ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مورد راه اندازی لوکال

ghalbehamed
April 12th, 2014, 11:23
سلام خسته نباشید
دوستان میخام از لپ تاپم یه یوشه رو شیر کنم رو وایرلس.
بصورتی که بشه تو محیط لوکال با بروزر یه دستگاه دیگه حالا چه موبایل باشه چه کامپیوتر به فایل ها دسترسی داشته باشم.

من از برنامه Wing FTP Server نصب کردم اما پوشه رو انتخاب کردم.
تو بروزر خود لپ تاپم با تایپ ادرس ftp://127.0.0.1 به فایل هام دسترسی دارم.
اما تو موبایل یا دستگاه دیگه صفحه باز نمیشه.

ممنون میشم کمکم کنید.

arc1o0
April 12th, 2014, 11:36
سلام

فایروال رو غیر فعال کنید

ghalbehamed
April 12th, 2014, 12:25
ممنون
اما جواب نداد
منتظرم

ghalbehamed
April 12th, 2014, 17:09
دوستان کسی نیست جواب بده؟؟؟

mehrabrajabi
April 12th, 2014, 17:32
سلام
وقتی سیستمی به سیستم شما متصل میشه یعنی اون سیستم وارد شبکه خصوصی شما شده است و در حال حاضر شما در شبکه خصوصیتون ایپی جداگانه ای دارید برای اینکه بخواید کس دیگه ای متصل شه به لوکال هاست شما لازم هست شما ایپی سیستم خودتون رو بدید و از سیستم دیگه اون رو اجرا کنید.برای بدست اوردن ایپی خودتون هم فقط لازمه برید تو برنامه RUN و تایپ کنید CMD و بعد تایپ کنید ipconfig حالا برای شما یک سری اطلاعات میاد.ادرس ایپی شما در شبکه میشه ایپی که جلوی کلمه IPv4 Address هست.

softlayer
April 12th, 2014, 18:01
سلام خسته نباشید
دوستان میخام از لپ تاپم یه یوشه رو شیر کنم رو وایرلس.
بصورتی که بشه تو محیط لوکال با بروزر یه دستگاه دیگه حالا چه موبایل باشه چه کامپیوتر به فایل ها دسترسی داشته باشم.

من از برنامه Wing FTP Server نصب کردم اما پوشه رو انتخاب کردم.
تو بروزر خود لپ تاپم با تایپ ادرس
ftp://127.0.0.1 (ftp://127.0.0.1/)
به فایل هام دسترسی دارم.
اما تو موبایل یا دستگاه دیگه صفحه باز نمیشه.

ممنون میشم کمکم کنید.

درود
دوست من شما خوت میگی localhost
localhost مربوط به device ی هست که روشنه و شما دارید روش کار میکنید
اگر شما میخواید با یه ابزار دیگه مثل گوشی وارد یک پوشه از یک ابزار دیگه مثل لپتاپ شید باید یه آدرس share شده وارد کنید
حالا کاری که شما باید انجام بدید:
1- فایروال ویندوز و انتی ویروس رو خاموش کنید
2- پوشه مورد نظر رو با سطح دسترسی کامل share کنید
3- در قسمت کارت شبکه پروتکل ipv4 رو مقداردهی کنید و از گوشی خودتون آدرس رو به نحو زیر وارد کنید
اگر ای پی ست کردید: ادرس ای پی
درصورتی که آی پی ست نکردید به صورت زیر
computername\\

dark_7qe
April 12th, 2014, 18:07
توصیه میشه از نرم افزار xampp استفاده کنید خودم بارها این کارو انجام دادم چون نیاز داشتم داخل دانشگاه برای دوستان فایل ارسال کنم
xampp رو نصب کنید ای پی لوکال رو پیدا کنید با دستور ipconfig و داخل device دیگه وارد کنید خیلی راحت وصل میشه
فقط فایل هاتونو باید به مسیر C:\xampp\htdocs کپی کنید و در صورتی که از ویندوز 7 یا ویندوز 8 استفاده می کنید حتما چک کنید uac غیرفعال باشه

ghalbehamed
April 12th, 2014, 22:03
ممنون از همه دوستان.
با کمک دوست خوبم softlayer (http://www.webhostingtalk.ir/member/58739/) مشکلم حل شد.

سپاس