توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هیچی از vps نمیدونم!؟ لطفا کمک کنید
anylove
April 7th, 2014, 04:00
سلام خوبید
ببخشید من هر جا هاست نا معدود و پر بازدید خریدم اخراجم کردند الان یه vps گرفتم
فقط یه آی پی و رمز روت رو به من دادن اگه میشه بگید من باید چیکار کنم من سیستم عامل لینوکس رو سفارش دادم با ویندوز چه فرقی میکنه من خودم احتمال میدم ک یه سیستم باشه با سیستم عامل لینوکس مثل سیستم خودمون با امکانات کمتر..... سرتون رو درد اوردم حسابی....بگذریم
من باید الان چیکار کنم به کسی هزینه ای رو بدم که چیزی رو نصب کنه
یه چند تا آموزش خوندم در مورد ریموت کنترل و برنامه پوتی ولی با هیچکدوم نتونستم دسترسی پیدا کنم ریموت کنترل میگه ک شما اجازه دسترسی نداری یا ریموتونخاموشه یا حث دسترسی ندارید!؟؟
پوتی هم وقتی آی پی رذو وارد میکنم میگه لوگین از :
حتما از خجالتتون در میام لطفا کمک کنید
TARIMEHR
April 7th, 2014, 04:06
با پوتی باید به سرور وصل بشید
وقتی ای پی زدید
یوزر رو میپرسه
میزنید root
پسورد هم همون که فروشنده بهتون داد. وقتی پسورد وارد میکنید چیزی نمایش داده نمیشه اما وارد میشه. شما فقط پسورد رو بزنید و اینتر کنید وارد لینوکس میشید
با دایرکت ادمین یا سی پنل نصب کنید
دایرکت ادمین لایسنس ماهانش تقریبا 20 هزار تومان هست که در صورت نیاز باید بخش درخواست لایسنس درخواست ارسال کنید
سی پنل هم تقریبا 50 هزار تومان لایسنس ماهانش هست
بعد از خرید لازمه که بدید یکی براتون کانفیگ کنه
بعدش سایتتون رو انتقال بدید به سرور خودتون
glxx
April 7th, 2014, 09:32
شما اول باید ببینی چه کاری میخواهی انجام بدی بعد نوع ویندوز یا لینوکس انتخاب می کردی انواع نسخته ها را دارند بعد با توجه به کاری که میخواهی انجام دهی تنظیم و کانفیگ کنین بعضی شرکت ها تنظیمات را رایگان و یا با هزینه اندک انجام می دهند
company_hosting
April 7th, 2014, 11:37
سلام خوبید
ببخشید من هر جا هاست نا معدود و پر بازدید خریدم اخراجم کردند الان یه vps گرفتم
فقط یه آی پی و رمز روت رو به من دادن اگه میشه بگید من باید چیکار کنم من سیستم عامل لینوکس رو سفارش دادم با ویندوز چه فرقی میکنه من خودم احتمال میدم ک یه سیستم باشه با سیستم عامل لینوکس مثل سیستم خودمون با امکانات کمتر..... سرتون رو درد اوردم حسابی....بگذریم
من باید الان چیکار کنم به کسی هزینه ای رو بدم که چیزی رو نصب کنه
یه چند تا آموزش خوندم در مورد ریموت کنترل و برنامه پوتی ولی با هیچکدوم نتونستم دسترسی پیدا کنم ریموت کنترل میگه ک شما اجازه دسترسی نداری یا ریموتونخاموشه یا حث دسترسی ندارید!؟؟
پوتی هم وقتی آی پی رذو وارد میکنم میگه لوگین از :
حتما از خجالتتون در میام لطفا کمک کنید
سلام
باتوجه به این که اطلاعات ندارید تکمیلی صحبت دوستان
بگید سیستم عامل تغییر بدهند
به ویندوز اگر برای هاست دانلود میخواهید
ویندوز با 10 هزار تومان کانفیگ میشه کرد و کارکردن برای شما خیلی راحت هست ....
