PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای بروزرسانی ejabberd

fadakweb
March 29th, 2014, 03:26
با سلام و درود خدمت اساتید

بنده سیستم ejabberd رو بر روی سرور مجازی خودم نصب کردم ولی این نسخه 2.1.11 قدیمی هستش . هم اکنون میخوام این نسخه رو به آخرین نسخه بروزرسانی کنم . ولی دانش فنی کافی رو ندارم . از دوستان هر کسی میتونن به بنده برای این کار کمک کنند لطفا بگن چطور این کار رو باید انجام بدم .

در راهنمای این سیستم نوشته شده که ابتدا باید نسخه قبلی رو uninstall کرد و سپس نسخه جدید رو نصب کرد ولی بنده دستور uninstall رو نمیدونم ! شاید برای دوستان این سوال پیش پا افتاده باشه ولی شرمنده بنده یکم مبتدیم

سیستم عامل سرور مجازی بنده هم centos 5.10 هستش

ممنون میشم راهنماییم کنید . اگر کسی از دوستان هم به ejabberd اشراف دارند لطفا اعلام کنند سپاس گذارم

:53:

fadakweb
March 29th, 2014, 12:58
کسی از دوستان نمی تونه کمک کنه ؟

nginxweb
March 29th, 2014, 13:07
درود بر شما

دوست گرامب ابتدا repo را روی centos نصب کنید

wget http://dl.fedoraproject.org/pub/epel/5/x86_64/epel-release-5-4.noarch.rpm
sudo rpm -Uvh epel-release-5*.rpm

سپس با دستور زیر بروزرسانی نمایید

sudo yum update ejabberd

fadakweb
March 29th, 2014, 13:54
درود بر شما

دوست گرامب ابتدا repo را روی centos نصب کنید

سپس با دستور زیر بروزرسانی نمایید

درود . با تشکر از راهنماییتون

ولی وقتی دستور update رو میزنم این پیام رو میده و ظاهرا بسته ای موجود نیست

[root@imagap ~]# sudo yum update ejabberd
Loaded plugins: fastestmirror, protectbase, replace, security
Loading mirror speeds from cached hostfile
* addons: ftp.osuosl.org
* base: centosy3.centos.org
* epel: less.cogeco.net
* extras: ftp.osuosl.org
* updates: centosq4.centos.org
0 packages excluded due to repository protections
Skipping security plugin, no data
Setting up Update Process
No Packages marked for Update

باید چیکار کنم ؟:-s

fadakweb
March 29th, 2014, 14:22
بنده با دستور زیر ejabberd رو حذف کردم

yum remove ejabberd

و آخرین نسخه رو هم دریافت کردم و وقتی میخوام نصب کنم این خطا رو در پایان نصب میده !

Please wait while Setup installs ejabberd on your computer.

Installing
0% ______________ 50% ______________ 100%
########################################
Error: Error running Post Install Script.
The installation may have not completed correctly

این مشکل رو چگونه باید برطرف کنم ؟

یکی از دوستان قبلا گفته بود که ejabberd با apache مشکل داره و باید پورتشون عوض بشه ! من که نفهمیدم منظورشون چی بود

اگر دوستان راهنمایی کنند یا می تونند مشکل رو برطرف کنند بگند مشخصات رو براشون پ.خ کنم

مرسی

fadakweb
March 29th, 2014, 19:34
اگر این کار رو با هزینه هم کسی از دوستان بتونه برام انجام بده در حد توانم پرداخت می کنم . :53:

hamid.soltani92
March 30th, 2014, 20:39
سلام.
مشکل شما ناشی از تنظیم اشتباه پایگاه داده هست.
این فایل رو دانلود کنید و توی mysql وارد کنید.
https://github.com/processone/ejabberd/blob/master/sql/mysql.sql
بعد فایل ejabberd.cfg روبه صورت زیر ویرایش کنید و مشخصات پایگاه داده رو وارد کنید.
خط زیر رو کامنت کنید.
{auth_method, internal}
خط زیر رو آنکامنت کنید.
{auth_method, odbc}
این خط رو هم ویرایش کنید و مشخصات خوذتون رو بذارید:
{odbc_server, {mysql, "db_server_location", "schema", "user", "password"}}
موفق باشید.

fadakweb
March 30th, 2014, 20:43
مرسی آقا حمید

بنده یک مقدار مبتدی هستم . اول اینکه اون فایل رو که دانلود می کنم با چه دستوری باید توی mysql وارد کنمش ؟

دوم اینکه چطور مشخصات پایگاه داده و کامنت و آنکامنت باید کنم ؟

ممنون میشم در این باره راهنماییم کنید

azadmol
April 6th, 2014, 06:58
سلام
دوست عزیز تنظیمات دیتابیس اجبرد بعد از نصب اون اعمال میشه . اگه میخوایی از طریق سورس کد اجبرد رو نصب کنید بهتره ک ورژنی که میخوای اونو نصب کنید رو بگید چونکه در هر ورژن ی تغییراتی اعمال شده و باعث شده متفاورت باشه نصبش . اما از نظر من شما ورژن خوبی داری اصلا هیچ احتیاجی نیست ورژن جدید اونو نصب کنید چونکه تغییراتی که در ورژن جدید اعمال شده میتونید در ورژن قدیمی هم بدون هیچ مشکلی اعمال کنید اما تغییرات به اون صورتی نیست که شما مبتدی هستی متوجه اون بشی. بهتره قبل از همه چیز اینو نصب کنی اگه اشتباه نکرده باشم .
yum install -y gcc gpg ftp links make unzip openssl-devel expat-devel httpd mod_ssl mysql-server db4-devel mysql-devel gcc-c++ kernel-devel
کمکی در رابطه با کافینگ و کامپایل ماژول اجبرد خواستی در خدمت هستم با این شماره تماس بگیری ******** واست ارسال کردم شماره ایدی emperatoore.jonoob@nimbuzz.com . هر کاری در رابطه با اجبرد قسمت به قسمتش داشتی واست میگم کامل بشه مثل سرور های نیمباز و چیزای دیگه . اینو میدونم تو بچه های گروه نیمباز هستی اونا هستن که دنبال این چیزا و ساخت سرور میوفتن . و اگه سرور اماده کامل بدون هیچ مشکلی میخواستی با مبلغ کمی واست راه اندازی میکنم وی پی اس هم از خودم
موفق باشی