ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ايا ريسلر مي تواند دامين مشتري را لغو كند؟؟

ali. alibag
April 2nd, 2014, 00:44
سلام دوستان

مدتي قبل داميني كه تمديد كرده بودم از دسترس خاج شد و در بنل دامين اونو اكسباير مي نوشت

تابيكي زدم در انجمن و از دوستان راهنمايي خواستم

الان ريسلر ايراني بيام داده كه همه دامين هاي منو لغو مي كنه !!!

ايا يك ريسلر مي تونه دامين مشتريشو لغو كنه به اين دليل كه به غير فعال شدن سرويسش اعتراض كرده؟

اين متن بيام شركت اي وب هاست هست كه براي من بيام خصوصي فرستادن

با توجه به تاپیک اکسپایر شدن دامینی که تازگی تمدید کردم (http://www.webhostingtalk.ir/f59/107358/index2.html)
و قوانین انتشار نشر اکاذیب تمامی سرویس شما بزودی معلق می شود و به صورت قانونی این تخلف شما پیگیری می شود

dr.host
April 2nd, 2014, 01:19
این هاستینگ نمیتونه همچین کاری بکنه . شما میتونید ازش شکایت بکنید. بهتر بود از یک جای مطمئن و معتبر خرید میکردی تا از اینجا این هاستینگ

novin-web
April 2nd, 2014, 01:30
سلام
یله ربسلر میتونه دامنه رو لغو کنه
چون مالک اصلی دامنه به حساب میاد
بهتر هست با مذاکره مشکل رو رفع کنید.

ali. alibag
April 2nd, 2014, 02:02
يعني داميني كه من هزينه اش رو دادم

به نام من ثبت هست و مسىوليتش با منه مالك حقيقيش كسي ديكه است ؟

ali. alibag
April 2nd, 2014, 02:06
يعني داميني كه من هزينه اش رو دادم به نام من ثبت شده و مسوليتش با منه مالك واقعيش كسي ديكه است ؟

sajjad65
April 2nd, 2014, 02:08
زیر مجموعه بودن این مشکلات هم دارد

ali. alibag
April 2nd, 2014, 02:40
اين بيام خصوصي شركت اي وب هستش كه جون من جيزي براي مخفي كردن ندارم و مايلم ديكران هم قضاوت و راهنمايي بفرمايند عينا نقل مي كنم و همينجا باسخ ميدم

.
.
.

چرا با نام کاربری اصلی پیام نمیدین؟

بله تا 24 ساعت اینده تمامی دامنه شما قفل و قانونا تخلف شما پیگیری می کنیم

نمونه دروغ پردازی شما و تشویش اذهان عمومی

"
متاسفانه واسطه ایرانی با گفتن اینکه مشکل از سمت ما نیست و ما تمدید کردیم از پی گیری مسئولیت خودداری می کنه

تیکت ها رو حذف می کنن

تلفن های منو هم جواب نمی دن

الان بابت تعطیلی سایت من دچار خسارت زیادی شدم و این شرکت بی مسئولیت هیچ کاری انجام نمی ده

با توجه به اینکه این شرکت در همین انجمن تبلیغات زیادی می کنه برای حل این مشکل و اینکه دیگران هم دچار مشکل من نشن چکار باید کرد ؟

ایا میشه به کمک و پشتیبانی مدیران این انجمن امید وار بود

من برای یک ماموریت اداری در حال حاضر عراق هستم اما هفته اینده رو کمرخصی گرفتم که بیام ایران و از نزدیک پی گیری کنم قضیه رو

چه کار هایی باید انجام بدم ؟؟

"

شب خوش

جانب اي وب هاست

اكر به خودتون زحمت مي دادين و مشخصات من رو در حساب كاربريم و اطلاعات هو ايز جك مي كرديد متوجه ميشديد كه اين اسم و فاميل واقعي منه

اما اينكه مي فرماييد دروغ بردازي لطفا بفرماييد كجاي حرف من دروغه تا من مستنداتش رو بزارم تا دوستان قضاوت كنن

من مطمين هستم كه شما در هر صورت دامين ها رو لغو خواهيد كرد

اما من هم از همه ظرفيت ها برا احقاق حق استفاده خواهم كرد و به همه اشكال ممكن موضوع رو بي خواهم كرفت

iwpanel
April 2nd, 2014, 08:36
سلام دوستان

مدتي قبل داميني كه تمديد كرده بودم از دسترس خاج شد و در بنل دامين اونو اكسباير مي نوشت

ايا يك ريسلر مي تونه دامين مشتريشو لغو كنه به اين دليل كه به غير فعال شدن سرويسش اعتراض كرده؟

با توجه به تاپیک
اکسپایر شدن دامینی که تازگی تمدید کردم (http://www.webhostingtalk.ir/f59/107358/index2.html)
و قوانین انتشار نشر اکاذیب تمامی سرویس شما بزودی معلق می شود و به صورت قانونی این تخلف شما پیگیری می شود

سلام
دوست عزیز اگه شما هزینه را پرداخت کردید و تخلفی با دامنه انجام ندادید باشکایت کردن حق خودتون روبگیرید ولی اگه خلاف این قضیه هست که حق با شرکت می باشد ومی تواند طبق سیاست خودش عمل کنه

iwpanel
April 2nd, 2014, 08:45
سلام دوستان

با توجه به تاپیک
اکسپایر شدن دامینی که تازگی تمدید کردم (http://www.webhostingtalk.ir/f59/107358/index2.html)

شما با توجه به نمادی که شرکت مربوط داره میتوانید در وزارت صنعت و معدن از این شخص شکایت کنید