ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنترل php faunction از طریق htaccess

tird4d
March 28th, 2014, 17:25
درود بر شما

دوستان من یک پرسش دارم . ما یک هاست اشتراکی داریم .و من به php.ini دسترسی ندارم، می خوام از از طریق htaccess یک سری function های php رو کنترل کنم . یعنی فعل یا غیر فعال کنم. منظورم مثل اینهاست.

popen
proc_open

راستش من هر کاری می کنم . ارور 500 رو میده . به عنوان مثال اینطوری عمل کردم نشد.

php_flag popen Off
php_flag proc_open Offیا
php_flag short_open_tag Off
php_flag register_globals Off
php_flag display_errors Off
php_flag magic_quotes_gpc Off

من روی چند سرور دیگر که همه اشتراکی هست این کار رو انجام دادم اما موفق نبودم.
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.

Yas-Host
March 28th, 2014, 17:36
درود بر شما

دوستان من یک پرسش دارم . ما یک هاست اشتراکی داریم .و من به php.ini دسترسی ندارم، می خوام از از طریق htaccess یک سری function های php رو کنترل کنم . یعنی فعل یا غیر فعال کنم. منظورم مثل اینهاست.

popen
proc_open

راستش من هر کاری می کنم . ارور 500 رو میده . به عنوان مثال اینطوری عمل کردم نشد.

php_flag popen Off
php_flag proc_open Offیا
php_flag short_open_tag Off
php_flag register_globals Off
php_flag display_errors Off
php_flag magic_quotes_gpc Off

من روی چند سرور دیگر که همه اشتراکی هست این کار رو انجام دادم اما موفق نبودم.
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.

احتمال زیاد هاست اشتراکی شما از هندلر SuPHP استفاده میکند و در این اجرا کننده php سرور اجازه استفاده از همچین کار هایی که شما در پست خودتون مطرح کردید وجود ندارد و با گذاشتن کد های فوق با ارور روبرو خواهید شد.
برای اینکار بهتر است از سرور مجازی استفاده کنید که کانفیگ و تمام موارد دست خود شما باشد.

ULTRAWEB
March 28th, 2014, 17:53
هاست اشتراکی در 90درصد اوقات اجازه ایجاد تغییرات رو برحسب نیاز به شما نمیده
مگر اینک سرور مجازی گرفته بشه