PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چجوری یک سایت رو از یک هاست به یک هاست دیگه منتقل کنم؟

downmovie
April 10th, 2014, 21:01
سلام
من از سایتم توی هاست قبلیم یه فول بک اپ گرفتم حالا میخوام بریزم روی هاست جدید باید چیکار کنم؟
موفق باشید
یاحق

Hostline
April 10th, 2014, 21:03
عزیز کنترل پنلتون چی هست؟
کنترل پنل مبدا و مقصد!

downmovie
April 10th, 2014, 21:36
هر دو سی پنل

glxx
April 10th, 2014, 21:49
دسترسی شما چیه؟ کلاینت رسیلر یا مدیر سرور ؟
چون فقط مدیر سرور دسترسی دارد مگر اینکه سطیح دسترسی باز کند ( ماژول ریستور در اختیاز بگذارد )

downmovie
April 10th, 2014, 21:55
من مدیر سایت هستم

Abolijoon
April 10th, 2014, 22:00
با سلام

به مدیر سرور فول بک آپ رو بدید تا راحت ریستور کنن براتون .

میتونید از انتقال دستی هم استفاده کنید.

تو گوگل سرچ کنید : انتقال فول بک آپ از سروری به سرور دیگر یا از هاستی به هاست دیگر

glxx
April 10th, 2014, 22:05
مدیر سایت یعنی کلاینت دسترسی لازم به ssh ندارید باید به مدیر سرور بگید براتون انتقال و ریستور کنند

downmovie
April 10th, 2014, 22:40
خودم نمیتونم ری استور کنم پشتیبانی هاستم چیزیه نمیاد معلوم نی کدوم چیزیه

Hostline
April 11th, 2014, 11:21
ببین عزیز به قسمت بکاپ سایت مبدا برو و یه یک بکاپ از Home directory بگیر و یک بکاپ دیپه هم از Database تون بگیرید.
به سایت مقصب برید و به قسمت بکاپ پنلتون برید و یکبار home directory ریستور رو بزنید و فایلی که از قبل دانلود کردید رو نشون بدید و یکبار هم databaase restore رو بزنید و فایل دیتابیس از قبل دانلود شده رو نشون بدید!

اگه سرور مجازی داشته باشید عالی میشه!
راه های دیگه ایم هست ولی این تقریبا استاندارد تره.

rezarostami
April 11th, 2014, 11:24
ببین عزیز به قسمت بکاپ سایت مبدا برو و یه یک بکاپ از Home directory بگیر و یک بکاپ دیپه هم از Database تون بگیرید.
به سایت مقصب برید و به قسمت بکاپ پنلتون برید و یکبار home directory ریستور رو بزنید و فایلی که از قبل دانلود کردید رو نشون بدید و یکبار هم databaase restore رو بزنید و فایل دیتابیس از قبل دانلود شده رو نشون بدید!

اگه سرور مجازی داشته باشید عالی میشه!
راه های دیگه ایم هست ولی این تقریبا استاندارد تره.

البته اگه فول بک آپ بگیرید دیگه هم فایلها و هم دیتابیس داخل یک فایل فشرده تحویل داده میشه.

Adline
April 11th, 2014, 20:46
در هر صورت با هر شیوه انتقالی ، شما نمی توانید فول بکاپ را ری استور کنید.(اگر به مدیر سرور دسترسی ندارید)
بنابراین سریعترین راه ممکن انتقال فول بکاب به صورت اتوماتیک به هاست جدید (از خود backup wizard سی پنل این امکان بین 2 هاست سی پنل وجود دارد)
باز کردن فایل در هاست جدید
دامپ دیتابیس ها

کل پروسه ذکر شده چند دقیقه بیشتر طول نمیکشد.

almanwebhost
April 30th, 2014, 23:52
سلام خسته نباشید.
فول بک آپ تهیه نمایید سپس ریستور کنید یا به مدیریت هاستینگ اراعه دهید تا ریستور شوید

kourosh_it
May 1st, 2014, 00:02
اگر به روت سرور دست رسی دارید بکاپ رو home دانلود کرده با دستور
/scripts/restorepkg mahale backuo
ریستور کنید و یا اگر دست رسی ندارید به پشتیبان خودتون بگید
و روشن بعدی اینه فایل ها رو به public_html منتقل کنید و یک دیتابیس جدید بسازید و دیتابیس جدید رو از طریق phpmyadmin ریستور کنید
موفق باشید

almanwebhost
May 7th, 2014, 20:15
پلاگینتون چی هست ؟
اگه زمفو هست باید بدید ساب سرور ریستور کند
اگه whm reseller هست و شما مستر ریسلری خودت میتونی ریستور کنی
یا اگه نماینده هستی بازم باید بدی به ساب سرور
اما سعی کن مستر ریسلر بگیری که خودت هم از همه یوزرات بک آپ بگیری هم بتونی ریستور کنی.
درست میگم دوستان؟