PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال vps بین دو سرور vmware esxi

Iran Tech
April 3rd, 2014, 14:23
سلام
دوستان من میخوام تعدادی vps رو از یک سرور انگلیس با vmware esxi 5.5 به سرور دیگری در آلمان با vmware esxi 5.1 منتقل کنم.
بهترین روشی که هم سریع باشه و هم مطمئن، چی میتونه باشه؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.

sarwhost
April 3rd, 2014, 14:42
سریعترین روش و اسانترین روش انتقال از وی سنتر هست

ULTRAWEB
April 3rd, 2014, 14:43
همیشه روش بالا ساده ترین روش نیست ممکن است لینک ارتباطی دارای سرعت بسیار پایین باشد بین دو قاره
بهتر است تک تک اکسپورت کنین و تمپ ها رو از اف تی پی انتقال دهید د

sarwhost
April 3rd, 2014, 14:53
در روش تمپلت یک بار زمان نسبتا زیاد برای گرفتن اکسپورت از وی پی اس هست که اگر هارد زیاد باشه دیگه .....
و دوم انتقال و دپلوی کردن تمپلت که زمان بر هست

Iran Tech
April 3rd, 2014, 15:21
در روش تمپلت یک بار زمان نسبتا زیاد برای گرفتن اکسپورت از وی پی اس هست که اگر هارد زیاد باشه دیگه .....
و دوم انتقال و دپلوی کردن تمپلت که زمان بر هست

در روش تمپلیت نیاز به فضای خالی زیادی هست
چون vps ها حجمشون بالا هست و زمان زیادی هم صرف اکسپورت میشه.

از طریق vcenter هم تا حالا انجام ندادم.
اگر بتونید کمکم کنید در این زمینه ممنون میشم.
در حدود 2 ترابایت حجم کل فایل ها میشه.

sarwhost
April 3rd, 2014, 15:25
باید یک ویندوز 2008 ار 2 نسبت کنید و نصب به ورژن مجازی سازهاتون ویسنتر همون ورژن نصب کنید و بعد دوتا سرور ادد کنید و انتقال دهید

Iran Tech
April 3rd, 2014, 15:38
باید یک ویندوز 2008 ار 2 نسبت کنید و نصب به ورژن مجازی سازهاتون ویسنتر همون ورژن نصب کنید و بعد دوتا سرور ادد کنید و انتقال دهید

خوب ورژن مبدا 5.5 هست و مقصد هم 5.1
منم روی سرور مبدا یه سرور 2008r2 و 5.5 رو نصب کردم طبق آموزش ها
ولی با vcenter زیاد کار نکردم
دقیقا نمیدونم به چه شکل میشه این کار رو انجام داد
یه چیز دیگه هم که میخواستم بدونم اینه که چطور میتونم برای هر یوزر یه اکانت تو vsphere ,vcenter درست کنم که بتونه سرورشو مدیریت کنه.
ممنون میشم در این موارد کمکم کنید..

soheil.hidd3n
April 3rd, 2014, 20:41
خوب ورژن مبدا 5.5 هست و مقصد هم 5.1
منم روی سرور مبدا یه سرور 2008r2 و 5.5 رو نصب کردم طبق آموزش ها
ولی با vcenter زیاد کار نکردم
دقیقا نمیدونم به چه شکل میشه این کار رو انجام داد
یه چیز دیگه هم که میخواستم بدونم اینه که چطور میتونم برای هر یوزر یه اکانت تو vsphere ,vcenter درست کنم که بتونه سرورشو مدیریت کنه.
ممنون میشم در این موارد کمکم کنید..
سلام
vcenter نصب میکنی بعد data center میسازی بعد توش esxi ها رو ادد میکنی ماشین میان توش
از هاست اون طرف vmotion میکنی طرف که میخوای خیلی سادس اصلش اینکه بخوای روشن انتقال بدی یا خاموش
یک نکته دیگه data store اگر یکی نباشه این عمل جایجایی همگی داره از کارت شبکت انتقال پیدا میکنه که خیلی طول میکشه یا اینکه vmdk کلا برداری به روشی ببری اونجا

برای ساخت یوزر باید vcenter بری یوزر بسازی همان جا گروه بسازی پرمیشن بدی که در حد نیاز دسترسی داشته باشند

mhiizadi
April 4th, 2014, 04:03
export

websazha
April 4th, 2014, 04:19
نمی تونید انتقال بدید از 5.5 به 5.1 اگر وی پی ها رو زمانی که ایجاد کردید آپدیت درایور زده باشید.
اگر انجام نداده باشید بهترین راه Vcenter هست/اگر ندارید FTP منتقل کنید.

sarwhost
April 4th, 2014, 09:19
شما باید الان ورژن ویسنتر 5.5 نصب کنید
https://www.google.de/search?q=how+to+install+vcenter+server+5.5&rlz=1C1CHMO_enIR570IR570&oq=how+install+visenter5.5&aqs=chrome.2.69i57j0l5.24938j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8