PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره درباره خرید vps

mazinani
March 29th, 2014, 09:23
سلام خدمت همه دوستای گلم
من یک راهنمایی میخوام در مورد خرید vps جدید. ما یک سایتی رو خریدیم که در حال حاضر از vps لینوکس استفاده میکنه که مشخصاتش اینه:
Ram: 1024 mb
Hard: 100 gb
bandwidth: 1000gb
1 ip ekhtesasi
10 gb fazaye poshtibani rayegan

هزینه ماهیانه 65 هزار تومان
کنترل پنل: دایرکت ادمین
--------------------------------
حالا چون باید سرویس جدید خریداری کنیم با توجه به مشخصات بالا و آماربازدید روزانه 10 تا 15 هزار چه سرویسی رو از کجا پیشنهاد میکنید؟
لازم به ذکره که در حال حاضر گاهی لود سرور بالا میزنه و اخطار میاد. راهنماییم کنید که چی رو باید بالاتر ببرم؟ رم یا سی پی یو؟

amirfateh
March 29th, 2014, 09:37
سلام
فکر می کنم پست را جای اشتباه زدید
از مدیران بخواهید تا پیک رو به بخش صحیح منتقل کنند تا دوستان به شما مشورت لازم را ارائه کنند.

Mr.Te0
March 31st, 2014, 00:20
سلام خدمت همه دوستای گلم
من یک راهنمایی میخوام در مورد خرید vps جدید. ما یک سایتی رو خریدیم که در حال حاضر از vps لینوکس استفاده میکنه که مشخصاتش اینه:
Ram: 1024 mb
Hard: 100 gb
bandwidth: 1000gb
1 ip ekhtesasi
10 gb fazaye poshtibani rayegan

هزینه ماهیانه 65 هزار تومان
کنترل پنل: دایرکت ادمین
--------------------------------
حالا چون باید سرویس جدید خریداری کنیم با توجه به مشخصات بالا و آماربازدید روزانه 10 تا 15 هزار چه سرویسی رو از کجا پیشنهاد میکنید؟
لازم به ذکره که در حال حاضر گاهی لود سرور بالا میزنه و اخطار میاد. راهنماییم کنید که چی رو باید بالاتر ببرم؟ رم یا سی پی یو؟

شما میتونید از جای معتبر هاست پر بازدید تهیه کنید تا مجبور نباشید مشکلات ناشی از مدیریت سرور را نیز به دوش بکشید.

mizbanpars.com
March 31st, 2014, 00:40
از نظر من همون سرور مجازی برای شما بهتره
سرورتون هم به رم 2 گیگ ارتقاع بدید که سایر موارد هم متناسب با اون ارتقاع پیدا کنه (البته به سرویس دهنده شما هم ربط داره)
کانفیگ سرور رو هم به یک فرد متخصص بدید که برانون انجام بده