توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی مخصوص چت روم
djspammer
April 10th, 2014, 20:25
سلام خسته نباشید من میخوام چت روم (اسکریپت ET-CHAT) بفروشم نیاز به ســــــــرور اختصاصی دارم و زیاد اطلاعات در مورد اینکه چه نوع سروری باید بخرم تا این کشش رو داشته باشه ندارم . چند تا سوال دارم اگر جواب بدید ممنون میشم .
1 - سرور اختصاصی از کی باید بخرم ؟
2 - چه سروری برای این اسکریپت که حداقل 1000 نفر آنلاین رو بکشه لازمه ؟
3 - من در مورد هک و ... هیچ اطلاعاتی ندارم یه سرور میخوام که هک نشه شنیدم Symlink میزنن DDOS میزنن . در موردشون توضیح بدین ممنون میشم
4 - من اگر سرور بخرم بعد 30 روز تمدید نکنم اطلاعاتش میپره ؟ یعنی کلا Reload میشه ؟ یا فرصت تمدید میدن ؟
[من اولین بار هست میخواهم بزنم تو این کار و اولین بارمه میخوام سرور اختصاصی بخرم ]
[لطفا قیمت رو به تومان بگید و هزینه خام هم بگید بدون Config و با هزینه Config]
- راستی در مورد Config سرور چیکار میکنن با سرور توضیح بدید ممنون میشم مثلا چیشو کانفیگ میکنن ؟
ممنون
meysam021
April 10th, 2014, 20:42
با سلام خدمت شما :
خریدن سرور اختصاصی برای یک چت روم کاملا اشتباه هستش ، و هیچ لزومی نداره شما اینکارو بکنید. میتونید از هاست های میزبانی ما استفاده کنید پربازدید هستند و از پلن 1 بازیدشو بصورت
1500
2000
3000
و ...
هستند و جوابگوی کار شما هستش.
این هاستای میزبانی امنیتشون کاملا بالا هستن و Symlink مسدود هستش.
در صورت تمایل در خدمت هستیم.
هاست میزبانی پربازدید حرفه ای افرا سرور - شرکت انفورماتیک افرا سرور ، هاست میزبانی ، سرور مجازی ، سرور اختصاصی ، ثبت دامنه ، صدور گواهینام (http://afraserver.com/sharedhosting.php)
softlayer
April 10th, 2014, 20:45
درود
اینجا بخش درخواست سرویس هست
نحوه کار هرشخص هم در انجمن یکسان نیست
اگر نیاز به توضیحات دارید با بخش پشتیبانی سایت ما در تماس باشید
هاست|دامنه|سرورمجازی (http://www.mahtaonline.ir)
RoobinaServer
April 10th, 2014, 20:46
سلام خسته نباشید من میخوام چت روم (اسکریپت ET-CHAT) بفروشم نیاز به ســــــــرور اختصاصی دارم و زیاد اطلاعات در مورد اینکه چه نوع سروری باید بخرم تا این کشش رو داشته باشه ندارم . چند تا سوال دارم اگر جواب بدید ممنون میشم .
3 - من در مورد هک و ... هیچ اطلاعاتی ندارم یه سرور میخوام که هک نشه شنیدم Symlink میزنن DDOS میزنن . در موردشون توضیح بدین ممنون میشم
4 - من اگر سرور بخرم بعد 30 روز تمدید نکنم اطلاعاتش میپره ؟ یعنی کلا Reload میشه ؟ یا فرصت تمدید میدن ؟
[من اولین بار هست میخواهم بزنم تو این کار و اولین بارمه میخوام سرور اختصاصی بخرم ]
- راستی در مورد Config سرور چیکار میکنن با سرور توضیح بدید ممنون میشم مثلا چیشو کانفیگ میکنن ؟
ممنون
سلام
بهتر بود در بخش های اموزشی و ... تاپیک میزدید الان اینجا آفر بارون میشید.
