PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد سرور ovh

hosein_g24
April 10th, 2014, 13:38
با سلام خدمت همه دوستان خوبم
می خواستم کمی راهنماییم کنید که سرورهای ovh چه سروهای هستند
و آیا تنظمات شبکه این نوع سرور ها متفاوت!!!
لطفا راهنمایی کنید .

با تشکر از همه دوستان

websazha
April 10th, 2014, 13:52
با سلام
سرور ها سوپر میکرو
تنها تنظیمات خاط ساب نت مکس 255.255.255.255 که باید ست بشه .
که زیاد عجیب نیست قابل ست کردن همه جا هست.
سوال دیگری بود به صورت تلفنی می توانم کمک کنم
موفق باشید.

hosein_g24
April 10th, 2014, 15:41
با سلام
سرور ها سوپر میکرو
تنها تنظیمات خاط ساب نت مکس 255.255.255.255 که باید ست بشه .
که زیاد عجیب نیست قابل ست کردن همه جا هست.
سوال دیگری بود به صورت تلفنی می توانم کمک کنم
موفق باشید.

با تشکر
میشه کمی بیشتر توزیع بدهید منظورتان از تنظیمات خاص ساب نت مکس چی هست چه تفاوتی با Subnet mask ها دارد.

websazha
April 10th, 2014, 15:48
با تشکر
میشه کمی بیشتر توزیع بدهید منظورتان از تنظیمات خاص ساب نت مکس چی هست چه تفاوتی با Subnet mask ها دارد.
هیچ تفاوتی ندارد!
تنها تفاوت این هست که باید ساب نت مک چیزی باشد که اعلام شده یعنی شما اگر 255.255.255.0 بدنید بعد از 48 ساعت آی پی مسدود میشه.اگر درست نکید در طی اخطار های که دیتاسنتر میده.
همین خاص نیست زیاد یک عدد هست که باید وارد شود.

ezat1
April 11th, 2014, 18:56
با سلام خدمت همه دوستان خوبم
می خواستم کمی راهنماییم کنید که سرورهای ovh چه سروهای هستند
و آیا تنظمات شبکه این نوع سرور ها متفاوت!!!
لطفا راهنمایی کنید .

با تشکر از همه دوستان
آموزس تنظیمات برای سیستم عامل های مختلف رو میتونید تو سایتش ببنید از روی آموزش شرکت باید انجام بدین

arc1o0
May 2nd, 2014, 12:25
سلام

آموزش فارسی

http://www.webhostingtalk.ir/f10/86029/

Mr.Te0
May 4th, 2014, 03:42
موضوع فقط ساب نت و ست کردن مک ادرس دستی در این دیتا سنتر است وگرنه مشکلی خاصی ندارد.
یوزر arc1o0 (http://www.webhostingtalk.ir/member/15618/) تخصصی با این دیتا سنتر کار میکنند و تجربشون با این دیتا سنتر زیاده ، پیشنهاد میکنم با ایشون برای خرید مشورت کنید.

mobinhost.in
May 8th, 2014, 01:26
ovh یه دیتا سنتر حساس و قوی هست که به نسبت سایر دیتا سنترها شبکه پیچیده تری دارد و از اونطرف کنترل زیادی هم روی شبکشون دارن
همه سرور ها مک دستی برای مجازی سازی فعال می شود
نت ماسک 255
هست
از تجربیاتم بگم من حدود 1 سال حدود 5 سرور از ovh داشتم به نسبت سرعت خوبی دارد ولی یه دوره ای هیچ کاری ندارند ولی وقتی بات کار داشته باشن در عرض 24 ساعت سرور رو ترمینیت و حدف می کنن به خاطر یه ابیوز ساده

پشتیبانی از ایران هم بد تره . اصلا جوابی نمی دن
وقتی دستاسنترهای مطمن و معتبری هست انتخاب ovh منطقی نیست
مگر لوکیشن که اون برای مجازی سازی اکثرا داشتن لوکیشن مهم هست
کیفیت شبکه بالاست ولی شب سرت رو رحت نمی تونی بزاری و بخابی چون صبح به خاطر یه اسپم ساده سرورت ترمینیت شده
مگر جایی که ازلاعات براتون خیلی اهمیت نداره

