توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز کردن پورت 1235 در centos 6.5
Parti_Baz
March 28th, 2014, 19:50
سلام دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه برای باز کردن این پورت تو centos 6.5 iهر دستوری میزنم بعد با سایت زیر چک میکنم جواب نمیده!؟
Open Port Check Tool - Test Port Forwarding on Your Router (http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/)
OnlineServer
March 28th, 2014, 20:07
این وب سایت و امثالش زمانی به شما پاسخ میدهند که سرور تون همه شرایط زیر را داشته باشند.
۱) سرور شما به عنوان سرویس دهنده بر روی این پورت باشد.
۲ ) سرور شما در حال listening پورت مورد نظر باشد.
۳) مابین نتورک سرور شما و این وب سایت هیچ فایروالی پورت را مسدود نکرده باشد.
اگر همه این شرایط درست باشه شما باید در iptables برای تیبل filter و زنجیر INPUT رول مورد نظر تونو بنویسد تا اجازه ی تبادل داده رو از بیرون به داخل سرور تون روی این پورت بدید :)
Parti_Baz
March 28th, 2014, 20:11
سلام جناب محمدی تشکر از جوابتون هر چند که cیاد متوجه منطورتون نشدم اتفاقا سروری که قصد داریم این پورت رو باز کنیم دایرکت ادمین هست و شما زحمت کانفیگشو کشیدید ممنون میشم راهنمایی بکنید :)
OnlineServer
March 28th, 2014, 20:27
من بالا پاسخ کامل دادم خدمتتون.
این وب سایت به شما میگوید که سرور شما به چه پورت هایی گوش میدهد . نه اینکه چه پورت هایی باز هست.
برای اینکه شما بتوانید برای این پورت روی این سایت نتیجه دلخواهتون را بگیرید باید یک سرویس روی این پورت راه اندازی کنید.
برای مثال روی همین سرور در صورتی که وب سرور تونو استاپ کنید , پس از تست وب سایت روی پورت ۸۰ , بهتون میگه پورت ۸۰ بسته هست. این به دلیل این نیست که شما با فایر وال ارتباط را قطع کردید بلکه به این دلیل هست که کسی روی این پورت منتظر نیست.
لیست همه پورت هایی که روی سرور listen هست را میتوانید داخل کنسول با کامند netstat -nap ببینید.
Parti_Baz
March 28th, 2014, 20:31
بله الان متوجه شدم میشه رول های فایروال رو اینجا برای وارد کردن بنویسید؟ از داخل سرور به بیرون تلنت میکنم مشکلی نیست ولی از بیرون به داخل با خطا مواجه میشم
OnlineServer
March 28th, 2014, 20:36
این کامند در صورتی نتیجه دلخواه ه شما میده که شما همانطور که بالا اشاره کردم سرویس دهنده روی این پورت باشید.
همچنین در صورتی که از csf استفاده میکنید باید از فایل کانفیگ csf اقدام کنید
iptables -A INPUT -p tcp --dport 1235 -j ACCEPT
اگر پروتکل udp هست به جای tcp بزنید udp
OnlineServer
March 28th, 2014, 20:39
از داخل سرور به بیرون تلنت میکنم مشکلی نیست ولی از بیرون به داخل با خطا مواجه میشم
طرز کار telnet هم با این وب سایت یکی هست.
Parti_Baz
March 28th, 2014, 20:53
والا ما هر جوری که تست کردیم نشد! البته هنوز دقیق نمیدونم چجوری باید مطمئن شد این پورت واقعا بسته هست یا باز؟ ولی خطایی که از یه اسکریپت میگیریم به پورت 1235 اشاره میکنه
OnlineServer
March 28th, 2014, 22:19
برای اطمینان و تست فایر وال را کلا آف کنید ...اما تا زمانی که سرویسی در حالت listening نباشد , باز هم ملاحظه میکنید که سایت بهتان میگوید که پورت بسته هست :)
اگر قرار هست هم send و هم recive روی این پورت قرار بگیره برای زنجیر OUTPUT هم باید این رول را بنویسید
iptables -A OUTPUT -p tcp --dport 1235 -j ACCEPT
Parti_Baz
March 28th, 2014, 22:34
برای اطمینان و تست فایر وال را کلا آف کنید ...اما تا زمانی که سرویسی در حالت listening نباشد , باز هم ملاحظه میکنید که سایت بهتان میگوید که پورت بسته هست :)
اگر قرار هست هم send و هم recive روی این پورت قرار بگیره برای زنجیر OUTPUT هم باید این رول را بنویسید
خیلی ممنون جناب محمدی واقعا حضور شما در این انجمن ماییه دلگرمیه ولی قبل از اینکه جایی رو بزنم خراب کنم اجازه بدید مشخصات سرور رو ارسال کنم خودتون یه چکی بکنید
Taryan4
March 28th, 2014, 22:38
سلام دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه برای باز کردن این پورت تو centos 6.5 iهر دستوری میزنم بعد با سایت زیر چک میکنم جواب نمیده!؟
Open Port Check Tool - Test Port Forwarding on Your Router (http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/)
یکبار برای تست iptables غیرفعال کنید و تست کنید. توجه کنید برای شما باید هم در سرور مبدا هم در مقصد پورت توسط فایروال باز باشد.
Parti_Baz
March 28th, 2014, 22:57
یکبار برای تست iptables غیرفعال کنید و تست کنید. توجه کنید برای شما باید هم در سرور مبدا هم در مقصد پورت توسط فایروال باز باشد.
در مقصد مشکلی نیست در مبدا مشکل هست
OnlineServer
March 28th, 2014, 23:40
خیلی ممنون جناب محمدی واقعا حضور شما در این انجمن ماییه دلگرمیه ولی قبل از اینکه جایی رو بزنم خراب کنم اجازه بدید مشخصات سرور رو ارسال کنم خودتون یه چکی بکنید
خواهش میکنم.
چشم بررسی میکنم.