توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور میکروتیک
Mehdi 130
April 1st, 2014, 17:41
سلام
شاید سوال من زیاد به این بخش مربوط نباشه پیشاپیش ازتون معذرت میخوام
من با جستجو برخی فروشندگان سرور به نام سرور میکروتیک برخوردم که هارد و رم خیلی خیلی پائینی داره
مگر میکروتیک سیستم عامل دستگاه های فرستنده بیسیم نیست پس چرا به عنوان سیستم عامل میفروشن ؟
این سیستم عامل در وب چه کاربردی داره ؟ چه قابلیت هایی داره آیا باید اونو یاد بگیریم ؟
از چه رنج قیمتی شروع میشه ؟
با تشکر
sajjad65
April 1st, 2014, 17:50
میکروتیک به عنوان یک روتر بیشتر کاربرد دارد
در سرور های اختصاصی به عنوان یک روتر در اعمال بستن پورت .... کاربرد دارد
میکروتیکی که در شبکه های بی سیم میفرمایید به صورت دستگاهی است برای شبکه های کاری مانند سرور های isp شبکه های بزرگ
به صورت سیستم عامل جهت اعمال کارهایی از قبیل کدگزاری تانل کردن ایجاد محدودیت در ای پی ها پورت ها بستن پورت های غیر مجاز بستن پورت p2p تورنت است
سیستم عامل به خاطر حجم بسار پایین نیاز به هارد و رم بالایی ندارد رم 64 و هارد1 هم کفایت می کند
قیمت هم بستگی به نوع کاربرد و از چه لوکیشنی بگیرید فرق دارد و قیمت هم از 12-15 تومان شروع میشود این قیمت متداول است
Mehdi 130
April 1st, 2014, 18:32
ببخشید اطلاعات من در مورد شبکه زیاد نیست ولی
با سرچ در گوگل متوجه شدم به عنوان *** / o*** / تاناینگ / https/***** کاربرد داره
میشه لطفا بفرمائید کاربرد اینها چیه تا جایی که من میدونم ما یک زمانی برای فی ل*** از این ابزارها استفاده میکردیم که اونها هم توسط مخابرات بسته شده کلا پس راه اندازی این سرویس ها و فروش این سیستم عامل چه لزومی داره
sajjad65
April 1st, 2014, 18:43
به دلیل قوانین انجمن از سوال کردن و ایجاد این مباحث خودداری فرمایید