تا دیتا سنترهایی مثل رد استین و سینگل هاپ هست اشتباه کار کردن با او وی اچ این صرفا تجربم بود

rezahesami
May 8th, 2014, 03:50
ovh ولی یه دوره ای هیچ کاری ندارند ولی وقتی بات کار داشته باشن در عرض 24 ساعت سرور رو ترمینیت و حدف می کنن به خاطر یه ابیوز ساده

کیفیت شبکه بالاست ولی شب سرت رو رحت نمی تونی بزاری و بخابی چون صبح به خاطر یه اسپم ساده سرورت ترمینیت شده
بهتر متوجه منظور شما می شدیم اگر لطف می کردید منظورتون رو از ابیوز ساده می گفتید!شاید اون ابیوز برای شما ساده باشه اما برای دیتاسنتر خیر! اساسا وقتی دیتاسنتری میخاد شبکه تمیز و سالمی داشته به به اسپمرها و اتکر ها میدان نمیده، حساس بودن این دیتاسنتر هم میتونه نشات گرفته از این باشه. هیچ مجرمی از شهر قانونمند خوشش نمیاد!
همینه که وقتی توی دیتاسنتر ایکس وقتی سرور جدید یا آی پی جدید سفارش میدی چک می کنی می بینی کل بلاک آی پی شما حداقل توی ۲ جا لیست شده ولی از او وی اچ یا دیتاسنترهای گیر به قول شما که می گیری همه آی پی سالم و تمیزه!

تا دیتا سنترهایی مثل رد استین و سینگل هاپ هست اشتباه کار کردن با او وی اچ این صرفا تجربم بود
دیتاشیک هم برای بعضی ها دیتاسنتر خوبیه و کارشون رو به بهترین شکل راه میندازه منتها برای کسایی که استفاده صحیح از سرور رو می دونن یا می تونن خوب مدیریتش کنند و الا ولش کنی از دیتاسنتر درجه دوم چین هم برات ابیوز میاد و ترمینیت میشی برادر.

M.Abooali
May 8th, 2014, 04:07
از نظر شبکه با توجه به محدودیت های این دیتاسنتر، سابنت همانطور که دوستان فرمودند 255 و در حقیقت شبکه اشتراکی هست. که اتفاقا بر خلاف شرح دوستان از نقاط ضعف دیتاسنتر به حساب میاد / البته این نقطه ضعف در حالت عادی خودش را نشان نخواهد داد. اما کافیست یک اختلال در شبکه رخ بدهد تا اون وقت اشتراکی بودن موجب اختلال کل سرورها شود - سابقه هم داشته است دوستان با تجربه تر به خوبی می دانند.

از نظر کیفیت سرورها، به تازگی تحولاتی رخ داده و به نظر دیتاسنتر در تلاش برای جهش به یک سطح بالاتر هست و میشود گفت به نسبت قبل در خیلی از استانداردها خودش را آپدیت کرده است.

به اعتقاد من نظر به قیمت سرورها در این دیتاسنتر، میشود گفت یک نسبت خوب بین سخت افزار ارائه شده و قیمت تمام شده برای شما وجود دارد.

اما خوب روشن است نباید اون را با دیتاسنتر های سطح اول آمریکا یا مثلا رداستیشن قیاس کرد. البته قطعا از دیتاسنترهایی مثل هتزنر و (با آپدیت های اخیر) لیز وب سرتر است.

arc1o0
May 8th, 2014, 04:19
اما خوب روشن است نباید اون را با دیتاسنتر های سطح اول آمریکا یا مثلا رداستیشن قیاس کرد

این مورد رو توضیح میدید ما هم متوجه بشیم؟

arc1o0
May 8th, 2014, 04:29
ovh یه دیتا سنتر حساس و قوی هست که به نسبت سایر دیتا سنترها شبکه پیچیده تری دارد و از اونطرف کنترل زیادی هم روی شبکشون دارن
نت ماسک 255
هست
از تجربیاتم بگم من حدود 1 سال حدود 5 سرور از ovh داشتم به نسبت سرعت خوبی دارد ولی یه دوره ای هیچ کاری ندارند ولی وقتی بات کار داشته باشن در عرض 24 ساعت سرور رو ترمینیت و حدف می کنن به خاطر یه ابیوز ساده

سلام

وقتی شما نمی تونید سرور خودتون رو مانتیور و مدیریت کنید تقصیر دیتاسنتر ـه؟

اطلاعات شما مال 5 سال قبله دوست عزیز نه مال امروز! بهترن نیست قبل از ثبت نظر یه بروز رسانی انجام بدید؟!

