PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب دوباره سیستم عامل centos

tomket
April 5th, 2014, 12:55
سلام
من vps گرفتم ، خواستم روش کلوکسو نصب کنم که اول بسم الله اررور داد و خیلی جست و جو کردم و متاسفانه به جواب نرسیدم
یکی از کاربرا در همین انجمن گفت بایست از دستور زیر استفاده کرد
yum remove php-mbstring php-mysql which gcc-c++ php-imap php-pear php-devel lxlighttpd httpd mod_ssl zip unzip lxphp lxzend mysql mysql-server curl autoconf automake libtool bogofilter gcc cpp openssl pure-ftpd yum-protectbase...

متاسفانه این دستور رو وارد کردم و دسترسیم به کل از ssh قطع شد

الان مجبور شدم که سیستم عامل رو نصب کنم

پشتیبانی که درستی جواب نمیده و برای نصب سیستم عامل هم هزینه بر می دارند ، منم گفتم وقتی اول بسم الله توی نصب کلوکسو اررور داده و مجددا بدم که سیستم عامل نصب کنند و بعدش بازم در هنگام نصب کلوکسو اررور بده این ارزش نداره برای من
پشتیبانی به من دسترسی کنسول دادند
و به من گفتند که

برای نصب مجدد سیستم عامل باید هارد فرمت بشه
و سیستم عاملی که مد نظرتون هست
مونت بشه
حال سوال من
1- برای نصب سیستم عامل centos طبق جست و جویی که کردم نسخه 6 برای نصب کلوکسو مناسب نیست و بایست از نسخه 5.* استفاده کنم
بهترین نسخه ای که برای نصب کلوکسو مناسبه کدوم نسخه هست؟
2-من نسخه فوق 32 بیت رو از کجا باید گیر بیارم
3- چطوری باید هارد رو فرمت کنم ؟
4-چطوری مونت کنم؟

خداشاهده از دیشب جست و جو کردم ولی به جواب درستی نرسیدم

ULTRAWEB
April 5th, 2014, 13:02
بازم جستجو کنین انجمن پر هست از اموزش های نصب سنت او اس روی مجازی ساز esxi
بعدهم نسخه 5 32 بیتی برای رم زیر 4 و برای رم باالای 4 64 بیتی توصیه میشه
مونت کردن ایزو رو براتون احتمالا انجام دادن و فقط شما باید نصب کنینش بعدشم سایت ال ایکس سنتر یا همون کلوکسو فعلا
در حال مهاجرت به دیتاسنتر دیگری هست و نمیتونین نصب کنین تا سایتشون بیاد بالا
اصلا هم لازم نیست شما الان او اس عوض کنی و نو کنی

hamid.soltani92
April 5th, 2014, 13:04
سلام.
اول اینکه نصب کلوکسو اصلا پیشنهاد نمیشه!
دوم اینکه نصب مجدد سیستم عامل رو سرویس دهنده وی پی استون باید انجام بده.
برای kloxo mr میتونید از سنت او اس ۶ استفاده کنید و برای kloxo باید سیستم عاملتون سنت او اس ۵ باشه.

tomket
April 5th, 2014, 13:08
سلام.
اول اینکه نصب کلوکسو اصلا پیشنهاد نمیشه!
دوم اینکه نصب مجدد سیستم عامل رو سرویس دهنده وی پی استون باید انجام بده.
برای kloxo mr میتونید از سنت او اس ۶ استفاده کنید و برای kloxo باید سیستم عاملتون سنت او اس ۵ باشه.
پس پیشنهاد شما چیست برای پنل میزبانی ؟

tomket
April 5th, 2014, 13:10
بازم جستجو کنین انجمن پر هست از اموزش های نصب سنت او اس روی مجازی ساز esxi
بعدهم نسخه 5 32 بیتی برای رم زیر 4 و برای رم باالای 4 64 بیتی توصیه میشه
مونت کردن ایزو رو براتون احتمالا انجام دادن و فقط شما باید نصب کنینش بعدشم سایت ال ایکس سنتر یا همون کلوکسو فعلا
در حال مهاجرت به دیتاسنتر دیگری هست و نمیتونین نصب کنین تا سایتشون بیاد بالا
اصلا هم لازم نیست شما الان او اس عوض کنی و نو کنی
چطوری باید هارد رو فرمت کنم ؟
طبق گفته پشتیبانی

برای نصب مجدد سیستم عامل باید هارد فرمت بشه
و سیستم عاملی که مد نظرتون هست
مونت بشه

اگرم مونت شده باشه با فرمت هارد از بین نمیره ؟(ولی با توجه به جمله فکر نکنم مونت کرده باشند)

hamid.soltani92
April 5th, 2014, 13:11
پس پیشنهاد شما چیست برای پنل میزبانی ؟
قصد فروش هاست رو دارید؟!

tomket
April 5th, 2014, 13:12
خیر ، فقط راه اندازی وب سایت خودم

ULTRAWEB
April 5th, 2014, 13:19
1-الان که نمیتونی کلوکسو شرکت lxcenterorgنصب کنی تا سایتشون درست شه و بیاد بالا
2-بده شرکت برات نصب کنه دوباره هزینشم بده کدوم شرکت هست که برای یکبارم دست شما رو نگرفته کافیه اسم ببری تا این یکبارم برات انجام بده
3-بعداز نصب اگر عجله داری باید کلکسو ام ار نصب کنی که روی نسخه 5 و 6 هم اجرا میشه و نسخه دیگه مهم نیست
4-میتونی وب مین هم نصب کنی

hamid.soltani92
April 5th, 2014, 13:19
پیشنهاد می کنم از کلوکسو استفاده نکنید.مشکلات امنیتی براتون پیش میاد.اگه امکانش رو دارید که هزینه کنید،از دایرکت ادمین یا سی پنل استفاده کنید.