اما گر میخواهید سایت و هاست فایل رو انتقال بدهید صحبت های کاربر تاریمهر انجام بدهید
safeith
April 7th, 2014, 11:59
برای شروع بهتر است شما از سرور مجازی مدیریت شده استفاده کنید تا کم کم آمار دستتون بیاد و سپس خودتان سرور را مدیریت نمایید، وگرنه همین طوری شروع کردن با یک وی پی اس خام برای شما مشکل آفرین خواهد بود و ممکن است داده های خود را از دست دهید یا اگر سرور را درست و حسابی کانفیگ نکنید کاربران خود را از دست بدهد، از گفته های شما مشخص است که سایت شما بازدید زیاد و فشار زیادی روی سرور دارد پس بهتر است قبل از این که اطلاعات و کاربران خود را از دست از سرور مجازی مدیریت شده استفاده نمایید یا حداقل از شخص دیگر که مدیریت سرور قبول می کند کمک بگیرید
anylove
April 7th, 2014, 12:22
من سرور رو برای شبکه اجتماعی خریداری کردم
هزینه لاینسس رو باید هر ماه بدم
شما میتونید راهنمایی کنید که من ابتدا با یه هزینه کمتری کارم رو شروع کنم
این پول کانفیگ هر ماه به هزینه سرور مجازی اضافه میشه
اسکریپتی هم که میخوام استفاده کنم phpfox هست روی هاست لینوکس نصب میشه خودم هم با لینوکس کار کردم در حد 6-7 ماه زیاد کار آمد نبود حذفش کردم
Witch King
April 7th, 2014, 12:57
عزیز شما نمیتونی سرور رو کانفیگ کنی. برای یه 0 کیلومتر مثله شما تقریبا محاله و سایتتون خیلی باید داون باشه.
با هزینه کم ( 50 هزار تومان ) شرکت ها براتون بهترین کانفیگ رو انجام میدند.
در ظمن سرور های کانفیگ شده با cpanel رایگان هم هست در حده 70 80 هزار تومان ( در همین انجمن در خواست بدید تا آفر بدند )
موفق باشید
persianorbit
April 7th, 2014, 13:13
بله، برای یوزر های خانگی که کار آمد نیست. ( غیر از شرایط خاص )
به نظر من بدید به یکی از دوستانتان که در کار هاستینگ یا همچین چیزی هستند.
استفاده از کامند لاین زمان میبرد و احتمال خطای خیلی بالایی دارد.
ULTRAWEB
April 7th, 2014, 13:30
من سرور رو برای شبکه اجتماعی خریداری کردم
هزینه لاینسس رو باید هر ماه بدم
شما میتونید راهنمایی کنید که من ابتدا با یه هزینه کمتری کارم رو شروع کنم
این پول کانفیگ هر ماه به هزینه سرور مجازی اضافه میشه
اسکریپتی هم که میخوام استفاده کنم phpfox هست روی هاست لینوکس نصب میشه خودم هم با لینوکس کار کردم در حد 6-7 ماه زیاد کار آمد نبود حذفش کردم
همین که نظر حرفه ای شما اینه که لینوکس کارامدنبوده خودش نشون میده شما به جمع کردن اطلاعات بیشتری نیازمندی! حتی اگر سایت اجتماعی هم برقرار کنی زمین میخوری و فایده ای براتون نداره نود درصد سایت های معروف دنیا دارن لینوکس اجرا میکنن بعدش شما کار کردی و کار آمد نبوده!
anylove
April 7th, 2014, 13:54
عزیز شما نمیتونی سرور رو کانفیگ کنی. برای یه 0 کیلومتر مثله شما تقریبا محاله و سایتتون خیلی باید داون باشه.
با هزینه کم ( 50 هزار تومان ) شرکت ها براتون بهترین کانفیگ رو انجام میدند.
در ظمن سرور های کانفیگ شده با cpanel رایگان هم هست در حده 70 80 هزار تومان ( در همین انجمن در خواست بدید تا آفر بدند )
موفق باشید
همه این هزینه ها رو باید هر ماه بدم ؟
خب با این وضع اونایی که تازه شروع میکنن باید باباشون براشون حساب باز کرده باشه تقریبا میشه ماهی 100 تومان بدون هیچ در آمدی
از یه طرفم همه هاستینگ ها هاست نمیدن پنل رو میبندن
اگه کسی راهکاری داره ممنون میشم
غیر از هزینه اولیه من ماهیانه میتونم 30 تا 35 بدم .
