در هفتهای که گذشت ایرانسرور اولین Mirror (میرور) رسمی Ubuntu (اوبونتو) (https://launchpad.net/ubuntu/+archivemirrors) و DA (دایرکتادمین) را در ایران راه اندازی نمود.
Mirror رسمی چیست؟
Mirror مخزنی است که برنامهها و آپدیتهای توزیعهای لینوکس مانند اوبونتو و CentOS (سنتاواس)، را برای دسترسی و دانلود توسط کاربران نگهداری میکند، با توجه به اینکه روزانه میزان دانلود زیادی از Mirrorها انجام میشود، برای تسریع در سرعت دانلود و بالاتر بردن سرعت دانلود برای کاربران در نقاط مختلف جهان، Mirrorها بصورت توزیع شده عمل میکنند، بدین معنی که کاربران بصورت خودکار و بدون آنکه متوجه شوند، به نزدیکترین و سریعترین Mirror به خود متصل شده و فایلها را از آن دانلود میکنند.
مزایای Mirror رسمی ایرانسرور:
اکنون تمام کاربران ایرانی که از سیستم عامل Ubuntu نسخههای مختلف، استفاده میکنند بصورت خودکار نرم افزارهای جدید و بروزرسانیهای سیستم عامل خود را از Mirror ایرانسرور دریافت مینمایند، با توجه به اینکه سرور میرور ایرانسرور در بستر شبکه ایران قرار دارد، دسترسی کاربران داخل ایران تا ۴برابر سریعتر از قبل خواهد بود.
تمام کاربران ایرانی که از کنترل پنل Directadmin استفاده میکنند، در هنگام نصب کنترل پنل بصورت خودکار، اطلاعات را از سرور ایرانسرور دریافت خواهند نمود و سرعت دانلود اطلاعات در هنگام نصب و بروزرسانی Directadmin بسیار سریعتر از گذشته میباشد، البته، کاربرانی که پیش از ۱۵ فروردین۱۳۹۳ این کنترلپنل را نصب نمودهاند، برای استفاده از این Mirror نیاز است که در سرور خود تغییرات زیر را اعمال نمایند:
۱. ابتدا فایل /usr/local/directadmin/custombuild/options.conf را باز نمایید.
۲. سپس مقدار downloadserver را files17.directadmin.com قراردهید.
با وجود این عناوین و نشانها، ما همچنین مهمترین افتخار خود را کاربران و تلاش در جهت رضایت آنها میدانیم. کاربرانی که همواره حامی و مشوق و راهنمای ما بودهاند؛ از تقدیرهایشان انگیزه پیدا کرده ایم و از نقدهایشان درس گرفته ایم.
سرور mirror در دیتاسنتر پارس آنلاین میزبانی میشود .
AvalinHost
April 10th, 2014, 12:29
سلام
حرکت خوبی بود، مخصوصا برای دایرکت ادمین.
تبریک میگم.
موفق باشید.
hamid.soltani92
April 10th, 2014, 12:45
دم شما گرم.
آرزوی موفقیت می کنم.
sheitonakshirazi
April 10th, 2014, 13:29
بهتون تبریک میگم
امیدوارم همیشه موفق باشید.
mahdiazarnia
April 10th, 2014, 18:40
آرزوی موفقیت دارم براتون ولی فکر می کردم میرور ابونتو دانشگاه یزد ، البته شایدم اشتباه می کنم
.................................................. ....
بله تحقیق کردم دیدم اشتباه میکردم
موفق باشید
tar.gz
April 10th, 2014, 21:36
کار بسیار مفیدی بود اما تا زمانی که اینترنت اکثر کاربرای ایرانی حجمی محدود هست فکر نکنم استفاده چندانی بشه (خصوصا برای Ubuntu )
بهتره برای دبیان هم میرور ارائه بشه که حداقل سرورهای داخلی بهتر میتونن ازش استفاده کنند
ULTRAWEB
April 10th, 2014, 21:45
آسیاتک باید بیاد میرور بزاره هممه ی نسخه های لینوکس رووو با این همه ادعایی ک در زمینه ی میزان ردو بدل شدن فلان قدر ترافیک داره از شبکش داره:101:
بعدشم تاحالا ندیدم توی عمرم میرور های اوبنتو دبیان یا سنت او اس ثابت باشه
هرکی یک زمان میزنه بعدش می بینه ترافیکش نمیصرفه براش می بنده کلا دانشگاه ها هم چند وقت میرور داشتن ولی اوناهم دیدن نمی صرفه و بستن
امیدوارم پایدار باشه
mhiizadi
April 10th, 2014, 21:50
واقعا میرور دایرکت برای ایران عالی هست :d
sheitonakshirazi
April 11th, 2014, 11:46
دورد
من الان اومدم دایرکت ادمین رو وی پی اس ایران نصب کنم اصلا به میرور 17 نرسید تا 16 رفت اصلا از میرور شما استفاده نکرد برای نصب .
mhiizadi
April 11th, 2014, 12:24
دورد
من الان اومدم دایرکت ادمین رو وی پی اس ایران نصب کنم اصلا به میرور 17 نرسید تا 16 رفت اصلا از میرور شما استفاده نکرد برای نصب .
اره همین جور شد ....
zartosht
April 12th, 2014, 08:48
دورد
Fastest server is files17.directadmin.com at 6606028 B/s
Changed downloadserver option from files17.directadmin.com to files17.directadmin.com
[root@arman custombuild]#
لطفا دستور زیر را در سرور خود اجرا کنید و نتیجه آن را برای ما ارسال کنید . با تشکر .
cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build set_fastest
zartosht
April 12th, 2014, 09:01
کار بسیار مفیدی بود اما تا زمانی که اینترنت اکثر کاربرای ایرانی حجمی محدود هست فکر نکنم استفاده چندانی بشه (خصوصا برای Ubuntu )
بهتره برای دبیان هم میرور ارائه بشه که حداقل سرورهای داخلی بهتر میتونن ازش استفاده کنند
درود بر شما ،
فعلا سرور میرور دبیان راه اندازی نمیشه ، اما راه اندازی این میرور در دستور كار است.