tomket
April 5th, 2014, 13:35

tomket
April 5th, 2014, 13:39
2-بده شرکت برات نصب کنه دوباره هزینشم بده کدوم شرکت هست که برای یکبارم دست شما رو نگرفته کافیه اسم ببری تا این یکبارم برات انجام بده
3-بعداز نصب اگر عجله داری باید کلکسو ام ار نصب کنی که روی نسخه 5 و 6 هم اجرا میشه و نسخه دیگه مهم نیست

در حال حاضر بعد از استفاده از این دستور

yum remove php-mbstring php-mysql which gcc-c++ php-imap php-pear php-devel lxlighttpd httpd mod_ssl zip unzip lxphp lxzend mysql mysql-server curl autoconf automake libtool bogofilter gcc cpp openssl pure-ftpd yum-protectbase...
دسترسیم به ssh قطع شده
میشه راهنمایی کنید چطوری دسترسی به ssh رو باز کنم!
24 ساعت هست که سفارش رو تحوبل گرفتم
والا من برنامه ریزی کردم برای هزینه سرور مجازی و بعدشم اگه بگم نصب کنند با هزینه و مجددا این مورد پیش بیاد ارزش نداره
پشتبانی واقعا خیلی خشک هستند ، والا جست و جو که کردم همه از اون سایت فروش راضی بودند ، انشاالله این ماه ببینم چطوری هستند اگر دیدم همینطور بودند میرم از جای دیگه می گیرم
اسم نمی برم که فردا حرف و حدیثی نشه

i-whost
April 5th, 2014, 13:42
سلام
من vps گرفتم ، خواستم روش کلوکسو نصب کنم که اول بسم الله اررور داد و خیلی جست و جو کردم و متاسفانه به جواب نرسیدم
یکی از کاربرا در همین انجمن گفت بایست از دستور زیر استفاده کرد
متاسفانه این دستور رو وارد کردم و دسترسیم به کل از ssh قطع شد
الان مجبور شدم که سیستم عامل رو نصب کنم
پشتیبانی که درستی جواب نمیده و برای نصب سیستم عامل هم هزینه بر می دارند ، منم گفتم وقتی اول بسم الله توی نصب کلوکسو اررور داده و مجددا بدم که سیستم عامل نصب کنند و بعدش بازم در هنگام نصب کلوکسو اررور بده این ارزش نداره برای من
پشتیبانی به من دسترسی کنسول دادند
و به من گفتند که
حال سوال من
1- برای نصب سیستم عامل centos طبق جست و جویی که کردم نسخه 6 برای نصب کلوکسو مناسب نیست و بایست از نسخه 5.* استفاده کنم
بهترین نسخه ای که برای نصب کلوکسو مناسبه کدوم نسخه هست؟
2-من نسخه فوق 32 بیت رو از کجا باید گیر بیارم
3- چطوری باید هارد رو فرمت کنم ؟
4-چطوری مونت کنم؟
خداشاهده از دیشب جست و جو کردم ولی به جواب درستی نرسیدم

kloxo بر روی centos 5 نصب کنید، با پشتیبانی سرویس دهنده در تماس باشید تا iso مورد نظر شما mount کنند در هنگام نصب سیستم عامل میتوانید پارتیشن بندی از اول ایجاد کنید

اگر مشکلی فعلی فقط عدم دسترسی به ssh هست و هنوز سرویس قبل حذف نکردید با توجه به دستوری که زدید به راحتی قابل حل است.

tomket
April 5th, 2014, 13:51
kloxo بر روی centos 5 نصب کنید، با پشتیبانی سرویس دهنده در تماس باشید تا iso مورد نظر شما mount کنند در هنگام نصب سیستم عامل میتوانید پارتیشن بندی از اول ایجاد کنید

اگر مشکلی فعلی فقط عدم دسترسی به ssh هست و هنوز سرویس قبل حذف نکردید با توجه به دستوری که زدید به راحتی قابل حل است.

میشه لطف کنید روش حل مشکل رو بگید

i-whost
April 5th, 2014, 14:00
میشه لطف کنید روش حل مشکل رو بگید

در صورتی که دسترسی کنسول دارید ارسال کنید

tomket
April 5th, 2014, 16:31
در صورتی که دسترسی کنسول دارید ارسال کنید

ممنون میشم لطف کنید بگید که خودم انجام بدم ♥

tomket
April 5th, 2014, 17:41
کسی به ما کمک نمیکنه ؟؟؟؟

tomket
April 5th, 2014, 17:46
راستی تو کنسول این پیامو میده
Kernel Panic - not synching attempting to kill init

tomket
April 5th, 2014, 21:54
در یکی از مراحل نصب centOS قسمت تنظیمات کارت شبکه
ممنون میشم قسمت هایی که در عکس مشخص شده است رو بگید بهم
چه چیزی بایست وارد کنم (ای پی ثابتم یا ای پی دیگه ای )

کامل برایم شرح بدید ممنون میشم

راستی قسمت هاست نام(host name)
من می تونم یک دامین قرار بدم (در شیوه گذاشتن نام ممنون میشم توضیح بدید ، یعنی هر چیزی میشه گذاشت ؟؟)

Mr.Te0
April 6th, 2014, 00:55

بنده نمیدونم چرا اصرار بر نصب کلوکسو و لینوکس دارید در حالی که توانایی مدیریت اون رو ندارید.
مطمئن باشید بعد نصب هم مشکلات فراوانی خواهید داشت اگر با مدیریت سرور اشنایی نداشته باشید.
بهتر بود یک سرور ویندوز استفاده میکردید و با استفاده از وب سرویس هایی مثل WaMp server or Xampp سایتتون رو بالا میاوردید.