ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک شریک خوب برای راهندازی سرورهای بازی انلاین کانتر وgta و...

tmbax
April 10th, 2014, 23:32
با سلام و خسته نباشید همه شما دوستان میدونید سایت های زیاد درحرفه بازی های انلاین فعال اند ولی همشون توی یک سطح هستند البته تقریبا. من دنبال یک شریک خوب هستم که با هم بتونیم شراکت خوبی در زمینه راهندازی گیم سرور داشته باشیم که حداقل بتونیم حرف اول را توی ایران بزنیم که بسی سعی و کوشش فراوان میخواد.عرضم به حضور شما که سایت و انجمن اماده شده و دنبال خرید یک سرور قوی هستم که نیاز های مارو پوشش بده.
دوست عزیز که میخواییین شراکت کنید مطمین باشید هم از نظر مالی و مدیریت و سود وزیان با هم برابر هستم.
تا از دلایلی که به دنبال شریک هستم اینه که 1-از نظر مالی بهم زیاد فشار نیاد و2- مهمترین اینکه من زیاد نمیتونم پشت نت باشم پس خیلی مهمه که یک شریک قابل اعتماد داشته باشم که کار هارو به اون بسپارم.
از شرکت هایی هم که داری سرور مجازی هستند اگه دوست دارند میتونند در این زمینه پیشنهاد همکاری بدن و همچنین اگه کسی میتونه اسپانسر بشه خوشحال میشم.لطفا به ایمیل بنده یا ایدی یاهو emperator_cs@yahoo.com ارتباط برقرار کنید.

باتشکر از شما دوستان ومدیریت محترم وب هاستینگ

smhnw
April 10th, 2014, 23:41
سلام

بنده میتونم کمکتون کنم

توی یاهو ادتون کردم

tmbax
April 12th, 2014, 14:01
کسی نبود.؟؟؟

Mr.XmH
April 12th, 2014, 14:06
دوست عزیز انگار تاحالا بازی انلاین حرفه ای کار نکردی

مثلا کانتر خودش یه سرور ساز داره که فقط سرور رو میسازه ولی شما باید بری کلی اسکریپت بنویسی برای انتی چیت انتی اسپم ضد فحش اوففف

یا مثلا جی تی ای که خیلی بدتر به سرور های بچه بازی نگاه نکن من خودم سرور جی تی ای میساختم حدود 3000 اسکریپت باید داشته باشی

مثلا ***ی از بانک یا مثلا ***ی از فرودگاه یا ....
مثلا ***گیر ماشین یا خریدبادیگارد

اینارو خودت باید بنویسی یا مثلا قرعه کشی در بانک یا .. پنچر گیری ماشین با انیمیشن و ...
من میتونم اینارو برات انجام بدم اگه خواستی

tmbax
April 12th, 2014, 20:18
داداش من قبلا سرور ران کردم و کانفینگ برعهده داشتم .من یکی میخوام توی هزینه های مالی هم شریکم باشه.اگه شما حاضری یا علی بگو.

Mr.XmH
April 12th, 2014, 22:06
من سرور از خارج میتونم بدم با پینگ 200 مشکلی نداره؟

شاید بتونم اینترانت توی 2 هفته دیگه بدم ولی الان فقط خراج دارم

tmbax
April 12th, 2014, 22:49
سرور از ایران باشه عالی میشه.خارج که لگ میندازه نمیشه داداشی

tmbax
April 22nd, 2014, 14:40
up