همین که نظر حرفه ای شما اینه که لینوکس کارامدنبوده خودش نشون میده شما به جمع کردن اطلاعات بیشتری نیازمندی! حتی اگر سایت اجتماعی هم برقرار کنی زمین میخوری و فایده ای براتون نداره نود درصد سایت های معروف دنیا دارن لینوکس اجرا میکنن بعدش شما کار کردی و کار آمد نبوده!
منظورم این نبود که لینوکس بدردنخور هست من نیاز نداشتم اونموقع و گر نه از لحاظ شبکه خیلی قوی تر هست
Witch King
April 7th, 2014, 14:01
همه این هزینه ها رو باید هر ماه بدم ؟
خب با این وضع اونایی که تازه شروع میکنن باید باباشون براشون حساب باز کرده باشه تقریبا میشه ماهی 100 تومان بدون هیچ در آمدی
از یه طرفم همه هاستینگ ها هاست نمیدن پنل رو میبندن
اگه کسی راهکاری داره ممنون میشم
غیر از هزینه اولیه من ماهیانه میتونم 30 تا 35 بدم .
نه خیر دوست عزیز این هزینه برای 1 بار هست. و در ماه های بعدی هم اگر مشکل امنیتی وجود داشت ( که اگر کانفیگ اول حرفه ای باشه مشکل امنیتی وجود نخواهد داشت ) شما به پشتیبانی تیک میزنید تا مشکلتون رو حل کنند.
در ظمن اون افرادی که باباشون پولشون رو میده هیچ وقت، وقت و حوصلش و نمی کنن که یه سایت بزرگ درست کنن. رو همون رزبلاگ ترمز میزنن.
منظورم این نبود که لینوکس بدردنخور هست من نیاز نداشتم اونموقع و گر نه از لحاظ شبکه خیلی قوی تر هست
لطفا در مورد لینوکس نظر ندید.
anylove
April 7th, 2014, 18:16
نه خیر دوست عزیز این هزینه برای 1 بار هست. و در ماه های بعدی هم اگر مشکل امنیتی وجود داشت ( که اگر کانفیگ اول حرفه ای باشه مشکل امنیتی وجود نخواهد داشت ) شما به پشتیبانی تیک میزنید تا مشکلتون رو حل کنند.
در ظمن اون افرادی که باباشون پولشون رو میده هیچ وقت، وقت و حوصلش و نمی کنن که یه سایت بزرگ درست کنن. رو همون رزبلاگ ترمز میزنن.
خیلی ممنونم ازت آقایی مفید و عالی
فقط سه چیزی اگه خودم کانفیگ کنم مشکلی پیش میاد
میشه بگید چه چیزایی رو دستکاری نکنم که سیستم عامل نپره یا خراب نشه
لطفا در مورد لینوکس نظر ندید.
معذرت نمیدونستم انقدر جاهلم که ناراحتتون میکنم
Witch King
April 7th, 2014, 19:56
خیلی ممنونم ازت آقایی مفید و عالی
فقط سه چیزی اگه خودم کانفیگ کنم مشکلی پیش میاد
میشه بگید چه چیزایی رو دستکاری نکنم که سیستم عامل نپره یا خراب نشه
معذرت نمیدونستم انقدر جاهلم که ناراحتتون میکنم
خواهش
نه خیر فقط تا یادگیری کانفیگ کلی زمان میبره. تو اینترنت آموش های زیادی هست که 2 ساعته هم میتونید کانفیگ کنید اما در واقع کانفیگ نیست فقط نصب php و دیتابیس و آپاچی رو گفتن. کانفیگ حرفه ای آپاچی و پی اچ پی زمان گیره و باید حرفه ای باشید. فیلم های PHP Acadmy برای شروع میتونه خوب باشه.
چه جوابی به این سوال بدم ؟ شما فایل های سیستمی رو دستکاری نکنی چیزی خراب نمیشه. فقط یه تغییرات کوچیکی هست مثلا تغییر تو selinux که باید غیر فعال کنی و بعدش برگردونی ( یا اگر میخوای برنگردون ) در کل باید وارد باشید.
نخیر عزیز خوب نیست اینجوری صحبت کنید من از این جهت گفتم که 2 روز دیگه 4 نفر این تاپیکو می خونن فکر می کنن لینوکس واسه هاست و سرور مناسب نیست !
