
جناب به دور از انسانیت هست که کاربران رو اینطوری معتل کنید.
شما که خودتون سرور دارید، از سرور ایشون یه فول بکاپ بگیرید، کاربران رو انتقال بدید. البته با ترانسفر راحت تر هست.
اگر هم نمیتونید، حاضر هستیم کاربران رو رایگان میزبانی کنیم ما. درصورت تمایل پ.خ بدید.
Hostline
April 12th, 2014, 22:00
حامد عزیز سرور بنده دایرکت ادمینه
ضمنا ایشون میگن لایسنس خریدن ولی هنوز فعال نشده و ...
جواب اس ام اس هم که نمیده
من واقعا گیج شدم
کلی هم پول دادم تاپیکش موجوده همه هم مطلع هستن
i-Power
April 12th, 2014, 22:09
من واقعا گیج شدم
با سلام،
اصولا فروشندگان معتبر لایسنس cPanel، سرویس رو بصورت آنی فعال می کنند.
از verify.cpanel.net این مورد رو بررسی کنید.
حتی المقدور در صورتی که تمایل دارید یکی از آشنایان بنده بصورت رایگان تا زمانی که مشکلات رفع و رجوع شود
میزبان سایت های شما باشد ( در صورت تمایل در ارتباط باشید )
با احترام
hamedmj
April 12th, 2014, 22:09
من واقعا گیج شدم
عزیزم اون رفت که رفت :)
الان شما مشتری ها رو دریاب.
یه لایسنس بخر. لایت اسپیدم پاک کن، اپاچی بزار. این قائله رو هم ختم کن
Hostline
April 12th, 2014, 22:19
والا خرج بیخودی من نمیکنم سرورشم که بی ارزشه
یه وی پی اس با رم 2 گیگه
دوستانی که تقاضا دارن هاستشون برگرده چون نمیتونم بهشون ایمیل و ... بدم به دلیل بالا نبودن whmcs و دیگه خودتون بهتر میدونین بیان به این آدرس تقاضای هاست بدن با پلانی که داشتن ولی هزینه رو پرداخت نکنن و یوزر و پسورد هاستشون رو به بنده بدن تا انتقال بدم براشون
سبد خرید - هاست لاین (http://hostline.ir/cart.php)
majidisaloo1
April 12th, 2014, 22:38
یه وی پی اس با رم 2 گیگه
دوستانی که تقاضا دارن هاستشون برگرده چون نمیتونم بهشون ایمیل و ... بدم به دلیل بالا نبودن whmcs و دیگه خودتون بهتر میدونین بیان به این آدرس تقاضای هاست بدن با پلانی که داشتن ولی هزینه رو پرداخت نکنن و یوزر و پسورد هاستشون رو به بنده بدن تا انتقال بدم براشون
سلام
انتقال به دایرکت ادمین برایتان زمان بر خواهد بود
اگر کمکی بخواهید میتونم بهتون بکنم میتونم بهتون مستر ریسلر بدهم به مدت یک هفته که کاربراشون فعلا عذاب نکشند تا این مهلت یک هفته ای تموم بشه تکلیف کاربرانش هم مشخص میشود
traxex12345
April 12th, 2014, 22:39
سلام وقت به خیر
با سلام
ایشون هیچ هزینه ای بابت لایسنس به ما پرداخت نکردن و حدود 2 روز پیش متوجه شدن که لایسنس لایت اسپیدشون تمام شده - دان بودن سایت ها هم به همن علت هست
traxex12345
April 12th, 2014, 22:45
یه وی پی اس با رم 2 گیگه
با سلام
برای رفع هرچه سریعتر این مشکل نهایت همکاری رو با شما خواهیم داشت - ایشون لایسنس سیپنلی از طرف ما تهیه نکردن بلکه درخواست داشتن سیپنل به صورت نال نصب بشه که این کار رو انجام ندادیم در ضمن هزینه ای که به اطلاعتون رسوندن (50 ت سرور) به مبلغ 35.000 تومان در اختیارشون قرار دادیم - سرویس هم تمدید نکردن در ایام عید خریداری شده و 15 روز هدیه دریافت کردن!!
با ما در تماس باشید - هر کاری که از دستمون بر بیاد براتون انجام میدیم :)
Hostline
April 12th, 2014, 22:47
majidisaloo1 (http://www.webhostingtalk.ir/member/46975/) عزیز اگر یک هفته رایگان به بنده میدید دستتون درد نکنه و خدا خیرتون هم بده خودم دونه دونه میبرمشون دایرکت ادمین.
------------------------------------------------------
traxex12345 (http://www.webhostingtalk.ir/member/90617/) عزیز بله منم به ایشون گفتم که هیچگونه فاکتوری توی پنلشون به جز فاکتور سرور نیست ولی گوششان بدهکار نبوده متاسفانه. البته شما هیچ تقصیری ندارین!
majidisaloo1
April 12th, 2014, 22:54
در سایت ما ثبت نام بکنید و ایمیلتان را برای من در پیام خصوصی بدهید تا برایتان مستر ساخته و ارسال بشود برایتان
Hostline
April 12th, 2014, 22:56
راستی عزیزانی که از ایشون تهیه کردن برای این گفتم باید حتما انتقال بدن چون دامنه ایشون دست خودشون هست و شما باید 100% دی ان اس اختصاصی شرکت میزبان رو بزارید
majidisaloo1
April 12th, 2014, 23:32
در پاسخ به پیام خصوصی تون جواب دادم اما متاسفانه اخطار :
ظرفیت صندوق پیام های خصوصی Hostline به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.
دریافت شد
یک دامنه بفرمایید به عنوان دامنه اصلی ست بکنم روی نمایندگی هاست مورد نظرتان که ساخته بشود برایتان
دی ان اس های اختصاصی که میخواهید ست بشود را هم بفرمایید(دامنه ملی نباشد)