متأسفانه در OVH غیر از هزینه اولیه لایسنس و نصب ویندوز که گرون تر از حد نرمال و قیمت واقعی لایسنس هم هست، دوباره هزینه ماهیانه هم به همون اندازه گرفته میشه؟!!
یعنی هر ماه هزینه لایسنس دوباره گرفته میشه!
درضمن میدونم OVH روی سرور colocat شده خودش ویندوز نصب نمیکنه. برای اینها باید KVM هم گرفت. حالا هزینه KVM در OVH فکر کنم سر به فلک میکشه! درسته؟
هیچ راهی نیست که حداقل هزینه ماهیانه برای لایسنس نپردازیم؟
hostfire
April 8th, 2014, 09:39
مجازیسازی
نصب ویندوز روی ویرچوال ماشین
-----------
از مواردی که راجع به ovh فرمودید اطلاعی ندارم
nekooee
April 8th, 2014, 09:45
سلام.
ممنون از پاسختون اما چیزی که شما میفرمایید در مورد سرویسی هست که مجازی سازی شده ، من در مورد سرور خام سوالم هست که بحثش جداست.
arc1o0
April 8th, 2014, 11:33
شما می خواهید در قلب اروپا تخلف کنید!؟
nekooee
April 8th, 2014, 11:35
تخلف؟ منظورتون از تخلف چیه؟ کی میخواد تخلف کنه؟!! یکبار دیگه درست سوال من رو بخونید!
arc1o0
April 8th, 2014, 11:51
تخلف؟ منظورتون از تخلف چیه؟ کی میخواد تخلف کنه؟!! یکبار دیگه درست سوال من رو بخونید!
هیچ راهی نیست که حداقل هزینه ماهیانه برای لایسنس نپردازیم؟
ویندوز کرکی دردسر ساز میشه
ما می تونیم بدون لایسنس و به شکل تریال نصب کنیم، اما هیچ وقت این کار رو انجام ندادیم و حتی مشتری های خودمون رو هم از دست دادیم سر این مورد ،اما هیچ وقت این ریسک رو قبول نکردیم.
nekooee
April 8th, 2014, 12:18
من منظورم نبود کرک کنیم. منظورم این بود راه درست و حسابی غیر از درخواست kvm ، که خودمون ویندوز نصب کنیم هست یا نه و البته مهمتر از اون ، این مسئله برام مهم بود که چرا هر ماه ovh دوباره هزینه میگیره؟ و چه دلیلی برای این کارش داره؟
babelirani
April 8th, 2014, 12:27
من منظورم نبود کرک کنیم. منظورم این بود راه درست و حسابی غیر از درخواست kvm ، که خودمون ویندوز نصب کنیم هست یا نه و البته مهمتر از اون ، این مسئله برام مهم بود که چرا هر ماه ovh دوباره هزینه میگیره؟ و چه دلیلی برای این کارش داره؟
خوب دوست عزیز خودتون نصب کنید همون کرک میکنید دیگه
ولی در مورد هزینه های
به عنوان مقال لیسانس windows server 2012 R2 به این شرح هستش
Datacenter = $6,155
Standard = $882
Essentials = $501
پس واسه اینکه خیلی افراد نمیتونن همچین هزینه ای کنن دیتاسنتر به صورت ماهانه میفروشه لایسنس هارو دوست عزیز
facenama
April 8th, 2014, 12:30
لایسنس ویندوز رو فکر میکنم دیتاسنتر ها به روش leasing تهیه میکنند چون تعداد مورد نیازشون بالا هست. یعنی لایسنس رو به صورت لایف تایم خریداری نمی کنند و لایسنس های مورد نیازشون رو بر اساس زمانبندی سرورها از مایکروسافت اجاره میکنند که اصطلاحا leasing گفته میشه. به همین دلیل هزینه ماهیانه دریافت میکنند از مشتری و ماهیانه هم به مایکروسافت پرداخت می کنند.