Mohsen6558
April 7th, 2014, 20:06
دوست عزیز بهترین کار اینه که شما هاست تهیه کنید
من نمی دونم مشکل چیه که هاست شما رو می بندن (وارز ، فشار زیاد به منابع ، استفاده ی زیاد از فضا یا پهنا و غیره)
ولی با توجه به اینکه اطلاعاتی در مورد لینوکس ندارین و نمی خوایین زیاد هزینه کنین تهیه ی یه هاستینگ برای شما بهترین حالت هست. بسته به مشکلتون می تونین هاست خارجی هم تهیه کنید.
در صورتی که بخوایین از این VPS استفاده کنین حداقل باید لایسنس دایرکت ادمین (پنج دلار در ماه ) رو خریداری کنید تا Apachi,Email,MySQL و غیره رو براتون نصب کنه بعد شما ازش استفاده کنید.
موفق باشید
Witch King
April 7th, 2014, 20:15
نه خیر امکان نصب به صورت دستی هم هست.
و نصب یک پنل رایگان مثله webmin یا کلوکسو/
اما با خرید هاست پربازدید هم موافقم.
میتونم وبسایتتون رو ببینم ؟ (anylove (http://www.webhostingtalk.ir/member/99458/))
Mohsen6558
April 7th, 2014, 20:19
پنل های رایگان خیلی اذیت می کنن و توصیه نمیشن
anylove
April 7th, 2014, 20:31
مگه نمیشه از کلوکسو استفاده کرد برای نصب اسکریپت phpfox ?
چند باری هاست پر بازدید گرفتم اعصاب نمونده برام دیگه اگه ادامه بدم باید رو سرور سایتم رو بالا بیارم
داستان سایت من {
اول تهران وب بود که تا ما به اوج رسیدیم فلنگ رو بست میزبانیش رو داد به تدبیرسرور که همه فایل هامون رو پاک کرد فقط یه یوزر و پسورد به جا موند و یه پنل خالی بعدشم تدبیر سرور کل سرور هاشون پاک شد حالا خددا داند چجوری پاک شد (نمیتونست همه هزینه رو بپردازه همه سایت ها بزرگ شده بودن با یه عذر خواهی قال قضیه رو کند)
بعدش دوباره از اول شروع کردیم تقریبا 20 -25 تا آنلاین داشتم اونم پنلم رو بست 24 ساعت فرصت داد تا من12 گیگ روو انتقال بدم
به زور تونستم رو سرور یکی از دوستام انتقالش بدم چند اخرین هاستینگ که خواستم هاست بخرم تاپ هاست بود که گفت نمیشه به سرور فشار میاره و سرعت سایت های دیگه کم میشه و پیشنهاد کرد سرور مجازی بخرم
}
اسم شبکه من انی فیس هست:محبوبترین جامعه مجازی فارسی ، محبوبترین شبکه اجتماعی فارسی (http://www.anyface.ir)
اصلا نمیدونم چجوری چه دی ان اسی رو تو پنل دامینم ثبت کنم
مشخصات vps فقط آی پی و پسورد روت رو دارم همین
ممنون میشم کمکم کنید آموزش کاملی رو گرفتم اگه مشکلی پیش نمیاد من همون کلوکسو رو نصب کنم؟
Mohsen6558
April 7th, 2014, 20:41
دوست عزیز برای شما اصلا پنل های رایگان توصیه نمیشه اینقدر اذیت می کنه و خطا های مختلف می ده (خصوصا وقتی بازدید و فشار زیاد باشه) که کلافه می کنه آدمو
Witch King
April 7th, 2014, 20:45
بله میشه با پنل رایگان مثه وبمین هم وبسایت ساخت. شما باید از bind استفاده کنید یا هم dns بسازید در پنلتون. از dns های رایگانی که تو اینترنت هست هم میتونید استفاده کنید. به این صورت که ip سرور رو میدید و به شما یک dns میده. اون dns متصل هست به ip سرور شما. بعد به راحتی می تونید تو پنل خودتون dns ها رو ست کنید.
Adline
April 7th, 2014, 21:45
به نظرم بدین براتون کانفیگ کنن و دایرکت ادمین هم نصب کنند.