توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه share کردن cpu بین چند VPS در ESXI ?
ali_fattahi
April 9th, 2014, 14:07
سلام خدمت دوستان عزیز
بنده میخوام کل هسته های cpu رو share کنم بین چند تا VPS . این کار رو چطور تو ESXI میشه انجام داد ؟
با تشکر
ali_fattahi
April 10th, 2014, 22:53
یعنی هیچکی نیست جواب بده ؟
nginxweb
April 11th, 2014, 00:23
درود
علی جان برای استفاده از حداکثر فدرت سرور برای یک VM باید ابتدا کل تعداد socket پردازنده را به VM بدید سپس حداکثر مقدار virtual core را نیز برای VM قرار دهید
یک مثال راحت میزنم خدمتتون:
مثلا پردازنده سرور شما intel E3 1245 v2 میباشد
این پردازنده دارای 1 socket میباشد و 4 هسته واقعی و 8 thread برای استفاده از حداکثر قدرت باید در VM ابتدا virtual socket را روی 1 تنظیم نمایید و virtual core را روی 4 تنظیم نمایید که 4 هسته در اختیاز سرورها باشد
همچنین باید sharing level را نیز روی high قرار دهید که لیمیت اشتراک گذاری منابع روی حداکثر باشد.
هر چند که هرکاری هم که کنید کرنل vmware هیچ زمان قدرت کرنل اصلی centos را نخواهد داشت.
ارادت
ali_fattahi
April 11th, 2014, 01:21
درود
علی جان برای استفاده از حداکثر فدرت سرور برای یک VM باید ابتدا کل تعداد socket پردازنده را به VM بدید سپس حداکثر مقدار virtual core را نیز برای VM قرار دهید
یک مثال راحت میزنم خدمتتون:
مثلا پردازنده سرور شما intel E3 1245 v2 میباشد
این پردازنده دارای 1 socket میباشد و 4 هسته واقعی و 8 thread برای استفاده از حداکثر قدرت باید در VM ابتدا virtual socket را روی 1 تنظیم نمایید و virtual core را روی 4 تنظیم نمایید که 4 هسته در اختیاز سرورها باشد
همچنین باید sharing level را نیز روی high قرار دهید که لیمیت اشتراک گذاری منابع روی حداکثر باشد.
هر چند که هرکاری هم که کنید کرنل vmware هیچ زمان قدرت کرنل اصلی centos را نخواهد داشت.
ارادت
ممنون
آقا من تو یه مساله الان گیج شدم
فرض کنید cpu من 4core 4thread هست
حالا میخوام بدونم تفاوت اینکه من 4 تا سوکت و 1 هسته انتخاب کنم با اینکه بنده 1 سوکت و 4 تا هسته انتخاب کنم تو چیه ؟ آخه در هر دو حالت 4 تا کور رو نشون میده !