تمام توضیحاتتون را میتوانید در گوگل بزنید و تا حدی متوجه بشید نمیشه اینجا همه این موارد را ریز به ریز توضیح داد.
فقط به عنوان بیس کارتون پیشنهاد میکنم دنبال راه اندازی فلش چت باشید.
مثلا : http://roobinaserver.ir/chat123flashchat-usual-interanet-.php
نمونشم هست میتونید آنلاین ببینید.
حالا رو این مورد وقت بگذارید بهتره یا ET-chat ? iv
هر کدام از چت ها قابلیت خاص خودشان را دارند ولی فلش در کل امن تر و خیلی خیلی بهینه تر و کم دردسر تر از چتی هست که در نظر دارید مثل سایت های بزرگ چت روم هیچ کدام et-chat نیستند.
با تشکر
djspammer
April 10th, 2014, 20:47
با سلام خدمت شما :
خریدن سرور اختصاصی برای یک چت روم کاملا اشتباه هستش ، و هیچ لزومی نداره شما اینکارو بکنید. میتونید از هاست های میزبانی ما استفاده کنید پربازدید هستند و از پلن 1 بازیدشو بصورت
1500
2000
3000
و ...
هستند و جوابگوی کار شما هستش.
این هاستای میزبانی امنیتشون کاملا بالا هستن و Symlink مسدود هستش.
در صورت تمایل در خدمت هستیم.
هاست میزبانی پربازدید حرفه ای افرا سرور - شرکت انفورماتیک افرا سرور ، هاست میزبانی ، سرور مجازی ، سرور اختصاصی ، ثبت دامنه ، صدور گواهینام� (http://afraserver.com/sharedhosting.php)
ممنون بابت پاسخ اما :
مهندس من که نمیخوای یه چت روم بیارم بالا ! من میخوام خودم میزبان سایت های چت روم بشم . اگه با این اسکریپت که گفتم کار کرده باشی میفهمی که چقدر با Mysql و php کار میکشه شما فرض کن روی یه سایت 500 نفر همزمان آنلاین هستند و هر 4 ثانیه یک بار فقط فقط درخواست خواندن پیام ها رو میفرستن ! فقط خواندن !!! خیلی request بالاست و سرور هم کم میاره
nanos
April 10th, 2014, 20:47
سلام اگه خواستی از هاست های مخصوص چت روم ما استفاده کنید.
با ما تماس بگیرید
09215228620
djspammer
April 10th, 2014, 20:51
من ســــــرور اختصاصی میخوام بخرم نه هاست اشتراکی
ممنون بابت Replay
meysam021
April 10th, 2014, 20:51
ممنون بابت پاسخ اما :
مهندس من که نمیخوای یه چت روم بیارم بالا ! من میخوام خودم میزبان سایت های چت روم بشم . اگه با این اسکریپت که گفتم کار کرده باشی میفهمی که چقدر با Mysql و php کار میکشه شما فرض کن روی یه سایت 500 نفر همزمان آنلاین هستند و هر 4 ثانیه یک بار فقط فقط درخواست خواندن پیام ها رو میفرستن ! فقط خواندن !!! خیلی request بالاست و سرور هم کم میارهاوکی دوست عزیز چون تاکید روی سرور اختصاصی دارید بفرمایید.
https://robot.your-server.de/order/market
هرکدوم از این سرورا ها مد نظرتون بود با 15 درصد تخفیف نسبت به خود سایت درخدمت هستیم.
djspammer
April 10th, 2014, 20:52
سلام
بهتر بود در بخش های اموزشی و ... تاپیک میزدید الان اینجا آفر بارون میشید.
تمام توضیحاتتون را میتوانید در گوگل بزنید و تا حدی متوجه بشید نمیشه اینجا همه این موارد را ریز به ریز توضیح داد.
فقط به عنوان بیس کارتون پیشنهاد میکنم دنبال راه اندازی فلش چت باشید.
مثلا : http://roobinaserver.ir/chat123flashchat-usual-interanet-.php
نمونشم هست میتونید آنلاین ببینید.
حالا رو این مورد وقت بگذارید بهتره یا ET-chat ? iv
هر کدام از چت ها قابلیت خاص خودشان را دارند ولی فلش در کل امن تر و خیلی خیلی بهینه تر و کم دردسر تر از چتی هست که در نظر دارید مثل سایت های بزرگ چت روم هیچ کدام et-chat نیستند.
با تشکر
مهندس جان من فعلا میخوام روی ET-Chat کار کنم تا یکم پول دستم بیاد خودم یه طرح های تو ذهنم هست که به زودی میخوام پیاده کنم تنها نقطعه ضعف من فقط و فقط ســـــــرور هست اطلاعاتم در مورد سرور کم هست . از این Symlink و DDOS هم خیلی میترسم ...
djspammer
April 10th, 2014, 20:55
اوکی دوست عزیز چون تاکید روی سرور اختصاصی دارید بفرمایید.
https://robot.your-server.de/order/market
هرکدوم از این سرورا ها مد نظرتون بود با 15 درصد تخفیف نسبت به خود سایت درخدمت هستیم.
دادا من با طراح های بزرگ چت روم در ارتباط هستم و براشون کد نویسی هم انجام دادم و تا اونجایی که میدونم این اسکریپت ET-CHAT به قدری سنگین هست که روی یه سرور اختصاصی با روم 32 گیگ و Cpu 8 هسته ای و HDD SSD فقط 1000 نفر آنلاین میکشه ! اونوقت شما میگی سرور مجازی :D ....
RoobinaServer
April 10th, 2014, 20:59
مهندس جان من فعلا میخوام روی ET-Chat کار کنم تا یکم پول دستم بیاد خودم یه طرح های تو ذهنم هست که به زودی میخوام پیاده کنم تنها نقطعه ضعف من فقط و فقط ســـــــرور هست اطلاعاتم در مورد سرور کم هست . از این Symlink و DDOS هم خیلی میترسم ...
چت فلش که خب خیلی راه داره برای اجاره کردنش و به نظرم بهتر از خرج سرور هست برای شما و نیازی به کانفیگ و ... خاصی هم نداره.
در مورد دو مورد آخری هم که گفتی اگر سواد کافی در این دو مورد نداشته باشید حتما ضربه میخورید.
سرور هم پردازنده قوی لازم دارید با کلی ماژول و کش برای دیتابیس و ...
هر کاربری که در Et-chat چت بکنه به صورت کاملا فعال باشه 40 مگاهرتز استفاده میکنه از پردازنده نیمه فعال هم یعنی فقط پیغام بخونه حدود 25-30 مگاهرتز
این رقم خیلی بالاست.
سرور از هر کسی خواستید تهیه کنید فقط قوی باشه و بعد بدید دست کسایی که کارشون تنظیم چنین سرورهایی هست و از ماژوها و کش های درست برای کانفیگ استفاده میکنند.
یا حق
amin0181
April 10th, 2014, 21:01
ممنون
سرور اختصاصی از کجا می خواستید ?
از نظر ddos مشکلی نیست امنیت و فایر وال سرور با ما هست
مشخصات :
Core i7-3770 : Cpu
۳۲ گیگابایت : Ram
۲۰ ترابایت : BW
Hetzner
آلمان
هزینه ماهیانه : 450 هزار تومان
meysam021
April 10th, 2014, 21:08
دادا من با طراح های بزرگ چت روم در ارتباط هستم و براشون کد نویسی هم انجام دادم و تا اونجایی که میدونم این اسکریپت ET-CHAT به قدری سنگین هست که روی یه سرور اختصاصی با روم 32 گیگ و Cpu 8 هسته ای و HDD SSD فقط 1000 نفر آنلاین میکشه ! اونوقت شما میگی سرور مجازی :D ....بفرمایید رم 32 هارد ssd
Hetzner Online AG: Root Server EX40-SSD (http://www.hetzner.de/hosting/produkte_rootserver/ex40ssd)
websazha
April 10th, 2014, 21:32
سلام
سروری که قرار هست 1000 کاربر آنلاین جواب بده شما که ابتدای کار هستید و از این اسکریپت سرشال از باک اطلاع ندارید...
مصرف بالای منابع سرور های که عمدتا استفاده می شود نرمال هستند پیشنهاد من به شما سروری با پردازنده 1245 هست با 32 گیگ رم و 2 عدد هارد اس اس دی + آنتی دیداس دیتاسنتر هست.
دیاکو وب تامین کننده سرور های 2 شرکت اصلی ارائه دهنده هاست چت رم هست و در صورت تمایل نام این شرکت ها می توانم در پیام خصوصی به شما اعلام کنم و از خود مدیران استعلام کنید.
در مورد کانفینگ و امنیت با توجه به نوع پنل و ورژن اسکریپت شما راه دشتواری دارید.
هزینه سرور به تنهایی 250 هزار تومان هست.
در صورت تمایل برای مشاوره با شماره 09166078401 - 06113329914 تماس بگیرید/ صادقی
shakari
April 10th, 2014, 21:35
دادا من با طراح های بزرگ چت روم در ارتباط هستم و براشون کد نویسی هم انجام دادم و تا اونجایی که میدونم این اسکریپت ET-CHAT به قدری سنگین هست که روی یه سرور اختصاصی با روم 32 گیگ و Cpu 8 هسته ای و HDD SSD فقط 1000 نفر آنلاین میکشه ! اونوقت شما میگی سرور مجازی :D ....
ممنون
پرتال فروش سرور اختصاصی امریکا و اروپا (http://client.vpsgroups.com/cart.php?gid=8) - شروع از 55$
سلام
سرور ex40-ssd رو میتونیم ارائه بدیم:
http://www.webhostingtalk.ir/f11/64419/
هر یورو در الان 4297 تومان
موفق باشید.
parsa-server
April 11th, 2014, 16:25
ممنون
با سلام
3) برای امنیت حداقل نیاز به یک هزینه اولیه دارید (در صورت داشتن بودجه میتونید شخصی انتخاب کنید جهت مدیریت ماهانه سرور شما)
ما میتونیم امنیت سرویس های شما بر عهده بگیریم...
4) بستگی داره از کجا سرویس تهیه کنید (بعضی سرویس دهنده ها سر موعد سرور مسدود میکنن تا هزینه پرداخت بشه و بعضی ها هم تا چند روز مهلت میدن)
دوست عزیز سرور مجازی باهاردssd رم 4 سی پیو 2 کور 15000 کش جوابگو کار شما هست فعلا
در صورت نیاز بگید براتون انجام شه
در خدمتیم
PDhost.net
May 12th, 2014, 09:42
با سلام
از آلمان سرورهاي اختصاصي با مشخصات زير پیشنهاد می گردد :
Server : EX40-SSD
CPU: Intel Core i7 4770 HASWELL
HDD: 2x 240 GB SSD + RAID1
RAM: 32 GB DDR3
Bandwidth : 20 TB
Port : 1Gb/s
IP V4=1 IP
براي برخورداري از سرعت بالاتر ذخيره و دسترسی به اطلاعات ، استفاده از هارد SSD پيشنهاد شده است.
هزينه يک ماهه : 300.000 تومان
+ هزينه راه اندازي اوليه : .300.000 تومان ( جمعاً 600 هزار تومان )
************************************************** **
DataCenter : HETZNER
Server : SB77
CPU: Intel Core i7 - 3770
HDD: 2x 3 TB SATA + 240GB SSD
RAM: 4x8=32 GB DDR3
Bandwidth : 20 TB
Port : 1 Gbit/s
هزينه يک ماهه : 390.000 تومان
بدون هزینه راه اندازی اولیه
انفورماتيک روياي پارسيان - ثبت نام کنيد (http://my.pdhost.net/register.php)