توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از FreeBSD در سرور مجازی
teamnet
April 7th, 2014, 11:03
دوستان عزیز با سلام
آیا به نظر شما استفاده از فری بی اس دی بروی یه سرور مجازی ایران برای میزبانی یک سایت وردپرسی مناسب هست ؟
دلیلش هم علاقه خاصی که من به Freebsd دارم . قصد دارم این نوع سیستم عامل رو همراه با nginx نصب کنم لطفا در این مورد بنده رو راهنمایی کنید و در کل می خوام بدونم تفاوت عمده اون با بقیه به چه صورت هستش
متشکرم
viva
April 7th, 2014, 12:32
شما باید به freebsd مسلط باشید تنظیمات و به رو زکردن کرنل پیچیده تر و مشکل تر از نسخه های لینوکس هست
teamnet
April 7th, 2014, 12:44
به نظر شما تفاوت آنقدر هست که ارزش دردسر کشیدن رو داشته باشه ؟
Witch King
April 7th, 2014, 12:58
عزیز دلیل شما برای استفاده از bsd فقط علاقه هست ؟
خب بنده هم به ویندوز علاقه، دارم دلیل نمیشه رو سرور ویندوز نصب کنم.
همون لینوکس بهترین امنیت و امکانات رو به شما میده. نصب کنید و خلاص.
در ظمن با freebsd ها آشنا نیستم، متاسفانه نمی تونم نظری بدم.
ULTRAWEB
April 7th, 2014, 13:33
میتونین نصب کنین و استفاده کنین به نظرم پایداری بهتری خواهید داشت موفق باشین
teamnet
April 7th, 2014, 15:17
با تشکر از همه دوستان صرفا فقط علاقه نیست Freebsd دارای امنیت و عملکرد بهتری نسبت به لینوکسی ها داره ولی متاسفانه منابع آموزشی کمی به زبان فارسی موجود هست و افراد زیادی به این سیستم عامل آشنایی کامل ندارند
M.Abooali
May 5th, 2014, 21:22
دوست عزیز freeBSD با وجود برتری که نسبت به نسخه های لینوکس دارد اما به مهارت و تسلط کافی نیز، نیاز دارد.در نتیجه حال که شما علاقمند به این نوع سیستم عامل و همچنین خواستار امنیت که یکی از امتیازات این سیستم عامل می باشد هستید باید ابتدا مهارت آن را به طور کامل کسب نمایید. مطمئناً موفق خواهید شد.