آسیاتک باید بیاد میرور بزاره هممه ی نسخه های لینوکس رووو با این همه ادعایی ک در زمینه ی میزان ردو بدل شدن فلان قدر ترافیک داره از شبکش داره:101:
بعدشم تاحالا ندیدم توی عمرم میرور های اوبنتو دبیان یا سنت او اس ثابت باشه
هرکی یک زمان میزنه بعدش می بینه ترافیکش نمیصرفه براش می بنده کلا دانشگاه ها هم چند وقت میرور داشتن ولی اوناهم دیدن نمی صرفه و بستن
امیدوارم پایدار باشه
درود بر شما ،
خوشبختانه مشکلی در تامین ترافیک سرور های Mirror نداریم و در آینده نزدیک شاهد ارائه Mirror های بیشتری خواهید بود .
kourosh_it
April 12th, 2014, 13:16
درود بسیار عالی
سپاس از تمام دوستان که برای این کار زحمت کشیدن
منتظر میرور نسخه های مختلف لینوکس هستیم
سپاس
arc1o0
April 13th, 2014, 14:33
سلام
اگر پایدار باشه کار باارزشی هست.
zartosht
May 7th, 2014, 10:56
درود بر همگی ،
بیش از 2 ماه است درخواست Mirror رسمی centos را داده ایم متاسفانه به دیلیل تحریم ها اجازه به کشور ما نمیدهند ، با این حال Mirror را اندازی شده و سرور های شرکت خودمان در حال استفاده از این Mirror میباشند ، به زودی آموزش نحوه استفاده از این Mirror در تاپیک مجزا ارسال خواهد شد .
با تشکر .
hamid.soltani92
May 7th, 2014, 11:44
درود بر همگی ،
بیش از 2 ماه است درخواست Mirror رسمی centos را داده ایم متاسفانه به دیلیل تحریم ها اجازه به کشور ما نمیدهند ، با این حال Mirror را اندازی شده و سرور های شرکت خودمان در حال استفاده از این Mirror میباشند ، به زودی آموزش نحوه استفاده از این Mirror در تاپیک مجزا ارسال خواهد شد .
با تشکر .
باسلام و تشکر از زحمات شما،
به احتمال بسیار زیاد mirror شما قابلیت autosync رو نداره، درسته؟
در صورتی که تمایل به راه اندازی autosync داشته باشید لطفا اطلاع بدید.
MersadRezvani
May 7th, 2014, 12:22
کار بسیار خوبی هستش
ایشاالله پایدار و موفق باشید
M.Abooali
May 7th, 2014, 12:27
خیلی خوبه.تبریک عرض می کنم،موفق باشید.
zartosht
May 7th, 2014, 12:31
باسلام و تشکر از زحمات شما،
به احتمال بسیار زیاد mirror شما قابلیت autosync رو نداره، درسته؟
در صورتی که تمایل به راه اندازی autosync داشته باشید لطفا اطلاع بدید.
تمامی mirror های centos , directadmin , Ubuntu هر 6 ساعت sync میشوند .
با تشکر.
دفعه آخر که بنده بررسی کردم میرور شما ۱۰ ساعت عقب بود!
الان هم شش ساعت عقب هست.
https://launchpad.net/ubuntu/+mirror/mirror.iranserver.com-archive
به همین خاطر خدمتتون عرض کردم...
sssoheil
May 10th, 2014, 20:45
تبریک میگم.به امید موفقیتهای روز افزون :)
demonse2
May 10th, 2014, 21:02
تبریک
موفق باشید
mhiizadi
January 21st, 2015, 16:19
داشتم نصب میکردم که تا میرور 16 رفت ؛ بعد fastest mirror رو 8 انتخاب کرد .
جالب اینجاست که شماره 8 ماله اسرائیله و بهترین پینگ رو میداد به سرور ایران :|
zartosht
January 22nd, 2015, 13:26
داشتم نصب میکردم که تا میرور 16 رفت ؛ بعد fastest mirror رو 8 انتخاب کرد .
جالب اینجاست که شماره 8 ماله اسرائیله و بهترین پینگ رو میداد به سرور ایران :|
سرور شما در کدام دیتاسنتر قرار دارد ؟
به صورت دستی تنظیم کنید . ،
mehrangta
January 22nd, 2015, 13:29
ایران سرور هم که هر دفعه میرور جدید میده ...
mhiizadi
January 22nd, 2015, 20:02
سرور شما در کدام دیتاسنتر قرار دارد ؟
به صورت دستی تنظیم کنید . ،
قبل از نصب هم میشه به طور دستی تنظیم کرد ؟
zartosht
January 22nd, 2015, 21:24
قبل از نصب هم میشه به طور دستی تنظیم کرد ؟
تست نکردم اما فکر کنم این قسمت رو دستی تغیر دهید در setup.sh
echo -n "Would you like to search for the fastest download mirror? (y/n): ";
read yesno;
if [ "$yesno" = "y" ]; then
$BUILD set_fastest;
if [ -s "${CB_OPTIONS}" ]; then
DL=`grep ^downloadserver= ${CB_OPTIONS} | cut -d= -f2`
if [ "${DL}" != "" ]; then
SERVER=http://${DL}/services
FTP_HOST=${DL}