PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم انتقال بک آپ روی سرور

demonse2
April 11th, 2014, 18:29
سلام

دوستان میخوام سایتم را انتقال بدم روی سرور جدیدی که خریدم

توی هاست قبلی وقتی فول بک آپ را میزنم تا از طریق FTP انتقال بده روی این سرور جدیده تمام مراحل انجام میشه و ایمیل منتقل شدن بک آپ هم برام میاد

اما توی Whm تو گزینه Restore a Full Backup/cpmove File وقتی میرم هیچ بک آپی وجود نداره

ممنون میشم راهنمائیم کنید

ULTRAWEB
April 11th, 2014, 18:33
شاید جای بک اپ گیریش فرق داشته باشه بگرد پیداش کن خوب

demonse2
April 11th, 2014, 18:38
شاید جای بک اپ گیریش فرق داشته باشه بگرد پیداش کن خوب

یعنی چی ؟ متوجه نمیشم منظورتون دقیقاً چیه

لطفاً کاملتر توضیح بدید

Yas-Host
April 11th, 2014, 18:42
دوست عزیز برای اینکه در اون قسمتی که عرض کردید بک آپ شما نمایش داده شود باید در پارتیشن ها(فولدر ها) زیر قرار گیرد :

/home
/home2
/home3
/root

شما اگر یک ftp داده اید به سرور قبلی برای انتقال بک آپ به سرور جدید احتمالا شما بک آپتون در یوزری مثل زیر قرار دارد:

/home/user/public_html

برای انتقال فول بک آپ از فولدر بالا به home یا روت سرور باید از configexplorer یا ssh با استفاده از دستور mv استفاده فرمایید.

امیدوارم توضیحات بنده رو متوجه شده باشید

demonse2
April 11th, 2014, 18:43
دوست عزیز برای اینکه در اون قسمتی که عرض کردید بک آپ شما نمایش داده شود باید در پارتیشن ها(فولدر ها) زیر قرار گیرد :

/home
/home2
/home3
/root

شما اگر یک ftp داده اید به سرور قبلی برای انتقال بک آپ به سرور جدید احتمالا شما بک آپتون در یوزری مثل زیر قرار دارد:

/home/user/public_html

برای انتقال فول بک آپ از فولدر بالا به home یا روت سرور باید از configexplorer یا ssh با استفاده از دستور mv استفاده فرمایید.

امیدوارم توضیحات بنده رو متوجه شده باشید

ممنون

اما من دقیقاً نمیدونم چه دستوری را باید وارد کنم در ssh

اگر لطف کنید دستورات را مرحه مرحله بگید ممنونتون میشم

Yas-Host
April 11th, 2014, 18:58
ممنون

اما من دقیقاً نمیدونم چه دستوری را باید وارد کنم در ssh

اگر لطف کنید دستورات را مرحه مرحله بگید ممنونتون میشم

برای مثال شما با استفاده از remote ftp server بک آپ سرور قبلی خودتون رو داخل یوزر forum آپلود کرده اید.

حالا بک آپ شما در داخل هاستی با یوزر forum در سرور جدید شماست.

نام بک آپ :
backup-date-forum.tar.gz

می باشد.

حالا میخوایم این بک آپ را ریستور کنیم وارد SSH میشیم سپس به فولدر /home/forum/ میرویم و دستور زیر را میزنیم :

cd /home/forum/

سپس با استفاده از دستور زیر بک آپ را به یک فولدر قبل تر یعنی /home انتقال میدهیم:

mv backup-date-forum.tar.gz /home

سپس به بخش Home »Backup »Restore a Full Backup/cpmove File میرویم و یوزر forum را میزنیم تا ریستور شود.

موفق باشید.

demonse2
April 11th, 2014, 19:25
برای مثال شما با استفاده از remote ftp server بک آپ سرور قبلی خودتون رو داخل یوزر forum آپلود کرده اید.

حالا بک آپ شما در داخل هاستی با یوزر forum در سرور جدید شماست.

نام بک آپ :
backup-date-forum.tar.gz

می باشد.

حالا میخوایم این بک آپ را ریستور کنیم وارد SSH میشیم سپس به فولدر /home/forum/ میرویم و دستور زیر را میزنیم :

cd /home/forum/

سپس با استفاده از دستور زیر بک آپ را به یک فولدر قبل تر یعنی /home انتقال میدهیم:

mv backup-date-forum.tar.gz /home

سپس به بخش Home »Backup »Restore a Full Backup/cpmove File میرویم و یوزر forum را میزنیم تا ریستور شود.

موفق باشید.

ممنون منتقل کردم و درست شد

حالا اگر من بخوام هر بار برای دستور کردن بک آپ ها این کارو نکنم و مانند سر قبلی که داشتم مستقیم فایل ها را توی Restore a Full Backup/cpmove File نشان میداد باید چیکار کنم ؟

Yas-Host
April 11th, 2014, 19:39
ممنون منتقل کردم و درست شد

حالا اگر من بخوام هر بار برای دستور کردن بک آپ ها این کارو نکنم و مانند سر قبلی که داشتم مستقیم فایل ها را توی Restore a Full Backup/cpmove File نشان میداد باید چیکار کنم ؟

سرور قبلی شما احتمالا برای انتقال بک آپ از یوزرنیم root برای انتقال استفاده میکردید ولی در سرور جدید این گزینه از تنظیمات ftp server شما برداشته و no قرار داده شده است(و اصلا پیشنهاد نمیشود که استفاده فرمایید)

بهترین کار همین می باشد.

اگر کمی با دستورات آشنا باشید راحت و سریع میتوانید تمام بک آپ هارو در یک کلیک به /home انتقال دهید.