PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست warez

camel_60
April 3rd, 2014, 14:02
با سلام خدمت شما
من در حال حاظر باید دو دامنه و هاست رو تمدید کنم ...
الان میخوام یه اسکریپت فلش رو بر روی سایتم نصب کنم که پولی هستش .... رو هاست معمولی ورژن نال شده نصب بشه چه اتفاقی میفته؟
هاست وارز شنیدم که قوانین کپی رایت نداره درسته ؟؟؟؟ رو وارز نصب کنم بهتر هستش؟
این شرکته هم 200 مگابایت هاست ایران که میگه به کپی رایت حساس نیست و سرعتش بالاست رو میخواد 49000 تومان بده که به نظر من خیلی بی انصافی هستش ...
با تشکر اگر راهنمایی کنید ...

raminramz
April 5th, 2014, 17:48
من هاست ایران 200 مگابایت رو از اینا کمتر میدم اما چرا ایران هاست های خارجی هم وارز هستن من یک مدل آلمان دارم با همین مشخصات سالی 10 تومان وارز هم هست
اما خوب بدونید هر کی پول بیشتر میده آش بیشتری میخوره شاید این 10 تومان من پس فردا طوریش بشه ما تضمین نکنیم
هاستینگی هم که خیلی ارزون بده و نون هاستینگ های دیگه رو الکی آجر کنه اون بعدا با دردسر مواجه میشه هم اه هاستینگ های دیگه میگیرش هم خرج سرور رو نمیتونه بده پس فردا با مشکل روبه رو میشه
از یه طرف بعضی ها هم الکی قیمت رو بالا میدن بهتره که کمی تحقیق کنید

بیرجند
April 5th, 2014, 18:13
با سلام خدمت شما
من در حال حاظر باید دو دامنه و هاست رو تمدید کنم ...
الان میخوام یه اسکریپت فلش رو بر روی سایتم نصب کنم که پولی هستش .... رو هاست معمولی ورژن نال شده نصب بشه چه اتفاقی میفته؟
هاست وارز شنیدم که قوانین کپی رایت نداره درسته ؟؟؟؟ رو وارز نصب کنم بهتر هستش؟
این شرکته هم 200 مگابایت هاست ایران که میگه به کپی رایت حساس نیست و سرعتش بالاست رو میخواد 49000 تومان بده که به نظر من خیلی بی انصافی هستش ...
با تشکر اگر راهنمایی کنید ...

صندوق پیام های خصوصی پر شده خالی کن پخ کنم

در خدمتم هاست وارز زیر قیمت لایت اسپید

http://www.up-it.ir/