tmbax
April 10th, 2014, 23:32
با سلام و خسته نباشید همه شما دوستان میدونید سایت های زیاد درحرفه بازی های انلاین فعال اند ولی همشون توی یک سطح هستند البته تقریبا. من دنبال یک شریک خوب هستم که با هم بتونیم شراکت خوبی در زمینه راهندازی گیم سرور داشته باشیم که حداقل بتونیم حرف اول را توی ایران بزنیم که بسی سعی و کوشش فراوان میخواد.عرضم به حضور شما که سایت و انجمن اماده شده و دنبال خرید یک سرور قوی هستم که نیاز های مارو پوشش بده.
دوست عزیز که میخواییین شراکت کنید مطمین باشید هم از نظر مالی و مدیریت و سود وزیان با هم برابر هستم.
تا از دلایلی که به دنبال شریک هستم اینه که 1-از نظر مالی بهم زیاد فشار نیاد و2- مهمترین اینکه من زیاد نمیتونم پشت نت باشم پس خیلی مهمه که یک شریک قابل اعتماد داشته باشم که کار هارو به اون بسپارم.
از شرکت هایی هم که داری سرور مجازی هستند اگه دوست دارند میتونند در این زمینه پیشنهاد همکاری بدن و همچنین اگه کسی میتونه اسپانسر بشه خوشحال میشم.لطفا به ایمیل بنده یا ایدی یاهو emperator_cs@yahoo.com ارتباط برقرار کنید.
باتشکر از شما دوستان ومدیریت محترم وب هاستینگ
دوست عزیز که میخواییین شراکت کنید مطمین باشید هم از نظر مالی و مدیریت و سود وزیان با هم برابر هستم.
تا از دلایلی که به دنبال شریک هستم اینه که 1-از نظر مالی بهم زیاد فشار نیاد و2- مهمترین اینکه من زیاد نمیتونم پشت نت باشم پس خیلی مهمه که یک شریک قابل اعتماد داشته باشم که کار هارو به اون بسپارم.
از شرکت هایی هم که داری سرور مجازی هستند اگه دوست دارند میتونند در این زمینه پیشنهاد همکاری بدن و همچنین اگه کسی میتونه اسپانسر بشه خوشحال میشم.لطفا به ایمیل بنده یا ایدی یاهو emperator_cs@yahoo.com ارتباط برقرار کنید.
باتشکر از شما دوستان ومدیریت محترم وب هاستینگ