ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش ارائه وی پی اس از کجا باید شروع کرد؟

mehrshad13and11
March 31st, 2014, 20:03
با سلام خدمت دوستان عزیز
سوالی که چند وقت میخوام بدونم جواب ش رو اینکه با یه سرور اختصاصی بشه وی پی اس ارائه کرد.
خیلی از کاربرای همین انجمن با حرف خودشون میگن از همینجا یاد گرفتن و شروع کردن الان همه چیز یک سرور میدونن..
خب من الان بخوام با مجازی ساز ها وی ام ور و ... کار کنم بتونم حداقل دو سرور مجازی بسازم البته برای یادگیری میگم برای فروش نمیخوام.
باید سرور اختصاصی بخرم برای تست و اموزش ؟؟ یعنی اون همه پول بدم برای تست خب پولش جور بشه من نمیدونم اولین قدم چیه وقتی یه سرور اماده برای مجازی ساز تحویل میگیرم باید چیکار کنم روش ...
لطفا راهنمایی کنید تا با ساده ترین اموزش ها بتونم یاد بگیرم.
اینجا هم انجمن اموزشی تو ایران هست مرجع دیگه ای نیست پس لطفا یاد بدید :-s

sajjad65
March 31st, 2014, 20:30
سلام عزیز
در مورد هزینه سرور برای اغاز میتوانید از سرور های ارزان قیمت استفاده کنین برای اموزش که cpu ram پایینی دارند
بیشتر دیتاسنترها هم در صورت درخواست مجازیی ساز نصب می کنند براتون رایگان و بعضی هاهم با هزینه
بسته به نوع مجازی ساز لینوکس یا ویندوز باشد اموزش ها فرق دارند معمولا هم لینوکس استفاده می شود هزینه کمتری دارد
انواع مجازی ساز برای لینوکس وجود دارد از رایگان تا پولی و معمولا بیشتر رایگان است مانند vmware و یا kvm که به صورت انلاین هم سرور میسازد هزینه لایسنس دارد

mehrshad13and11
March 31st, 2014, 21:19
ممنون داداش میشه اموزش هایی که تو این انجمن هست خودتون از اونا شروع کردید لینک بدید
شما بهتر میدونید که کدوم مناسبه خودم میخوام کانفینگ ها رو یاد بگیرم.

Mr.Te0
April 1st, 2014, 02:02
http://www.webhostingtalk.ir/f10/9545/

svgdata
April 1st, 2014, 03:48
با سلام

اولین چیز در ارائه سرور مجازی یا همون وی پی اس هزینه سرور هست

برای بار اول سرور کوچیک بردارید

سرور بزرگ باعث ضرر مادی میشه

بعد سرور رو ارتقا بدید و بزرگ کنید دیتا سنتر های مختلفی هستند که آفر های سرور های بزرگی میزنن که آدم رو وسوسه به خرید میکنه ولی وقتی نتونید سرور رو پر کنید باعث ضرر میشه

با جستجو در اینترنت هم میتونید آموزش نصب ویندوز در مجازی ساز یا آی پی دادن به سرور و غیره رو یاد بگیرید

با تشکر