PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا نظر بدید کدام دیتا سنتر OVH یا Online.NET ؟!؟

taha_2011
April 4th, 2014, 14:22
سلام
از دوستانی که تجربه این 2 دیتا سنتر قدرتمند رو دارند خواهش میکنم در این تایپیک نظر بدند
کدام دیتا سنتر OVH فرانسه یا Online.NET ؟!؟
از نظر فایروال و آنتی دیداس کدام یک قوی تر هستند؟؟
از نظر ابیوز و پورت؟

لطفا برای نظر خود توضیحاتی را ارائه نمایید
موندم کدوم سرور اختصاصی رو تهیه کنم؟

zartosht
April 4th, 2014, 21:22
من از ovh سرور دارم و کاملا راضی هستم ، ارائه دسترسی به رول های firewall آنتی رایگان DDos و port 300 مگ گارانتی شده ، با ترافیک نامحدود واقعا با کیفیت و پشتیبانی بسیار خوبی دارند ، کیفیت سخت افزار بالای داره ،

SainaServer
April 4th, 2014, 23:05
درود
بنده با OVH کار کردم و بسیار راضی هستم firewall , پورت او وی اچ هم که خیلی عالی هست.
با ONLINE تجربه کاری نداشتم متاسفانه
موفق باشید.

majidisaloo1
April 4th, 2014, 23:10
چندین سال است از ovh سرویس میگیریم و سرویس دهنده هستیم
ovh بسیار مناسب است
همه جوره تایید میشود شبکه بسیار اصولی و قدرت مندی دارند

با سپاس
عیسی لو

OmidX
April 4th, 2014, 23:45
Ovh از هر نظر تایید میشه ...

mohsen12
April 5th, 2014, 16:17
مگر کسی سرور از Online.NET تونسته بگیره ؟

taha_2011
April 5th, 2014, 16:37
مگر کسی سرور از Online.NET تونسته بگیره ؟
جناب
websazha (http://www.webhostingtalk.ir/member/10761/) در تایپیک قبلی بنده فرمودند با online.net کار کردند و فرمودند فایروالش قوی تره ovh هست

دیتاسنتر که آنتی دیداس ارائه میشه ovh فرانسه , online.net فرانسه . که با هر 2 کار کردم خوب هستن سیستم آنتی دیداس و سیستم آنتی دیداس online.net بهتر پاسخ گو بود.
اما هزینه ای پی هر ای پی 2 یورو هست و برای مجازی سازی به خاطر قیمت ای پی نامناسب / بهترین گزینه برای هاستینگ

arc1o0
April 5th, 2014, 16:58
سلام

در حال حاضر او وی اچ بزرگترین دیتاسنتر دنیاست و ظرفیت میزبانی 1 میلیون سرور را فراهم کرده است

مقایسه او وی اچ با آنلاین دات نت مثل مقایسه بنز و پراید است!

http://netiran.co/R2/files/www.Netiran.co_The_worlds_largest_data_center_www. Net-co.ir.mp4

Mr.Te0
April 6th, 2014, 00:50
Ovh امطمئنن..!