به عنوان مقال لیسانس windows server 2012 r2 به این شرح هستش
datacenter = $6,155
standard = $882
essentials = $501
پس واسه اینکه خیلی افراد نمیتونن همچین هزینه ای کنن دیتاسنتر به صورت ماهانه میفروشه لایسنس هارو دوست عزیز
تقریبا هزینه لایسنس لایف تایم نسخه اینتر پرایس رو شما خودتون بخرید 121000 تومان در میاد ولی از ovh بگیرید نسخه استاندارد اون رو براتون ماهیانه 160000 تومان حساب میکنند در نتیجه صرف نمیکنه برای کاربر! اما کرک کردنش هم که ما چون میفروشیم کرک نمیکنیم و فقط اورجینال تحویل میدیم و کاربرها هم شاکی میشن چرا گرون حساب میکنید...
babelirani
April 8th, 2014, 12:37
تقریبا هزینه لایسنس لایف تایم نسخه اینتر پرایس رو شما خودتون بخرید 121000 تومان در میاد ولی از ovh بگیرید نسخه استاندارد اون رو براتون ماهیانه 160000 تومان حساب میکنند در نتیجه صرف نمیکنه برای کاربر! اما کرک کردنش هم که ما چون میفروشیم کرک نمیکنیم و فقط اورجینال تحویل میدیم و کاربرها هم شاکی میشن چرا گرون حساب میکنید...
دوست عزیز نسخه های ویندوز سرور اصلا" اینتر پرایس ندارند برای فروش
nekooee
April 8th, 2014, 12:39
به هر حال بازم خیلی فرقی نداره ، نسخه استانداردش لایف تایم 121000 تومانه. ovh هر ماه 165 تومان براش می گیره.
arc1o0
April 8th, 2014, 12:48
سلام
2 راه که بیشتر نداره؟!
یا باید کرک کنید
یا باید لایسنس بخرید
لایسنس رو خارج از سایت چند قیمت دارید؟
nekooee
April 8th, 2014, 12:49
لایسنس خریدنش حرفی نیستت ولی OVH ویندوز بدون لایسنس و تریال نصب نمیکنه که ما لایسنس بزنیم.! مشکل همینجاست... باید kvm ازش بگیریم که خیلی گرون در میاد.
بیرون من 121000 تومان قیمت دارم 2008 R2
arc1o0
April 8th, 2014, 12:52
Ovh تخصص ماست،
من می تونم نصب کنم براتون، اما تحت شرایطی!
nekooee
April 8th, 2014, 13:08
من یک راه هایی برای نصبش خودمم دیدم اما دنگ و فنگ داره و هیچکدوم از روشهایی که میشناسم زیاد خوب نیست. من یک دونه نمیخوام نصب کنم که شما نصب کنید! ما شرکتیم روزی ده بار میخوایم نصب کنیم!
arc1o0
April 8th, 2014, 13:32
من یک راه هایی برای نصبش خودمم دیدم اما دنگ و فنگ داره و هیچکدوم از روشهایی که میشناسم زیاد خوب نیست. من یک دونه نمیخوام نصب کنم که شما نصب کنید! ما شرکتیم روزی ده بار میخوایم نصب کنیم!
خوب، وقتی که به شکل شرکتی کار می کنید فکر نمی کنم صحیح باشه کرک کنید
ما هم به دلیل فعالیت شرکتی و قرارداد هایی که با اشخاص حقیقی و حقوقی که داریم و همچنین ضمانت نامه هایی که امضا کردیم، هیچ گاه به خودمون اجازه و جرات ریسک کردن رو نمی دیم
هرکس به ما میرسه یا میگه خاطره خوبی ovjh نداره ، یا کلی بد و بیراه پشت او وی اچ شنیده که حتی حاضر نیست سرور رو به رایگان از ما بگیره!
نظر شخصی من هم اینه که دنبال این کار رو نگیرید، و یوزر رو توجیه کنید که این هزینه رو دیتاسنتر می گیره و ربطی به شما نداره، یا باید پرداخت کنه یا این که از مجازی سازی استفاده کنه
حداقل تو او وی اچ این کار رو نکنید، جای دیگه به ما مربوط نمیشه :d
مسلما در جریان شرین کاری ایرانی ها هستنید ، این دفعه مشکلی پیش بیاد آی پی های ایران رو به کل بلوک می کنند :71: