PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در سطح دسترسی به فایل configuration

Iran Tech
April 8th, 2014, 17:39
سلام

من الان joomla و wordpress روی سایتم نصب کردم ولی در مرحله آخر نصب کد فایل configuration رو بهم دادو گقت چون دسترسی نداره نمیتونه این فایل رو ایجاد کنه و من دستی این کا رور انجام دادم.

مدیر سرور هم خودم هستم.
قبل از نصب سرور ارور internal server error میداد که من suphp رو از easyapache خذف کردم و این مشکل حل شد. ولی این مشکل جدید رخ داد.
دوستان لطفا راهنمایی فرمایید.

من در مورد suphp اطلاعات زیادی ندارم و نمیدونم دقیقا به چه دردی میخوره.
یه راهنمایی هم در این مورد کنید.
و اگر حتما نیاز به suphp است، لینک آموزش کانفیگش به صورت کامل رو اگر در اختیار دارین ،بذارین که ما هم استفاده کنیم.

nginxweb
April 8th, 2014, 18:01
درود

دوست گرامی suphp برای امنیت اسکریپت های تحت php بسیار مفید هستش و در واقع proccess های یک اکانت را تحت یوزر اجرا میکند و باری جلوگیری از حملاتی مانند symlink بسیار مفید میباشد

اگر با suphp مشکل دارید پیشنهاد میشه از CLI به همراه mod_ruid2 استفاده نمایید که مشکل سطح دسترسی نیز نداشته باشید

Iran Tech
April 8th, 2014, 20:40
من این سرور رو واسه هاستینگ اشتراکی میخوام.
به نظرتون suphp باشه یا این کانفیگی که شما فرمودین؟

nginxweb
April 8th, 2014, 21:04
هر 2 مناسب هستند
CLI سرعت بهتری دارد و suphp امنیت بهتری
.
ما بین این 2 fastcgi هستش که هم سرعت مناسبی دارد و هم امنیتی نزدیک به suphp که بسیار ایده آل میباشد

iNicz.Com
April 9th, 2014, 01:13
اگر suphp استفاده میکنید که برای شما فکر کنم بهتر باشه . و خطای اینترنال دارید . احتمالا پوشه ها با دسترسی 777 داشتید

Iran Tech
April 25th, 2014, 00:56
اگر suphp استفاده میکنید که برای شما فکر کنم بهتر باشه . و خطای اینترنال دارید . احتمالا پوشه ها با دسترسی 777 داشتید

پوشه با دسترسی 777 نداشتم.
در مورد suphp کسی لینک آموزشی داره که کامل باشه...