توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : phpinfo در cpanel
iFire
April 10th, 2014, 01:51
با سلام خدمت دوستان
بنده یه هاست با کنترل پنل سی پنل دارم که قابلیت انتخاب ورژن پا اچ پی رو داره ...
حالا وقتی در قسمت select version ورژن پی اچ پی رو روی 5.4 قرار میدم تابع phpinfo همچنان ورژن 5.3.28 (ورژن دیفالت سرور) رو نمایش میده ... عملا کد های پی اچ پی من دارن از ورژن 5.3.28 استفاده می کنن
با مدیر سرور هم مطرح کردم ولی ایشون میگن این ورژن دیفالت سرور هست و ورژن cage شما عوض شده ... میخوام ببینم از کجا میتونم مطمین شم که ورژن پی اچ پی من عوض شده به 5.4؟
با تشکر از دوستان ...
warpro
April 10th, 2014, 01:53
با سلام خدمت دوستان
بنده یه هاست با کنترل پنل سی پنل دارم که قابلیت انتخاب ورژن پا اچ پی رو داره ...
حالا وقتی در قسمت select version ورژن پی اچ پی رو روی 5.4 قرار میدم تابع phpinfo همچنان ورژن 5.3.28 (ورژن دیفالت سرور) رو نمایش میده ... عملا کد های پی اچ پی من دارن از ورژن 5.3.28 استفاده می کنن
با مدیر سرور هم مطرح کردم ولی ایشون میگن این ورژن دیفالت سرور هست و ورژن cage شما عوض شده ... میخوام ببینم از کجا میتونم مطمین شم که ورژن پی اچ پی من عوض شده به 5.4؟
با تشکر از دوستان ...
با ســــلام و عـــــرض شــــب بخیـــــر . . .
کد phpinfo را در روت قرار دهید ، بارگذاری نماییــد . . .
نمایـــش داده می گــــــردد . . .
با تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــکر . . .
iFire
April 10th, 2014, 01:59
با تشکر از شما دوست عزیز
فکر نمی کنم تفاوتی داشته باشه
به هر حال در روت گذاشتم
اینم لینک (http://ilook.ir/phpinfo.php)
warpro
April 10th, 2014, 02:08
با تشکر از شما دوست عزیز
فکر نمی کنم تفاوتی داشته باشه
به هر حال در روت گذاشتم
اینم لینک (http://ilook.ir/phpinfo.php)
خب پس هنوز عوض نشده . . .
Change بشه phpinfo
100% نشون میده . . .
Mohsen.b
April 10th, 2014, 04:26
درسته. وقتی تغییر کنه حتما ورژن رو نشون میده. با مدیر سرورتون مشورت کنید.
iFire
April 10th, 2014, 04:55
با تشکر ...
به مدیر سرور میگم ولی متاسفانه قبول نمی کنن و میگن ورژن تغییر کرده!!!