توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند تا سوال
keihanfar2001
April 4th, 2014, 16:03
سلام دوستان من مدتی است که به فکر راه اندازی سایت دانلود افتادم.
چند تا سوال در این باره دارم لطفا به همشون پاسخ بدین ممنون میشم.
1.فکر کنم سایت های دانلود همشون وی پی اس برای آپلود ودانلود سریع دارن دیگه درسته؟
2.وی پی اس اگه بخرم جای همون هاستو میگیره؟یعنی میتونم سایتم رو روی اون وی پی اس بزنم؟یا نه وی پی اس فقط برای آپلودو دانلود هست و باید سایتم رو همون هاست باشه؟
3.و حالا میخوام بدونم کاربردش چی هست اصلا اگه اشتباه نکنم به این شکل هست که من مثلا میخوام فتوشاپ رو روی سایتم بزارم واسه دانلود بعد میام با وی پی اس اون رو با سرعت زیاد از مثلا سایت دانلود ها با سرعت بالا بدون کم شدن حجم اینترنتم اون رو دانلود میکنم و میتونم اون رو ویرایش کنم(درست متوجه شدم؟)یا کاربرد های یگه هم داره؟
hamid.soltani92
April 4th, 2014, 16:08
سلام.به ترتیب پاسخ سوالاتون رو میدم:
۱-داشتن وی پی اس برای آپلود و دانلود اجباری نیست.در صورتی که اتصالتون به اینترنت با سرعت خیلی بالا باشه میتونید خودتون دانلود و آپلود رو انجام بدید.
۲-بله میتونید یک وی پی اس بگیرید که هم کار دانلود رو انجام بده، هم به عنوان وب سرور استفاده بشه.
۳-بله همین هست مورد مصرف.برای اینکودینگ و ... هم میتونید استفاده کنید.
موفق باشید.
keihanfar2001
April 4th, 2014, 16:18
ممنون فقط سوالای دیگه ای هم درباره راه اندازی سایت روی سرور مجازی دارم
همینجا بپرسم؟
hamid.soltani92
April 4th, 2014, 16:20
ممنون فقط سوالای دیگه ای هم درباره راه اندازی سایت روی سرور مجازی دارم
همینجا بپرسم؟
چه عیبی داره؟بپرسید.
keihanfar2001
April 4th, 2014, 16:27
روی سرور مجازی متونیم وردپرس نصب کنیم؟
توی اینترنت آموزشی پیدا نکردم شما آموزشی سراغ دارین؟
بعد میخواستم بدونم مدیریتش چطور هست مثل هاست لینوکس یا فرق داره؟چون من اصلا تا حالا باهاش کار نکردم میترسم بخرم و نتونم هیچ کار کنم
meysam021
April 4th, 2014, 16:35
نرم افزار تحت ویندوز همانند wampserver که کار باهاش بسیار بسیار آسونه ، همه چی راحت و کاربر پسند هستش.
به راحتی میتونید از اون استفاده کنید و وردپرس رو توی چند ثانیه راه اندازی کنید.
بیشتر سایت های وی ای پی اس همین کار وی آی پی انجام میدن.
hamid.soltani92
April 4th, 2014, 16:44
روی سرور مجازی متونیم وردپرس نصب کنیم؟
توی اینترنت آموزشی پیدا نکردم شما آموزشی سراغ دارین؟
بعد میخواستم بدونم مدیریتش چطور هست مثل هاست لینوکس یا فرق داره؟چون من اصلا تا حالا باهاش کار نکردم میترسم بخرم و نتونم هیچ کار کنم
بله به سادگی میتونید عین هاست لینوکس ورد پرس و بقیه اسکریپت ها رو نصب کنید.
آموزش های زیادی هست که!شما این عبارت ها رو جستجو کنید:
how to install xampp on windows
how to install iis and php
البته مورد اول به شما پیشنهاد میشه.
مدیریتش هم تقریبا شبیه به سیستم عامل ویندوز خودتون هست.تاحالا با ریموت دسکتاپ کار کردین؟
keihanfar2001
April 4th, 2014, 16:59
من تا حالا اصلا با سرور مجازی کار نکردم میخوام بخرم ولی نمیدونم میتونم با اون کار کنم یانه
موقع خرید سرور مجازی یه گزینه هایی هست مثل سیستم عامل و.... که نمیدونم چی هستن و باید کدوم رو انتخاب کنم
الان من میخوام سایتم رو روی سرور مجازی با وردپرس بزنم ولی نمیدونم کدوم گزینه ها رو باید انتخاب کنم
لطفا کامل راهنماییم کنین ممنون
hamid.soltani92
April 4th, 2014, 17:05
من تا حالا اصلا با سرور مجازی کار نکردم میخوام بخرم ولی نمیدونم میتونم با اون کار کنم یانه
موقع خرید سرور مجازی یه گزینه هایی هست مثل سیستم عامل و.... که نمیدونم چی هستن و باید کدوم رو انتخاب کنم
الان من میخوام سایتم رو روی سرور مجازی با وردپرس بزنم ولی نمیدونم کدوم گزینه ها رو باید انتخاب کنم
لطفا کامل راهنماییم کنین ممنون
عرض کردم،اگه سرور مجازی ویندوز بگیرید عین کامپیوتر خودتون هست!
سیستم عامل بستگی به میزان رم و پردازنده ای که میخرید داره.اگه زیر ۲ گیگابایت رم میخواید بگیرید ویندوز سرور ۲۰۰۳ رو انتخاب کنید.در غیر این صورت ویندوز سرور ۲۰۰۸
البته این که ورد پرس رو روی سرور دانلود بزنید اشتباهه.سعی کنید برای سایتتون یک هاست مناسب خریداری کنید.
farsitools
April 4th, 2014, 17:49
ضمن تاييد بيانات اساتيد محترم
سرور وي پي اس يك كامپيوتر است كه با تكنولوژي مجازي سازي ايجاد مي شود خلاصه گيجتون نكنم
يك كامپوتر است مثلا در يك جاي امن به نام ديتا سنتر حالا يا در ايران يا آمريكا و هرجا كه به يك اينترنت پرسرعت 100 مگ 1000 مگ و ... متصل است
شما چون تازه كاريد گيجتون نكنم كه لينوكس و كنترل پنل و ... چيه
اين كامپيوتر مثل كامپيوتر شخصي خود شما است اما مي تونه بي نهايت ساعت بي وقفه روشن باشه و براي شما فعاليت كنه و شما هم مي تونيد با ابزاري كه در ويندوز است به اسم ريموت دسكتاپ به اون متصل بشيد و مثل كامپيوتر خودتون كنترلش كنيد
حالا اين كامپيوتر به دليل شرايط و اينترنت قويي كه داره مي تونه گيم سرور باشه وب سرور باشه فايل هاست و خلاصه هر چي كه بگيد....
در كل شما هرجا باشيد مي تونيد به اين سرور متصل بشيد حالا چه در ايران باشه چه در خارج و اينا
حالا بايد ديد شما براي چي نياز داريد تا ما شما را راهنمايي كنيم كه چه سخت افزار و سيستمي را سفارش بدين
اگر تازه كاريد پيشنهاد ميكنم با يك وي پي اس ويندوزي مثلا 2003 شروع كنيد تا بعدها كه با لينوكس هم آشنا ميشيد و خودتون استاد ميشيد