در ضمن، رد استیشن نتونسته ارسال ایمیل رو مدیریت کنه، پورت رو کلهم مسدود کرده/ یعنی چی شما سرور بخری نتونی باهاش ایمیل بدی!

مگه سرور رو نصفه هم میفروشن!

هر کس نمی تونه مدیریت کنه یا بلد نیست 2 تا کانفیگ ساده کارت شبکه انجام بده، میاد بد گویی می کنه ! میگه گیر میدن ، ساسپند می کنن!

الان سرور ها 3 دسته شدن ، شما اگه دنبال کیفیت میگردی برو از او وی اچ بگیر، اگه دنبال چیز ارزون میگردی کیم سوفی بگیر، اگه دنبال چیز متوسط و مناسب هستی سو یو استارت بگیر

او وی اچ جای افراد حرفه ای هستش، کسی که بتونه گلیم خودش رو از آب بکشه بیرون،.

M.Abooali
May 8th, 2014, 04:39
arc1o0 (http://www.webhostingtalk.ir/member/15618/)، نظر به تحقیقات بنده (جهت تولید مقاله ISI) در زمینه استانداردهای دیتاسنترها و همچنین استانداردهای شبکه های سازمانی، که هنوز در مراحل تکمیل است و چاپ نشده است، یک کلاس بندی برای دیتاسنتر های بزرگ (از نظر سهم ترافیک) انجام دادم.

این کلاس بندی با مد نظر قرار دادن 6 حوزه و استانداردهای هر دیتاسنتر در این 6 حوزه است. این 6 حوزه به این ترتیب است: ساختار فنی، ضریب پایداری، امنیت، کیفیت، تناسب قیمت، مشتری مداری.

رونمایی از نام دیتاسنترها و شرح مفصل ترش را بزارید وقت انتشار مقاله در اینجا نیز قطعا منعکس خواهم کرد.

= ==
دوست عزیز،

وقتی ست کردن ساب نت در نظر شما حرفه ای بودن است و فکر می کنید هرکس از OVH سرور ندارد بلد نیست لابد، روشنگر کوتاه نظری شما در این حوزه است.
--

در مورد رد استیشن، و رله میل اون هم که کلا شما تو باغ نیستین انگار و اعمال محدودیت را به نتوانستن معنی کردین که مشخص هست اصلا از فلسفه کار اطلاع ندارین. بنده هم ظرفیت شرحش را اینجا نمی بینم.

====

به هر حال بنده بدگویی نکرده و اتفاقا اشاره کردم از نظر تناسب قیمت و سخت افزار دیتاسنتر OVH تناسب خوبی دارد.

بنده صرفا واقع بین هستم، نه تعصبی رو دیتاسنترها به خرج میدهم نه چون از جای خاصی خودم سرویس دارم طرفداری می کنم.

همین الان روی 4 تا دیتاسنتر سرور اختصاصی دارم دوست عزیز، بهتره رویکرد علمی را جایگزین رویکرد تعصبی یا تجاری کنید حداقل در تاپیک مشاوره.

InterServer.ir
May 8th, 2014, 05:57
من که از OVH کانادا فعلا سرور دارم مشکل شبیه به این چیز هایی که دوستان گفتند نداشتم ! یکبار به دلیل تنظیمات نادرست شبکه یکی از وی پی اس ها آیپی مسدود شده و یک بارم به دلیل اینکه فکر کرده بودند دارم سعی می کنم تو شبکه دیتاسنتر اختلال ایجاد کنم که با صحبت تلفنی که شد متوجه شدند اشتباه کردند دیگه مشکلی نداشتم با دیتاسنتر ! پشتیبانی خوبی داره مثل امثال yesuphost عالی نیست ولی بد هم نیست (OVHکانادا )

با ovh فرانسه فعلا کار نکردم سرور سفارش دادم ولی هنوز تحویل نگرفتم ولی تنها چیزی که فهمیدم پشتیانی کانادا رو نداره و خیلی ضعیف تر عمل می کنه جواب ایمیل و تلفن رو کلا نمیدن!

