ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی برای وردپرس

B3hn4M
April 2nd, 2014, 21:35
سلام

داخل لوکال هاست یک سایت وردپرسی دارم که تو زمینه تجارت الکترونیک هست و
صفحات سایت تقریبا حجم بالایی دارن (حدود 3 تا 4 مگ)
از پلاگین هم زیاد استفاده شده.

با اینکه تازه میخوام راه اندازیش کنم ولی میخوام از یک دیتا سنتر خوب استفاده کنم.
حافظه ssd raid10
پینگ پایین
فضا هم حداکثر 1 گیگ لازم دارم
مشکل تحریم هم نداشته باشه و
بقیه موارد هم لطفا خودتون در نظر بگیرین.

لطفا با توجه به شرایط بالا سرویس دهنده مناسبی رو معرفی کنین.
ممنون

sajjad65
April 2nd, 2014, 21:39
بهتر است در قسمت درخواست سرویس سرور مجازی از بچه های انجمن تهیه کنین بهتر نیست ؟

SoltanHost.Net
April 2nd, 2014, 21:42
لطفا در بخش آموزشی درخواست ندید ! اگر افر بدیم خلاف قوانین هستش در قسمت درخواست سرویس تاپیک بزنید

سپاس

B3hn4M
April 2nd, 2014, 21:44
بهتر است در قسمت درخواست سرویس سرور مجازی از بچه های انجمن تهیه کنین بهتر نیست ؟

لطفا در بخش آموزشی درخواست ندید ! اگر افر بدیم خلاف قوانین هستش در قسمت درخواست سرویس تاپیک بزنید

سپاس

میخوام مستقیم سفارش بدم و مشکلی برای پرداختش ندارم
لطفا سرویس دهنده مناسب پیشنهاد بدین یا اگه نکته دیگه ای هست که باید در نظر بگیرم بگین.
ممنون

SoltanHost.Net
April 2nd, 2014, 21:47
میخوام مستقیم سفارش بدم و مشکلی برای پرداختش ندارم
لطفا سرویس دهنده مناسب پیشنهاد بدین یا اگه نکته دیگه ای هست که باید در نظر بگیرم بگین.
ممنون

طبق گفته دوستون جای تاپیک رو عوض کنید همکاران بهترین آفر ها با پرداخت مستقیم و تجویل آنی برای شما دارن !

B3hn4M
April 2nd, 2014, 21:51
طبق گفته دوستون جای تاپیک رو عوض کنید همکاران بهترین آفر ها با پرداخت مستقیم و تجویل آنی برای شما دارن !

من الان آفر نمیخوام, نظرتون رو میخوام
برای همین اینجا تاپیک زدم.

spsgorgan
December 27th, 2014, 10:10
چه نظری دوست من ؟ با اطلاعاتی که شما فرمودید هاست اشتراکی اگر بگیرید منابع سرور رو زیاد مصرف می کنید و اگر عزیزی ارائه کرد هم برای خودش سختی خریده هم شما. بهترین راهکار شما یک vps در حجم کم هست. که هم بتونید با کانفیگ اولیه مناسب پایداری سایتتون رو تضمین کنید و هم اگر نیاز به ارتقا داشتید دست خودتون باشه.