توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی ؟؟؟
robiniho_664
April 1st, 2014, 18:44
با سلام
من 4 تا سایت دارم و با 4 تا هاست دانلود
میشه یک سرور اختصاصی گرفت و هر چهار سایت رو بزرارم روی اون و بالا بیاد
و اینکه میشه از سرور اختصاصی هم به عنوان هاست دانلود برای چهار سایتم و هم هاست سایت هام استفاده کنم ؟؟
ممنون
sajjad65
April 1st, 2014, 18:51
بله هنگام خرید سرور درخواست نصب مجازی ساز بدهید
سرور مجازی بسازید در مجازی ساز بدون مشکل میتوانین سایتون راه اندازی کنین
aligoli
April 1st, 2014, 18:51
اگر بازدید بالایی ندارند، مشکلی نیست.
اما اگر پر بازدید هستند پیشنهاد می شوند، هاست دانلود روی سرور اختصاصی و سایت ها روی سرور مجازی دیگر یا سرور اختصاصی دیگر میزبانی شوند.
Mohsen6558
April 1st, 2014, 20:29
بهترین حالت احتمالا این باشه که شما یه سرور اختصاصی بگیرید با یه کنترل پنل (مثلا دایرکت ادمین) بعد هشت تا اکانت توش باز کنید (چهار تا دانلود ، چهار تا سایت معمولی) و همشونو یه جا مدیریت کنید
البته یه سری محدودیت ها هم هست مثل : قانون کپی رایت ، میزان پهنای باند مورد استفاده ، مقدار مصرف منابع توسط سایت های شما و ...
zartosht
April 1st, 2014, 21:38
پشنهاد میشه سروری که خریداری میکنید یک نفر به عنوان پشتیبان داشته باشید تا آشنای کامل با مدیریت سرور داشته باشد ، البته سرویس دهنده های هستند که سرور را با پشتیبانی کامل ارائه میدهند .
همچنین میزان بازدید ، دانلود ، ترافیک مصرفی سایت های خود را مطرح کنید تا دوسنان بتوانند سرور های که قدرت میزبانی سایت های شمارا دارند به شما پیشنهاد بدن .
robiniho_664
April 1st, 2014, 21:56
اگر بازدید بالایی ندارند، مشکلی نیست.
اما اگر پر بازدید هستند پیشنهاد می شوند، هاست دانلود روی سرور اختصاصی و سایت ها روی سرور مجازی دیگر یا سرور اختصاصی دیگر میزبانی شوند.
میشه یک سرور اختصاصی قوی گرفت و همه سایت ها با هاست دانلود داخلش قرار داد (4 تا سایت)