ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین cms فروش vps

arash110
May 21st, 2010, 03:58
سلام

دوستان کسی می تونه من رو راهنمایی کنه و بگه چه cms ای برای فروش vps خوب هست که فارسی هم باشه و باگ کمی داشته باشه؟

اگر کسی فروشنده هم هست بگه من لازم دارم فوراً چون یک plan بسیار قدرتمند و ارزان و همچنین ساپورت بسیار خوبی رو می خوام ارائه بدم . که فکر کنم بازار رو فتح کنه....

ممنون میشم سریعتر خبرم کنید.

Arashdn
May 21st, 2010, 07:55
الان که همه هجوم بیارن بگن به این قیمت برات طراحی میکنیم
شما برو تو سایت های پرشین اسکریپت و پی سی ول
اونجا کلی اسکریپت فارسی هست
هر کدوم رو پسنیدیدی میتونی راحت دانلودش کنی

Traffic
May 21st, 2010, 11:29
والا برای این سرویسی که میخواین ارائه بدین بقول دوستمون برید از سایتایی که اسکریپت برای دانلود میزارن بگیرید بهتره تا اینکه بخرید.
هم به نفع شماست هم برای شروع خیلی خوبه
اما خواهش میکنم اسکریپت های نال شده ای که ساخت بچه های ایرانیه استفاده نکنید حالا هر اسکریپتی که باشه.
درضمن فکر کنم
Free web host manager بتونه به شما کمک کنه

eneah
May 21st, 2010, 11:43
سلام
دوست عزیز ارش جان اگر vps های شما واقعا ارزون و قدرت مند هست من اولین مشتری شما هستم
خواهشن id من رو add کنید id : ramin_e021
با تشکر

AliGhaemia
May 21st, 2010, 11:58
سلام
دوست عزیز ارش جان اگر vps های شما واقعا ارزون و قدرت مند هست من اولین مشتری شما هستم
خواهشن id من رو add کنید id : ramin_e021
با تشکر
/:)

amiri113
May 21st, 2010, 12:34
ميتونيد از سما سی آر ام نسخه عادی استفاده کنيد:

url: شما در حال مشاهده نسخه نمايشی نرم افزار مديريت فروش سما ميباشيد (http://samacrm.demo.samanfamily.com/)
user: admindemo@samanfamily.com
password: admindemo

با تشکر
علی امیری

arash110
May 21st, 2010, 21:05
سلام

می تونید لیست قیمت ها رو در سایت ما مشاهده کنید.

اندیشه پردازان لیان (http://www.lianvps.com)

در صورت تمایل اگر وی پی اس با رم بالا خواستید برای راه اندازی VPS مجدد بر روی اون و یا برای فروش اکانت وی-پی--ان IP STATIC نیاز داشتید بگید تا بر روی شبکه شما ست کنیم.

در ضمن در صورت مشاهده هرگونه استفاده غیر اخلاقی و یا استفاده از نرم افزار های کرک شده VPS رو FREEZ می کنیم و باید تعهد کتبی به دیتاسنتر ارائه بدید.

ممنون از درک شما. موفق باشید

next
May 21st, 2010, 23:49
سما بهترین گزینه = قیمت مناسب و امکانات عالی