ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درمورد خرید سرور

tiger2
April 7th, 2014, 20:23
دوستان عزیز سلام .

بنده تازه به جمع شما پیوستم . من می خوام یه سرور بخرم حالا مجازی یا اختصاصیش زیاد فرقی نمی کنه ولی اختصاصی باشه بهتره .
می خواستم راهنمایی ام کنید در زمینه های زیر :

سرور اختصاصی ایران یا خارج ؟
سرعت کدوم بالاتره ؟
آیا فرقی میکنه ایران باشه یا خارج ؟
از لحاظ لود سایت کدوم بهترن ؟
سرور های خارجی ایرانو تحریم نمی کنن ؟
کنترل پنل دایرکت ادمین خودشو باید بخرم یا لایسنشو ؟
ممنون میشم جوابمو واضح بدید .

یه مورد دیگه ping چی هست ؟

ممنونم از همتون.

tiger2
April 7th, 2014, 20:24
دوستان ممنون میشم اگه یه راهنمایی در این مورد هم بکنید :

فرض کنید من الان سرور خریدم بخوام وارد مدیریت سرور بشم باید با آی پی سرور وارد بشم ؟ و همین طور نصب کنترل پنل مانند دایرکت ادمین الزامیه ؟ (برای مدیریت فضا و نصب اسکریپت )؟

zartosht
April 7th, 2014, 20:34
دوستان عزیز سلام .

بنده تازه به جمع شما پیوستم . من می خوام یه سرور بخرم حالا مجازی یا اختصاصیش زیاد فرقی نمی کنه ولی اختصاصی باشه بهتره .
می خواستم راهنمایی ام کنید در زمینه های زیر :

سرور اختصاصی ایران یا خارج ؟
سرعت کدوم بالاتره ؟
آیا فرقی میکنه ایران باشه یا خارج ؟
از لحاظ لود سایت کدوم بهترن ؟
سرور های خارجی ایرانو تحریم نمی کنن ؟
کنترل پنل دایرکت ادمین خودشو باید بخرم یا لایسنشو ؟
ممنون میشم جوابمو واضح بدید .

یه مورد دیگه ping چی هست ؟

ممنونم از همتون.

اصطلاحات متداول در هاستینگ | webhostingtech.ir (http://webhostingtech.ir/hosting/)

سرور های ایران دارای ping کمتر میباشند ، ( جهت مفهوم ping در موتور های جستجو سرچ کنید ) در سرور های ایران شما نمیتوانید فایل های غیر مجاز نگهداری کنید . پهنای باند سرور های ایران گران تر از سرور های خارج میباشد ، سایت های میزبانی شده در ایران سرعت بیشتری برای کاربران ایرانی دارند . برای رفع نگرانی از تحریم ها با مشخصات کشور دیگر خریداری کنید. کنترل پنل باید لایسنس بخرید قیمتش هم بین 20 تا 35 هزار تومان میباشد ( ماهانه ) .

zartosht
April 7th, 2014, 20:37
دوستان ممنون میشم اگه یه راهنمایی در این مورد هم بکنید :

فرض کنید من الان سرور خریدم بخوام وارد مدیریت سرور بشم باید با آی پی سرور وارد بشم ؟ و همین طور نصب کنترل پنل مانند دایرکت ادمین الزامیه ؟ (برای مدیریت فضا و نصب اسکریپت )؟

شما ابتدا باید کار با کنترل پنل را یاد بگیرید و سپس سروری خریداری کنید که دارای پشتیبان باشد تا کار نصب و رفع مشکلات سرور هارا انجام دهند . آموزش های درخواستی شما ساده نیستند که دوستان به صورت کامل در این تاپیک به شما بگویند ، یا جستجو میتوانید به حدف خود برسید . ÷

arc1o0
April 8th, 2014, 13:47
سلام

خوب شما اطلاعتتون کمه، بهتر اول سرور مجازی بگیرید

دایرکت ادمنی الزامی نیست، می تونید از پنل های رایگان استفاده کنید