تجربه من از ovh بود

در کل منم با arc1o0 (http://www.webhostingtalk.ir/member/15618/) موافقم کسی بخواد حرفه ای کار کنه می تونه تو OVH بمونه و مشکلی هم نداشته باشه از کیفیت سخت افزار و امکاناتی نظیر فایروال های سخت افزاری ارزان تر ( نسبت به دیتاسنتر های دیگر ) این دیتاسنتر لذت ببره !

M.Abooali
May 8th, 2014, 07:04
بخواد حرفه ای کار کنه

دوستان حرفه ای ... تناقض حرف های شما واقعا تعجب بر انگیز است.

شما خودتان اشاره به پاسخگویی ضعیف این دیتاسنتر می کنید، بعد میگید انتخاب خوبی برای حرفه ای ها هست؟

- - باز اشاره می کنم من مشکلی با ovh ندارم و اتفاقا گزینه خوبی برای خرید سرور میدونم این دیتاسنتر را. اما نقاط ضعف و قدرتش را در کنار هم می بینم و بیخود قربون صدقه دیتاسنتری نمی رم.

asrhosting
May 8th, 2014, 08:43
نت ماسک 255
هست

مگر لوکیشن که اون برای مجازی سازی اکثرا داشتن لوکیشن مهم هست

بنده حدود 6 سرور سال 91 از ovh داشتم ( قبل اینکه ایرانی ها اخراج بشن از اون دیتاسنتر )
کانفینگی که بنده روی سرور های خودم برای مشتری انجام می دادم حتی یه ابیوز هم نمی یومد .
در مورد سخت افزار باید گفت واقعا سخت افزار عالی بهتون میدن ( با توجه به قیمت سروراشون ) . از نظر شبکه میشه گفت دوست داشتنی ترین و با کیفیت ترین شبکه رو این دیتاسنتر تو اروپا داره .

وقتی ابیوز بیاد آی پی بلوک میشه نه کل سرور !!! شما به عنوان مدیر سرور می تونی بری آی پی رو باز کنی ! بدون دخالت ovh ولی وقتی ابیوز هات از یک یا چند آی پی زیاد بشه ( بستگی به ابیوز داره . ) بهت ایمیل می دن که بررسی کن وگر نه سروررو می بندیم !

InterServer.ir
May 8th, 2014, 13:24
دوستان حرفه ای ... تناقض حرف های شما واقعا تعجب بر انگیز است.

شما خودتان اشاره به پاسخگویی ضعیف این دیتاسنتر می کنید، بعد میگید انتخاب خوبی برای حرفه ای ها هست؟

- - باز اشاره می کنم من مشکلی با ovh ندارم و اتفاقا گزینه خوبی برای خرید سرور میدونم این دیتاسنتر را. اما نقاط ضعف و قدرتش را در کنار هم می بینم و بیخود قربون صدقه دیتاسنتری نمی رم.

پنل مدیریت این دیتاسنتر اونقدر کامل و بدون نقص هست که نیاز چندانی به پشتیبانی پیدا نمی کنید منم با تعصب در مورد این دیتا سنتر نظر نمیدم و مشکلاتش رو هم گفتم من 2 بار نیاز به پشتیبانی اونم تو هفته اول پیدا کردم چون با شبکه این دیتاسنتر آشنا نبودم ( تنظیمات کارت شبکه و.. ) و اگر بودم کلا نیازی به پشتیبانی پیدا نمی کردم

M.Abooali
May 9th, 2014, 14:11
فکر می کنم بحث بیشتر فقط تکرار نظرات و گفته های قبلی است.

هر کس دانش و تجربیات خودش را دارد، برخی از تجربیات همدیگر استفاده می کنند و برخی نمی کنند.

انشاالله ما از دسته اول باشیم.