توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کانکت شدن به اس اس اچ سرور
ms96
April 8th, 2014, 14:17
سلام
یه وی پی اس ساختم و همه کارشو انجام دادم. سنت او اس هم نصب کردم. پینگ هم داره ولی وقتی با پوتی میخوام باز کنم. یوزرنیم رو مینویسم دیگه پسورد رو نمیاره که تایپ کنم. مشکل از کجاست؟
arc1o0
April 8th, 2014, 14:29
سلام
یک بار سرور مجازی رو ریبوت کنید
Mr.Te0
April 9th, 2014, 08:04
اگر با ریبوت حل نشد ، حتما با مدیر سرور در میان بگذارید
zartosht
April 9th, 2014, 12:16
سلام
یه وی پی اس ساختم و همه کارشو انجام دادم. سنت او اس هم نصب کردم. پینگ هم داره ولی وقتی با پوتی میخوام باز کنم. یوزرنیم رو مینویسم دیگه پسورد رو نمیاره که تایپ کنم. مشکل از کجاست؟
دقت کنید که در ورود رمز عبور به شما نمایش داده نمیشود و شما بعد از وارد کردن رمز به صورت کامل کافیست Enter بزنید .
ms96
April 9th, 2014, 19:36
از داخل کنسول میتونم لاگین کنم ولی از بیرون با پورت 22 ازم یوزرنیم رو میخواد دیگه پسورد نمیخواد.تا حالا ریست هم چند باری انجام داده شده ولی فرقی نکرد
ULTRAWEB
April 9th, 2014, 20:04
کنسول و دسترسی روت رو ارسال کنین تاچک کنیم براتون
ms96
April 9th, 2014, 20:32
کنسول و دسترسی روت رو ارسال کنین تاچک کنیم براتون
این ای پی رو چک کنی ببینین باز میشه پورت 22
178.32.138.74
ms96
April 9th, 2014, 21:15
این ای پی رو چک کنی ببینین باز میشه پورت 22
178.32.138.74
کسی نیست ما رو کمک کنه؟
SainaServer
April 9th, 2014, 21:21
کسی نیست ما رو کمک کنه؟
باز میشه ولی سرعت قابل قبولی ندارد.(خیلی دیر باز میشه )
موفق باشید.
ms96
April 9th, 2014, 21:24
باز میشه ولی سرعت قابل قبولی ندارد.(خیلی دیر باز میشه )
موفق باشید.
علت چیه به نظرتون؟
SainaServer
April 9th, 2014, 21:26
علت چیه به نظرتون؟
والا از خیلی از چیزها میتونه باشه
بعد از کانفیگ نتورک رو رستارت کردید یا سرور را ریبوت کردید ؟
ms96
September 23rd, 2014, 22:57
منم همین مشکل رو دارم چیکار کنم؟
mehrshad13and11
September 23rd, 2014, 23:11
عزیز فایل /etc/ssh/sshd_config رو باز کنید و :
PermitRootLogin رو به حالت کامنت ببرید.
این تنظیمات هم باید به شکل زیر باشد :
PasswordAuthentication yes
AllowUsers root
بعد از سیو کردن فایل دستور :
service sshd restart رو بزنید تا سرویس ssh ری استارت بشه.
ms96
September 23rd, 2014, 23:52
عزیز فایل /etc/ssh/sshd_config رو باز کنید و :
PermitRootLogin رو به حالت کامنت ببرید.
این تنظیمات هم باید به شکل زیر باشد :
PasswordAuthentication yes
AllowUsers root
بعد از سیو کردن فایل دستور :
service sshd restart رو بزنید تا سرویس ssh ری استارت بشه.
انجام دادم فرقی نکرد.
mehrshad13and11
September 24th, 2014, 00:01
مشکل دیگه ای نمیتونه داشته باشه جز کانفیگ sshd_config مقادیر بالا رو اگه وارد کردید و ری استارت کردید مشکل حل نشده بقیه قسمت های کانفیگ که مربوط به لاگین شدن با پسورد باشه رو چک کنید به طور مثال usepam رو برابر yes قرار بدید ، کانفیگ رو کامل چک کنید مطمئنا مشکل حل خواهد شد.
- - - Updated - - -
مشکل دیگه ای نمیتونه داشته باشه جز کانفیگ sshd_config مقادیر بالا رو اگه وارد کردید و ری استارت کردید مشکل حل نشده بقیه قسمت های کانفیگ که مربوط به لاگین شدن با پسورد باشه رو چک کنید به طور مثال usepam رو برابر yes قرار بدید ، کانفیگ رو کامل چک کنید مطمئنا مشکل حل خواهد شد.
ms96
September 24th, 2014, 00:27
- - - Updated - - -